inşallah canım , bir kere 57li rakamların güzelliğini tadınca bir an önce hedefime ulaşmak istiyorum ama bu sefer sanki eskisi kadar açlığa tahamülüm yok ... salı günü gidip değerlerime bir baktıracam ... sanırım d vitaminim ve ferritinim düştü... bir önceki diyetimde ben her sabah demir ilacı içer güne öyle başlardım...Olur aracım bazen.
Sen çok güzel gidiyosun.
Haftaya hepsi gider bu kiloların.
Ben de o durumdayım canım bir de regl öncesi birkaç gün ve regl döneminde daha gergin ve takıntılı oluyorum. Haftaya güzel sonuçlar alacağız inanıyorum buna:)sağol canım desteğin için , seve seve katılırım kilo beni çok mutsuz ediyor mutsuzluğumu da maalesef herkese yansıtıyorum .. içten içe tek sorunum kilo bunu düşünmek beni yoruyor.... artık düşünmek değil icraat lazım
@Kiloverenbiri ,candy_candy kızlar yoğunsunuz dalgınlık yapıp kilo bildirmeyi unutmayın lütfen. Bugün cuma
Teşekkür ederim ada.harika canımmmm
Hadi bu hafta bir önceki haftada olduğu gibi sıkı disiplinle hep birlikte güzel eksiler görelim.sağol canım desteğin için , seve seve katılırım kilo beni çok mutsuz ediyor mutsuzluğumu da maalesef herkese yansıtıyorum .. içten içe tek sorunum kilo bunu düşünmek beni yoruyor.... artık düşünmek değil icraat lazım
dimi Ayşegül ödemdir çünkü 1 kg alacak kadar kötü birşey yapmadım daha sık gelmeye çalışacağım canımOlsun canım, haftaya çok daha iyi verirsin, onun bi kısmı ödemdir zaten, üzülme
aynen ada güzel kahvaltımı yaptım suyumu içeceğim ve ev süpürme işi beni bekler sana da kolay gelsinüzülme canımbuna benzer bir sonuçta benden geliyor bu hafta bende çok kötüydüm bazen oluyor insanın hayatında ama artık sirkelenip güzel bir haftaya başlamalıyız
ne yedin kaçamak ya da spor fazla yapmadın mı ben zaten sporsuz gidiyorum hemen hemenEki Görüntüle 2647804
Geçen hafta :65.200
Bu hafta : 65:800
Gelen : 600
Gonul83
regli olmam mı etkili yoksa bu hafta çok dikkat edemedim ondan mı bilmiyorum
Kesinlikle desteğin için sağol elifciğimSıkma canını .
Haftaya müthiş bir eksi gelecek.
Bu hafta dikkat et.
Haftaya bomba gibi eksiyle gelirsin canım.
Vay be helal olsun sana çok iyi geçen hafta isyandaydın ne yaptın ne ettin verdin anlatsana nasıl olduGeçen hafta 75.8
Bu hafta 74.6 tabi kii yine 1.5 hedefime ulaşamadımolsun fark 1.2 yüzde nasıl hesaplaniyir.. bi el atın hadi
Hadi @Ilaymilya nerdesin??
Eki Görüntüle 2647807
Buldum cnm şükürbende göz at çıkıyor canım oradan galeriye girip seçiyorum ....
Daha ne olsun ya.Cok güzel tebrik ederim canım.Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.6 tabi kii yine 1.5 hedefime ulaşamadımolsun fark 1.2 yüzde nasıl hesaplaniyir.. bi el atın hadi
Eki Görüntüle 2647807
Sağlık olsun canım bu hafta böyle oldu haftaya daha güzel gidecek kilolar. Geçen hafta güzel verdik bu hafta duraklamadayız bence.
Sen verirsin canım hiç üzülme.Haftaya daha güzel bir sonuç alırsın.
Tebrikler orticim.Valla öğlen olmuş hiç farkında değilim
Eki Görüntüle 2647819
geçen hafta: 122,1
bu hafta: 121,6
fark: -0,5
yüzde: 0,41
ucuz atlattım bu haftayı ben size diyim
haftaya hedefim: 119,9 azami
yöntemim: sıfır kaçamak
ödülüm: kahve kupası
Olsun ayşegülüm.
inşallah canım kaldığımız yerden devamTeşekkür ederim ada.
Hadi bu hafta bir önceki haftada olduğu gibi sıkı disiplinle hep birlikte güzel eksiler görelim.
Benim de kilo düşününce moralim bozuluyor.
O yüzden bazı haftalar az verebiliriz yada hiç vermeyebiliriz. Yeter ki motivasyonumuzu bozmadan devam edelim.
Eninde sonunda güzel eksiler göreceğiz.
kaçamakta yaptımdimi Ayşegül ödemdir çünkü 1 kg alacak kadar kötü birşey yapmadım daha sık gelmeye çalışacağım canım
aynen ada güzel kahvaltımı yaptım suyumu içeceğim ve ev süpürme işi beni bekler sana da kolay gelsin
Sende üzülme sen çok istikrarlısın ve güzel de spor yapıyorsun közlenmiş biber aşkına güzel kilolar verirsin
ne yedin kaçamak ya da spor fazla yapmadın mı ben zaten sporsuz gidiyorum hemen hemen
Kesinlikle desteğin için sağol elifciğim
üzülme canım motivasyonunu bozmadan devam edelim yeni haftaya
süpersin canım maşallahGeçen hafta 75.8
Eki Görüntüle 2647807
Sağol canım, ben zaten bi hafta iyi kilo verince diğer hafta duraksıyorum özellikle son 5-6 kilomda böyle olduSağlık olsun canım bu hafta böyle oldu haftaya daha güzel gidecek kilolar. Geçen hafta güzel verdik bu hafta duraklamadayız bence.
Teşekkür ederim canım, cümleten inşallah..Sen verirsin canım hiç üzülme.Haftaya daha güzel bir sonuç alırsın.
Tebrikler, evde olmadığın halde yine vermişsinMerhaba hanimlar gec kalmamisimdir umarim.Eve yeni geldik hemen bi kilomu yazayim.Sabah tartilmistim bu hafta 83.6 giden -400 gram.Arti cikmadigima sukur diyelim.
Sağol Elif'im, inşallah..Olsun ayşegülüm.
Sen ne kilolar verdin maşallah.
Haftaya toparlanır onlar.
Sıkma canını
Aynen devam canım, teşekkürlerüzülme canım motivasyonunu bozmadan devam edelim yeni haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?