Canım , hurma tek sayı yenilmesini öneriliyor yani ya 1 yada 3Herkesin reglin başında ya da ortasında olur.
Benimde regl bitince başlıyor ataklar.
Çok ilginç.
Kızlar ben şunu anladım tatlısız yapamıyorum.
O yüzden ara öğünlerime kuru meyve hurma kayısı veya incir ekliyecrğim . Şekersiz türk kahvesinin yanına 1 tane.
O beni biraz kesiyor.
Yoksa bir yerden sonra abartıyorum.
Bir de bu arada internette ne kadar çok fit tatlılar varmış.
O tatlıları da küçük hedeflere ulaşınca ödül olarak yapacağım.
Her zaman değil.
Yol haritası çizdim.
Sizce uygun mu.
Günde iki hurma çok mufut.
Fikir istiyorum
Evet haklısınız gelemedim bu hafta çünkü ayarım kaçtı kaçamak anlamında değil yapmam gereken şeyleri yapamadığım ve planımın dışına çıktığım için hiçbirşey yapamadım ve zincir bozuldu Bunda eşiminde biraz katkısı oldu evdeydi geç yattık o sabah kalkmadı yeme ev düzeni biraz bozulduGonul83 daha sık görmek istiyoruz canım seni buralarda. Hadi toparlan kendine gel biraz. Gün içinde gelemiyorsan bile akşamları uğra. Menülerini de bekliyorum. Yazmadığına göre kaçamaklı geçiyor gibi bir his var içimde. Umarım yanılıyorumdur.
Tam ben de bunu yazmayı düşünüyordumCanım , hurma tek sayı yenilmesini öneriliyor yani ya 1 yada 3)
Sıkma canını, evde düzen bozulunca ister istemez diyette etkileniyor. Bu hafta ben de pek umutlu değilimEvet haklısınız gelemedim bu hafta çünkü ayarım kaçtı kaçamak anlamında değil yapmam gereken şeyleri yapamadığım ve planımın dışına çıktığım için hiçbirşey yapamadım ve zincir bozuldu Bunda eşiminde biraz katkısı oldu evdeydi geç yattık o sabah kalkmadı yeme ev düzeni biraz bozuldu
Bende zincirin bir halkası bozulduğu diğer hiçbir şeyi yapamıyorum yarın ne olacak çok merak ediyorum kilo veremediysem çok üzüleceğim
Ada 3 ü tercih edeyim o zaman.Canım , hurma tek sayı yenilmesini öneriliyor yani ya 1 yada 3)
Ayşegül sizi de özledim hiç takip edemedim nasıl Çetin savaşlar veren oldu mu kim iddialı kim birinci olacak ver havadis bana ona göre gardımı alayımTam ben de bunu yazmayı düşünüyordum
Sıkma canını, evde düzen bozulunca ister istemez diyette etkileniyor. Bu hafta ben de pek umutlu değilim
Yarın iyi çıkmazsa haftaya toparlanırız inşallah
Sadece firiği gördüm menündeMenüm HERŞEY NE GÜZEL BAŞLAMIŞTI
Sabah:
Yumurtalı patates
Çeyrek simit
Domates, zeytin
Ara
Kiraz
Akşam
Kabaklı yoğurt
Firik ve badem
Süper ince pizzadan minicik bir dilim ilk gün olmamalıydı. O yüzden menümün adı Herşey ne güzel başlamıştı
YARIN EN UFAK KAÇAMAK OLMAYACAK.
Şimdi biraz yürüyüş yapayım.
Bizde seni çok özledik canım, artık sık gel olur muAyşegül sizi de özledim hiç takip edemedim nasıl Çetin savaşlar veren oldu mu kim iddialı kim birinci olacak ver havadis bana ona göre gardımı alayım
Kahve sütsüz, kremasız ve şekersiz ise hiçbir sakıncası yok canım. İstediğin kadar içebilirsin.Ada 3 ü tercih edeyim o zaman.
Çok mutlu olurum.
Günde 3 şekersiz türk kahvesi ve 3 hurma tam bana göre.
Kızlar ben günde 5-6 kahve içiyordum. Türk kahvesi, filtre kahve,essptesso çeşitlerinden.
Karantinada 2 ye düşürdüm.
Her an 3 e çıkarabilirim.
Ben birinciyim kesinAyşegül sizi de özledim hiç takip edemedim nasıl Çetin savaşlar veren oldu mu kim iddialı kim birinci olacak ver havadis bana ona göre gardımı alayım
Yarın bi senden korkuyorum çünkü bu hafta çok iyi spor yaptın. Ben hiç yapmadım.İyi geceler kızlar bugün enteresan bi menüyle geldimsabah uyanamadım kahvaltım yulaf oldu, akşam da geciktim eve yemek yapmaya vaktim olmadı geçiştirdim
Sabah 09.00; 3 yemek kaşığı yulaf lapası (yarım muz, 5/6 tane kiraz ve 1 cevizle yaptım)
Öğlen 12.30; 3 tane kabak mücver
Ayran
Ara öğün 16.30; tam buğdaylı grissini 3 tane
Akşam; 2 dilim peynir
1 dilim karpuz
Ufak bi parça tavuk
Su 2.5 litre
30 dk. Hitt kardiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?