Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tek kelime ile hayır kaptanım.
Vazgeçtim zaten
Ama diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum.
Bu şekilde çok düzensiz menüler oluyor.
Kararsız kaldım.
canım , diyetisyen insana daha disiplinli olmayı sağlıyor zaten o disiplini yakalayınca kendi başına bile devam ettiriyorsun.. ve harfiyen ölçülerine uyduğunda daha çabuk sonuç alıyorsun... Ayrıca diyetisyenin tartısına çıkacam diye ağzına fazladan bir fındık bile atmıyor insan ...

bende gitmiştim ama benim diyetisyenle yapamayışımın nedeni kahvaltının yerine muz ıspanak süt karşımı vermişti ben yumurtasız peynirsiz klasik kahvaltısız kahvaltı yapmasam olmuyor... o yüzden kendim devam ettirmiştim.. Ama sen konuş birlikte neleri sevdiğini anlat ona göre diyet hazırlasın... ben söyledim ama ağzını yaya yaya başka şeyler anlatıyor kibar olacam diye dinlemiyor bile karşıdakini... ben 100 tl vermiştim ayda 200 bir hafta veriyoruz bir hafta vermiyorduk o şekildeydi... şimdi 150 tl yapmış diye duydum...

Benimki de memeye yapışık uyuyor tuvalete gidemedim sabah tak etti canıma sabah 6.45 te kalktım zombi gibiyim. Bundan sonra gece yanına yatmayacağım emmeyi azaltacağım tükendim iyice.
Allah kolaylık versin zor bi durum , biz bu konuda çok şanslıydık 1 çocuk büyüttüm ama uykusuzluk nedir bilmem akşamdan koyduk yatağına sabahtan uyandı.. biz uyandırırdık süt içirirdik gece geri yatırırdık... gerçi benim hiç ama hiç sütüm olmadı kızım mecbur hazır mamalarla büyüdü...

Aysegul 6666 canım bu diyetkoliği sen kullanıyordun di mi bana günlük 2000 kalori öneriyor bunu nasıl düşürebilirim ayarlara falan baktım bulamadım
Canım , 2000 senin günlük kalori ihtiyacın sanırım yani kilonu koruman, alıp vermemen için. Bana da 1700 çıkarmıştı ama ben o rakamdan 700-1000 kalori eksik beslendim, yürüyüşle de destekledim
Boyunu kilonu yaşını yazda bi de ben hesaplayayım

Selaaaam nasılsınıız bugün hiç uyumadım o yüzden ellerim ayaklarım acımıyor :)) uyuyp uyanınca ağrı ve tutulma oluyor. Sabah 9 da kızımla dışarıya çıktık evin etrafında yürüdük biraz tabii çok yavaş olduğu için bana çok etkisi olmamıştır spor olarak ama psikolojik olarak iyi geldi. Sonra eve çıktık biraz oyun oynadık kızımla sonra müzik açtım derken bi anda enerji geldi kendimce leslie hareketlerinden yaptım havayı yumruklar gibi hızlı ritme uyarak kollarımı çalıştırdım. Şimdi kızımın uykusu geldi ben de onunla beraber uyumaya çalışıcam ama uykum yok nasıl geçecek bugün bilmem :)

Akşam da kızı anneme bırakıp çıksam diyorum ama insan çok oluyo yaa. Sabah da sokakta karşıdan gelen 2 kişide maske yoktu biri tam kaldırıma dönüp öksürdü ters ters baktım adama geri döndüm artık yaa ne saçma insanlar var yarabbim. Çoğu kişi maskesizdi sanırım sabah kimse yok sokaklarda diye.

Neyse diyeceğim oki bugün enerjim iyi. Uyumamak bana yarıyor ağrı olarak hem mutlu da hissediyorum :) şimdi uyuyup uyandığmda her şey değişmiş olacak ama olsun uyumazsam akşamı edemem kızla :)

Ya benim hala dışarı çıkıp yürüyesim vaaar ama kızı bırakacak kimse yok şuan maalesef :)

Sizler nasılsınız :)

Mamayla beslendiğinden olabilir mi benm de sütüm olmadı hep mama verdik hala devam ve uyku sorunu birtek diş döneminde çektik. Onun dışında uyuduğu zaman zırt pırt uyanmadı hiç. Mamalar daha tok tutuyor sanırım. Hatta son zamanlarda bimden bebivita kalktı bebelac a geçtik geçeli sabah erken uyanıp mama istiyor. Bebivitada 12 saat uyuyordu.

