Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin canım.
Hemencecik verirsin inşallah.

Ne guzel anlatmissin tam beni ozetlemis

İnşallah biran önce gelir ve kurtulursun canım. Sıkma canını zor biliyorum. Gerçi sinir streste elinde olmuyor insanın.. Allah yardımcın olsun diyim..
Senin yerine ben yaptım bugün canım ayrann detoksunu.. tartıda + yi görünce yapmaya karar verdim. 2 gün deneyeceğim.. bugün gayet iyi gitti.

Sneakers ve dondurma ustu üste cok olmus ama haricinde normal gözüküyor. Akşam öğle yemeğini dengelemistir bence..

Enerji patlaması yaşamissin bence Efsunn durulup biraz uyuyabilmissindir umarim

Aynen canım duvara yaslanıyorsun, sandalyede oturur gibi yapiyosun durabildigin kadar artık.. buda tüm vücudu çalıştırıyormus.
Börek yiyince ayran detoksu yaptım bende.. tartıda + dayım spor yapıyorum bence çok yemiyorum da ama bakalım 2 gün deneyeceğim..

Hoşgeldin.. buranın enerjisi, motivasyonu çok guzeldir.. iyi ki geldin..

Evet magazaya gitmek insani kendine getiriyor hayal dunyasindan uyandiriyor gerceklerle yuzlesiyorsun evet sana bir sure gider bu motivasyon ama zayifladiginda ilk magazaya gittigindede cok guzel oluyor şu beden istiyorum diyorsun ama iki beden kucuk giyiyorsun aaa diyip kendine sasiriyorsun inşallah birdaha gorurum o gunleri hep birlikte inşallah
Cok guzel bir menu afiyet olsun öğlen yenilen tatli erimiştir zaten
Super menü afiyet olsun
Afiyet olsun guzel menu aksam az olmus iyi olmus boyle az aksam ogunleri ertesi gune eksi getiriyor

Teşekkür ederim canım.
İnşallah güzel kilolar verince hepimiz bu mutluluğu yaşarız.

Teşekkürler

Ve benn... onca spora ragmen Dun tartıda + ları görünce candy_candy nin paylaşımı üzerine ayran detoksunu uygulamaya karar verdim.. tepkilere maruz kalmamak için dün menü paylasimimda soylemedim az çok detokslar konusunda sizlerin ve LAydLiNe nin verdiği tepkileri biliyorum.. ama birşey yapmam lazımdı ve yaptım

Menüm
Sabah 10.00 1 has. yum., domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 yk soğanlı baharatlı lor, 5 zeytin

Dünden malzemeleri hazırlamıştım zaten 2 lt ayran içine 8 yk yeşil mercimek, 8 yk nohut, 8 yk göce (bulgur yerine), 4 salatalık rendesi, taze nane, pul biber, kuru nane, çok az da zeytin yağ koydum ben tarifte yok, tuz yok) 2 ölçek yapmış oldum

16.00 1 kase ayran aşı
18.00 1 kase ayran aşı
21.00 1 kase ayran aşı
22.00 de son yemem lazımdi ama yemedim yeşil çay demledim kendime limonlu onu iciyorum. 3 kupa olur.
3 lt su. Spor da bugün dinlenme günüm
Kitap Karanlığın Son Günleri devam 34 sayfa okudum.
berceste_

Merdane kokusu aliyorum

Son düzenleme:
1 gün dengelemek için bence iyi olmuş.Afiyet olsun

İyi geceler arkadaşlar Benim bu günkü menüm

sabah 7.30
1 haşlanmış yumurta
Peynir domates salatalık
1 dilim tb ekmek

öğlen 1 avuçtan az dut 2 3 kiraz 1 içli köfte

akşam18.30
5 yağsız tavada köfte
Közlenmiş biber domates
1dilim tb ekmek
1 kaşık erişte (tadımlik )

spor 30 dk pilates
30 dk koşu (hafif tempoda)
+kol bacak karın çalıştım 10 dk ancak
Toplamda 12bin adım olmuş

2,5 lt su

Aysegul 6666 kalorilerimi hesaplıyorum 200 bazen 300 kalori ancak altında kalabiliyorum.Cuma ne göreceğizbakalım

Olsun, damlaya damlaya göl olur
Artı çıkmaktan iyidir
Bi de ilk zamanlarda vucudun alışması lazım, ben de 100-200 kalori eksilterek başlamıştım

3,5 saat kadar uyudum canım şimdi öyle uykum varki küçük hanım uyumuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…