Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olur aracım bazen.
Sen çok güzel gidiyosun.
Haftaya hepsi gider bu kiloların.
inşallah canım , bir kere 57li rakamların güzelliğini tadınca bir an önce hedefime ulaşmak istiyorum ama bu sefer sanki eskisi kadar açlığa tahamülüm yok ... salı günü gidip değerlerime bir baktıracam ... sanırım d vitaminim ve ferritinim düştü... bir önceki diyetimde ben her sabah demir ilacı içer güne öyle başlardım...

Ben de o durumdayım canım bir de regl öncesi birkaç gün ve regl döneminde daha gergin ve takıntılı oluyorum. Haftaya güzel sonuçlar alacağız inanıyorum buna:)

@Kiloverenbiri , candy_candy kızlar yoğunsunuz dalgınlık yapıp kilo bildirmeyi unutmayın lütfen. Bugün cuma

Valla öğlen olmuş hiç farkında değilim

geçen hafta: 122,1
bu hafta: 121,6
fark: -0,5
yüzde: 0,41

ucuz atlattım bu haftayı ben size diyim

haftaya hedefim: 119,9 azami
yöntemim: sıfır kaçamak
ödülüm: kahve kupası

harika canımmmm
Teşekkür ederim ada.

Hadi bu hafta bir önceki haftada olduğu gibi sıkı disiplinle hep birlikte güzel eksiler görelim.
Benim de kilo düşününce moralim bozuluyor.
O yüzden bazı haftalar az verebiliriz yada hiç vermeyebiliriz. Yeter ki motivasyonumuzu bozmadan devam edelim.
Eninde sonunda güzel eksiler göreceğiz.

Olsun canım, haftaya çok daha iyi verirsin, onun bi kısmı ödemdir zaten, üzülme
dimi Ayşegül ödemdir çünkü 1 kg alacak kadar kötü birşey yapmadım daha sık gelmeye çalışacağım canım
üzülme canım buna benzer bir sonuçta benden geliyor bu hafta bende çok kötüydüm bazen oluyor insanın hayatında ama artık sirkelenip güzel bir haftaya başlamalıyız
aynen ada güzel kahvaltımı yaptım suyumu içeceğim ve ev süpürme işi beni bekler sana da kolay gelsin
Sende üzülme sen çok istikrarlısın ve güzel de spor yapıyorsun közlenmiş biber aşkına güzel kilolar verirsin
Eki Görüntüle 2647804
Geçen hafta :65.200
Bu hafta : 65:800
Gelen : 600
Gonul83
regli olmam mı etkili yoksa bu hafta çok dikkat edemedim ondan mı bilmiyorum
ne yedin kaçamak ya da spor fazla yapmadın mı ben zaten sporsuz gidiyorum hemen hemen
Sıkma canını .
Haftaya müthiş bir eksi gelecek.
Bu hafta dikkat et.
Haftaya bomba gibi eksiyle gelirsin canım.
Kesinlikle desteğin için sağol elifciğim

Tebrikler orticim.
Haftaya sıfır kaçamakla hedef gelir canım.
Yeter ki öğünleri düzenli yap.
Biraz da spor

inşallah canım kaldığımız yerden devam

kaçamakta yaptım reglinin etkisi de oldu spor sadece son iki gündür yapmadım canım ... onun dışında hergün yaptım bu sefer çok yoruluyorum kesin değerlerim de bir sıkıntı var tahlil sonunda belli olur

Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.6 tabi kii yine 1.5 hedefime ulaşamadım olsun fark 1.2 yüzde nasıl hesaplaniyir.. bi el atın hadi

Hadi @Ilaymilya nerdesin??
Eki Görüntüle 2647807
süpersin canım maşallah, sen bu ayran aşına arada devam et, sana iyi geldi bence
Verdiğin kilo×100/ vermeden önceki kilo olması lazım
Sağlık olsun canım bu hafta böyle oldu haftaya daha güzel gidecek kilolar. Geçen hafta güzel verdik bu hafta duraklamadayız bence.
Sağol canım, ben zaten bi hafta iyi kilo verince diğer hafta duraksıyorum özellikle son 5-6 kilomda böyle oldu
Sen verirsin canım hiç üzülme.Haftaya daha güzel bir sonuç alırsın.
Teşekkür ederim canım, cümleten inşallah..
Merhaba hanimlar gec kalmamisimdir umarim.Eve yeni geldik hemen bi kilomu yazayim.Sabah tartilmistim bu hafta 83.6 giden -400 gram.Arti cikmadigima sukur diyelim.
Tebrikler, evde olmadığın halde yine vermişsin haftaya daha güzel verirsin inşallah
Olsun ayşegülüm.
Sen ne kilolar verdin maşallah.
Haftaya toparlanır onlar.
Sıkma canını
Sağol Elif'im, inşallah..
üzülme canım motivasyonunu bozmadan devam edelim yeni haftaya
Aynen devam canım, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…