Yaa o ne güzel bir sunum fincanlar şöyle özenli kahve içenlere bayılıyorum ben delirmiş gibi saldiriyorum resmen tabak bile kullanmıyorum bazenEki Görüntüle 2648853
Çok şükür temizlik bitti kahve keyfine geçebildim.
Menüm
Yulaflı omlet
Domates, peynir,zeytin
Yoğurtlu biber
AKŞAM
Kuru fasulye
Çok az bulgur pilavı
Yoğurt
ara: şekersiz kahve
Çok güzel afiyet olsunEki Görüntüle 2648853
Menüm
Yulaflı omlet
Domates, peynir,zeytin
Yoğurtlu biber
AKŞAM
Kuru fasulye
Çok az bulgur pilavı
Yoğurt
TeşekkürlerÇok güzel afiyet olsun
Çok geçmiş olsun.Ben bugün menü yazmasam da olur. Beni araba biraz tutuyor maalesef. 3 aydır da eve iyice alışmışım çok kötü oldum. Kahvaltıyı da akşamyemeğini de istifra ettim söylemesi ayıp
Şimdi de bi yeşil çay içebilirim ancak belki iyi gelir.
10 bin adım olmuş ancak düzenli yürüyüşle
Yaa o ne güzel bir sunum fincanlar şöyle özenli kahve içenlere bayılıyorum ben delirmiş gibi saldiriyorum resmen tabak bile kullanmıyorum bazen
Bayıldım sunumuna canım ya.heleki pembis fincanlara.Buarada menun de güzel tabi afiyet olsun.Eki Görüntüle 2648853
Menüm
Yulaflı omlet
Domates, peynir,zeytin
Yoğurtlu biber
AKŞAM
Kuru fasulye
Çok az bulgur pilavı
Yoğurt
Önceden süsle valla bende gelemem soğumuş kahve☺ Teşekkür ederim. Senin ki kahve aşkı. Ben süslemeyi seviyorum . Eşim kahveleri soğutuyorsun hadi diyor
Geçmiş olsun cnm, bende uzun zaman sonra ormana gittim temiz hava çarptı galiba başım zonkluyoBen bugün menü yazmasam da olur. Beni araba biraz tutuyor maalesef. 3 aydır da eve iyice alışmışım çok kötü oldum. Kahvaltıyı da akşamyemeğini de istifra ettim söylemesi ayıp
Önceden süsle valla bende gelemem soğumuş kahveyoksa içmem ona gore
Geçmiş olsun canımBen bugün menü yazmasam da olur. Beni araba biraz tutuyor maalesef. 3 aydır da eve iyice alışmışım çok kötü oldum. Kahvaltıyı da akşamyemeğini de istifra ettim söylemesi ayıp
Biliyorum kız, takılıyorum sana, bilirsin senle uğraşmak hobilerim arasındaaaa kuru iftira
Yok valla güzel oldu sizde bu güzelliklerden yararlanın diyecektim
Efsun fotolara bayıldım, uşak merkez mi ilçesi mi burası?
Burda ne savaşlar ne meydan okumalar,H
Bu bir savaş ilanı gibi geldi banaKozlarımızı paylaşalım o zaman
Çok geçmiş olsun canım.Çok şükür canım bulundu eşimle arkadaşları hallettiler. Kabusum oldu dün resmenşimdi her yeri temizledik koltuklarım da yıkanıyor mis gibi oluyor:)
Cuma günü bildirim yapmayı sakın unutma, bizde seniiiBu arada kızlar yarın köye gidiyorum çarşamba yada perşembe döneceğim beni merak etmeyin internete giremeyebilirimyediklrrime dikkat etmeye çalışacağım 3 günlük bahçe işleri var 3 gün sonra görüşürüz seviyorum hepinizi
Hepimizin dengesi bozuldu evde kalmaktan ama baksana önlem alan hiç yok ki artıyor vakalarGeçmiş olsun cnm, bende uzun zaman sonra ormana gittim temiz hava çarptı galiba başım zonkluyo
Mideme kramplar giriyor çayı bile zor içtım en son hamileliğimde böyle kötü olmuştumGeçmiş olsun canımsen yeşilçay yerine mideni bastıracak şeyler ye patates mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?