Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim inşallah varislerin için sen de fayda görürsün

Öncelikle kimse moral bozmuyor. Bu bir. Haftaya tartı yasağı koymaktan vazgeçtim sanırım bu takıma pek yaramıyor. Bu iki.

Aysegul 6666 sen memlekete ne zaman gideceksin haftaya mı? Sanırım mezun olmayı isteyeceksin giderken.

Takım olarak çok iyi sonuçlar alamamışız maalesef ama hiç olmazsa çok fazla kilolar alınmamış.

Gonul83 canım tecrübeyle sabit bu söylediğim takıma uğramadığın zaman kilo veremiyorsun. Hatta üzerine alıyorsun. O yüzden günde 10-15 dakika bile olsa takıma gel ve menü yaz lütfen bu hafta. Yoksa haftaya yine kötü sonuçlar görmek zorunda kalırız.

K krtp86 seni geçemedim

Bense sabah tartıya çıktığımda bir şok yaşadım ama çabuk atlattım. Geçen haftaki 1800 ün ve sporsuzluğun sonucu bu büyük ihtimal. Ama pes etmek yok çünkü hiç kaçamak yapmadım. Kendinden emin olunca insan fazla kilo veremese de üzülmüyor.

Geçen hafta : 73.1 kg

Bu hafta : 72.9 kg

Fark : 200 gram

Haftaya cumartesi gideceğim canım, uygunsa cuma mezun olayım diyordum ben de sana yazacaktım..
Tartı yasağı bana hiç iyi gelmedi evet, o yüzden buna çok sevindim zaten pazartesi- çarşamba tartılıyorum bana iyi geliyor
En azından son hafta iyi bi kapanışla gitmek istiyorum..hedefim 67,5 olup 25 kilo ile final yapmaktı ama 68.5 a da razıyım artık..

Olsun yine sporsuz iyi vermişsin
Sıkılaşmışsındır en azından, bazen tartı az oynuyor ama aynada çok farkediyor

Yaa ben önceden ne güzel kilolar verirdim kızlar ya
Son haftalarda vermek gitgide zorlaştı

Son hafta zor olur tabii ki bu çok normal bişey. Sıkma sakın canını. Haftaya güzel bir sonuçla final yapacaksın inşallah ben inanıyorum. O yüzden bu hafta hiç kaçamak yapma olur mu?

Bugün kardeşimle çocukları toplayıp annemgile gidiyoruz.Ama bir yeğen 1.5yasinda bir de oğlum 3yasinda bi de 40inda var yeğen.En minigi hariç beni görünce hadi oynayalım zıplayalım diye başlıyorlar.Gecen hafta hem kaçamak oldu birazcık annemgilde ama sabah eksileri görmüştüm tempodan.Bakalim bugünü nasıl atlaticam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…