Orticim nasılsın? Ben biraz kilo vermişim 62,4 üm. Gerçi zaten şişlikti de olsun. Bu hafta acaba 1,8 verebilir miyim diye düşünüyorum. Kendime hedef koydum. Keşke daha fazla versem de şöyle gider ayak sizi bir 1. yapsamO zamanchentiq hem rakip hem de ortak olduk,hadi bakalım:)
Sulu köfte yedim. Özellikle perşembe günleri nasıl oluyorsa evde bulgurlu bir şeyler oluyor. Demek sen de fark ettinKızlar bugünün perşembe olduğunu unutmayın. Bulgur ve şişkinlik verecek yiyeceklerden, çiğköfte, kısır, nohut, fasulye, barbunya gibi yiyeceklerden uzak durum. Yeşil çay içenler unutmasınlar çaylarını içsinler. Akşamlarınızı da hafif geçirin lütfen. Bu akşam menülerde kaçamak görmek istemiyorum. Herkes kendini ona göre ayarlasın olur mu?
chentiq sen de duy
fark ne şimdi?Orticim nasılsın? Ben biraz kilo vermişim 62,4 üm. Gerçi zaten şişlikti de olsun. Bu hafta acaba 1,8 verebilir miyim diye düşünüyorum. Kendime hedef koydum. Keşke daha fazla versem de şöyle gider ayak sizi bir 1. yapsam
tenk yuuu...Darısı diğer gidecek olan kilolarımaTebrikler canım.
Süper sonuç.
Çok iyi tebrik ederimGünaydın herkese
Geçen hafta : 92.1 kg
Bu hafta :91.1 kg
Fark : 1 kg
Yüzde : % 1.09
200 gr 200 gr dır bence çok iyi bazen onu vermek için haftalarca bekliyoruzGünaydın kızlarLAydLiNe ben sana dedim demi en fazla 200 gram diye
Geçen hafta; 53.6
Bugün; 53.4
Fark -200
Az baya menü sporuma göre ama üzülmüyorum çok sıkılaştım çünkü farkımdayım
dira90 cnm iyi aklıma getirdin benimde balayında giydiğim ×s bi elbisem vardı hala saklarım onu bi buluyum hafta sonu merak ettim içine girebilcemmi
Benimki de %1,81 ediyor
Sulu köfte yedim. Özellikle perşembe günleri nasıl oluyorsa evde bulgurlu bir şeyler oluyor. Demek sen de fark ettin
Bende bu hafta kendime hedef olarak 52'li kilolara düşmeyi koyuyorum yani 400 gram vermek hedefo kadar sporla 200 gram verdim, bu hafta napsam acaba fikri olan varmı
Kilo bildirimi
G.h 77,0
B.h 77,4
Fark +400 gr
Yeni uyuyacağım o yüzden bildirimimi şimdiden yapayum kızlar.
Süpersin canım yaaHerkese günaydın
Başlangıç: 60,5 kg
Bu hafta: 59,4
Fark: 1,1 kg
Sanırım sabah içilen sirkeli su,gün boyu içtiğim tarçınlı su ,yemekhaneden yemek yememek etkili oldu
Teşekkür ederim, aynen öyle, çok mutlu oluyor insan. Yaz tatili gelmeseydi, 65 i zorlamak isterdimMaşallah sana.
Ama baya fark etmiştir seninki.42 rahat giyersin canım hatta 40.Eski bol kıyafetleri de unut sen.Benim de baya terzilik çıktı.Esim resmen bir Şeyda daha çıkar burdan diyor.Sende okadar küçüldun. Ya ne güzel degilmi.Daha bi motive oluyo insan.
Süpersin canım,Günaydın herkese
Geçen hafta : 92.1 kg
Bu hafta :91.1 kg
Fark : 1 kg
Yüzde : % 1.09
Teşekkür ederim canım, bi deneyim.Ben de geçen hafta 64.200 bu hafta 63.5
700 gr vermişim. Bu hafta 63 ya da 63.5 olsun diyordum çünkü Küsüratları hiç sevmiyorumbir de bu hafta hayatıma tekrar pilates soktum çok iyi hissettirdi. Aysegul 6666 tavsiye ederim varislerime ve bacak şişliklerime iyi geldi özellikle bacak hareketleri ☺
Ben yeni kalktım canım, kahvaltıdan önce tartılacağım, yani birazdan. İçimde kötü hisler varMerhabalar kızlar tartımı vereyim
Geçen hafta 68.0
Bu hafta 67.9
Fark -100 gr. Maalesef regl mahvetti beni sporumu da yaptım dikkat de ettim olmadıhafta başında 69.0 görmüştüm sadece onu verebilmişim çok üzgünüm. Aysegul 6666 canım sen ne durumdasın herhalde bu hafta sen kazandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?