Keşke benm de yürüyüş bandım olsaaa :))

Tek kelime ile hayır kaptanım.
Vazgeçtim zaten
Ama diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum.
Bu şekilde çok düzensiz menüler oluyor.
Kararsız kaldım.
Canım gide gele öğrendim diyorsun kendine haftalık menü listesi yapıp ona göre hazırlayıp dolaba kaldırsan mı acaba yemeklerini öyle denedin mi hiç ?

kızlar, benim ortim @Gonul83 geliyorda biz mi karşılaşamıyoruz haberiniz var mı ?
berceste_ canım senide göremiyorum iyisindir inşallah
Bugün biraz daha iyiyim canım ben biraz bunalimim adet olamama sendromundan dolayı tatlı krizlerine girdim ve diyet gitti yine de yapmaya çalışıyorum inşallah kilo almamisimdir
Sporumu da yaptım hergun ama ağlama krizi sinir krizi geçirdim geçen gece bu hafta çok zorluyor beni adet söktürücü sonrası inşallah normale döner hersey

Kızımda da bolca uykusuzluk yaşadık kardeşi doğana kadar zorladı desem yalan olmaz sonra da oğlum... 2.5-3 yaşından önce pek rahatlayabileceğimi sanmıyorum

Vaaav, ne güzel menü, ve spor, börek var ama hem az hem de toplamda göze hiç batmıyor, afiyet olsun..
Kız görünmez sandalye ne ola ki? Saldalyede oturur gibi mi yapıp bekliyorsun?
Benimki de memeye yapışık uyuyor tuvalete gidemedim sabah tak etti canıma sabah 6.45 te kalktım zombi gibiyim. Bundan sonra gece yanına yatmayacağım emmeyi azaltacağım tükendim iyice.
Benimki de emiyor ama sadece uyumak için, doyacak kadar olmadı hiç, doğduğundan beri mama içiyor, beni emzik gibi kullanıyor. Ben kucağımda emzirip uyutunca beşiğine koyuyorum, beşik bizim odamızda.Tabi sabaha kadar defalarca uyanıyor o ayrı mesele...
Yanımda hiç yatırmadım çünkü ben çok deli yatarım, bi yerini ezebilirim..
Yanında yatırmaya alışması kötü olmuş senin için, yavaş yavaş ayrı yatmaya alıştırsan iyi olur..

Benim 3 çocuk ta mamayla büyüdü ama gece çok uyanırlardı

Keşke benm de yürüyüş bandım olsaaa :))
Emin ol, dışarda yürümek yürüyüş bandında hemstırlık yapmaktan kat kat iyi ve zevklidir
Sadece kışın yada dışarı çıkılamadığında iyi ki almışım diyorum, yoksa fırsat buldukça dışarda yürümek isterim.

Odasını ayıralı 10 ay oldu belki ama son aylarda ben kötü alıştım gözümü açmadan odasındaki çekyata yatıyorum sabahı orada ediyorum. Bundan sonra uykum kaçsa da uyumayacağım orada. İkimizin uykusu da çok felaket. Başka tarafa dönemiyorum hemen kalkıp kendi tarafına çeviriyor son 1 haftadır böyleyiz. İnat ettim ama kendi yatağımda uyuyacağım

ada canım merak ettim sen kahvaltı konusunda istememene rağmen diyetisyenin diretti mi ıspanak süt falan diye (bu arada ıspanak süt ne alaka süt ürünleri ıspanağın zaten tüm faydasını engelliyor)

canım kendi öz tecrübeme dayanarak emen çocuk uyumuyor mama alan çocuk uyuyor benim büyük kız 25 ay emdi zor bıraktırdık hatta hiç 2 yaşına kadar hatta daha fazla gece düzenli uykusu olmadı sabah 6 buçukta uyuyup 7 buçukta ağlaya ağlaya işe gittiğimi biliyorum ama ikizler maşallah aynı dediğin gibi akşam koy sabah al şeklindeydi Bu sene iki yaşı doldurduktan sonra yani uykuya zor dalıyorlar ama gene de uykuları iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…