YenidenBASLADIM
SOSYOLOG
36
Evli
1 çocuk
Kahramanmaraş
Kilom :86.4
Hedef : 65
Bir ara 62 oldum ama genel olarak 67-70 arasındaydım. Neden oldu bilmiyorum ama salınca hayatımda ilk kez bu kiloyu gördüm. Doğuma bile 79 ile gitmiştim. Kendi başıma olmuyor. Burası bana yardım edecek eminim.
Hiçbir kıyafetim olmuyor ve büyük beden almak istemiyorum.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Valla haftanın ortasından o özeni göstersem 1 kg veremem heralde haftaya hedefim olsun unutturma sen bana malum hiç motivasyonum kalmadı unutuyprum ben o heyecanları. Biraz hareketimi artırsam kendimi üzmeden veririm de ayaklarım çok acıyor ya napıcam ayaklarımı ben böle
Diyetisyene gide gele nasıl besleneceğimi öğrendim aslında.Eğer imkanın varsa iyi bir diyetisyen bulman muhteşem olur. Hem diyetisyen hem biz karşımızda hiçbir kilonun duramayacağına eminim. Ama sağlıklı beslenirsen diyetisyene de gerek yok. Çünkü ben diyetisyensiz 25 kilo vermiş insanım 6 ayda. Bence yapabilirsin. Sadece hayır demeyi öğrenmelisin kendine
Selam canım sorun şu adet problemi pik yaptı ve böyle.oldugumda hasta gibi oluyorum adet söktürücü aldım kullanıyorum ateş basması yaşıyorum çok fenayim bu hafta.diyetim de gitti tatlı krizlerinden tartilmadim rartilmaya yüzüm yok zaten
Su kaybediyorsun. Sonra da o kaybedilen su yerine yeniden geliyor. Gerek var mı?
ben de yapamadım ortim akşam karabuğday bulamadım hiçbir yerde yine de sabah başlayacaktım ama çok kötü kalktım çok ağrılı bir regl geçiriyorum bir de üstüne aartmıyorum belki 10 kere kasıldı dün bacaklarım kramplarla boğustum ağlıcaktım neredeyseAdacım zaten yapamayacağım.
Çünkü tek türlü beslenmek beni tiksindiriyor.
Sonra yoğurttan tiksinirim valla.
Tek kelime ile hayır kaptanım.
Vazgeçtim zaten
Ama diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum.
Bu şekilde çok düzensiz menüler oluyor.
Kararsız kaldım.
Selam canım sorun şu adet problemi pik yaptı ve böyle.oldugumda hasta gibi oluyorum adet söktürücü aldım kullanıyorum ateş basması yaşıyorum çok fenayim bu hafta.diyetim de gitti tatlı krizlerinden tartilmadim rartilmaya yüzüm yok zaten
Yeni kalktım canım, kız uyumadı gece 3 gibi yattım, sabaha kadar da defalarca uyandıOrtimAysegul 6666 nerelerdesin nasıl gidiyor kilo verme süreçleri? Bu hafta burası çok sessiz
Tartılmadığım için hiç bir fikrim yok,OrtimAysegul 6666 nerelerdesin nasıl gidiyor kilo verme süreçleri? Bu hafta burası çok sessiz
Sağol canımHayrola adacım.
Umarım önemli birşey değildir canını sıkan.
Biz cıvıl cıvıl bir adaya alışığız ona göre.
Benimki de memeye yapışık uyuyor tuvalete gidemedim sabah tak etti canıma sabah 6.45 te kalktım zombi gibiyim. Bundan sonra gece yanına yatmayacağım emmeyi azaltacağım tükendim iyice.Yeni kalktım canım, kız uyumadı gece 3 gibi yattım, sabaha kadar da defalarca uyandı, 9dan sonra bi daha yattım hala uykumu alamadım
Dün gece 10 da bi avuç kiraz ve 1 armut yedim, çocukların ısrarıyla, şimdi kahvaltıya geçicem..
Ben hala şiş hissediyorum karnımın alt kısmu şiş reglden kaynaklı ve hala karın ağrılarım var. Cumayı çok merak ediyorum:)Tartılmadığım için hiç bir fikrim yok,
Bindik bir alamete, gidiyok kıyamete...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?