Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O zaman chentiq hem rakip hem de ortak olduk,hadi bakalım:)
Orticim nasılsın? Ben biraz kilo vermişim 62,4 üm. Gerçi zaten şişlikti de olsun. Bu hafta acaba 1,8 verebilir miyim diye düşünüyorum. Kendime hedef koydum. Keşke daha fazla versem de şöyle gider ayak sizi bir 1. yapsam

Sulu köfte yedim. Özellikle perşembe günleri nasıl oluyorsa evde bulgurlu bir şeyler oluyor. Demek sen de fark ettin

200 gr 200 gr dır bence çok iyi bazen onu vermek için haftalarca bekliyoruz

Bende bu hafta kendime hedef olarak 52'li kilolara düşmeyi koyuyorum yani 400 gram vermek hedef o kadar sporla 200 gram verdim, bu hafta napsam acaba fikri olan varmı

Öyle şartlandırma kendini. Yine aynı şekilde devam et ama hiç kaçamaksız.

Merhabalar kızlar tartımı vereyim
Geçen hafta 68.0
Bu hafta 67.9
Fark -100 gr. Maalesef regl mahvetti beni sporumu da yaptım dikkat de ettim olmadı hafta başında 69.0 görmüştüm sadece onu verebilmişim çok üzgünüm. Aysegul 6666 canım sen ne durumdasın herhalde bu hafta sen kazandın

Herkese günaydın
Başlangıç: 60,5 kg
Bu hafta: 59,4
Fark: 1,1 kg
Sanırım sabah içilen sirkeli su,gün boyu içtiğim tarçınlı su ,yemekhaneden yemek yememek etkili oldu
Süpersin canım yaa
Maşallah, hızlı bi giriş yaptın
Teşekkür ederim, aynen öyle, çok mutlu oluyor insan. Yaz tatili gelmeseydi, 65 i zorlamak isterdim
Günaydın herkese
Geçen hafta : 92.1 kg
Bu hafta :91.1 kg
Fark : 1 kg
Yüzde : % 1.09
Süpersin canım, 1 kilo ideal olanı zaten
Teşekkür ederim canım, bi deneyim.
Diz kapağımda sorun var, yapabilir miyim bilmiyorum
Tebrik ederim, iyi vermişsin sen de

Ben yeni kalktım canım, kahvaltıdan önce tartılacağım, yani birazdan. İçimde kötü hisler var

Olsun , üzülme canım, + çıkmaktan iyidir , vermişsin yine de canın sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…