Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İsmimizin önüne @ işareti koyarak yapabilirsin canım:) aynen her yer mis gibi olacak bitince:) dip bucak temizleyememiştim iyi oldu ne yapalım artık psikolojimizi kurtarma çabaları:)
Teşekkürler İyi taraftan bakmak her zaman rahatlatır. Mis gibi oturursun Senden de bir keyif kahvesi alırız

İnşallah hayırlı bir rüyadır
Ay ilahi şekerim güldürdün beni siz iyi kilo verdiniz bu hafta zorrrrrrrr

Gönül hırs yapmış berceste_ bırakalım eğlensin azicik cuma günü zaten biz güleceğiz.. Gönülcüm bu hafta benden değilse de berceste_ den kork

Kolay gelsin canım..

O da köyünde artık serpme kahvaltı mi yiyordur tandirdan pideler mis gibi ekmekler mi yiyordur bilmiyorum
Ne yapıyorsunuz berceste_ hanım füze atsaydiniz

Temizlik çok yorucu bende odamı değiştirdim acayip yoruldum.. kolay gelsin canım

candy_candy biz eşleşmişiz. Kilomuzda diğer arkadaşlara göre fazla. Ebru güzel eşleştirme yapmış. Bu hafta tozu dumana katmalıyız. Arkadaşlara göre biz daha çok verebiliriz
Olsun siz yine de çok umutlanmayin biz varız çünkü berceste_

Düzelmiyor bir türlü..
Google dan bi araştır canım çayı :)

Vücudum hiç uyumaya hazırlanmıyordu ama malum ben hep sabahlıyorum malesef :) dün uyumadm 10 da dayanamadm uyudum apartmanda 10 dk matkap çalışmş hiç duymamşm bugün

Vaovvv listeye bak hadi bakalim yaris baslasin
ada81 adaciimmm ortak ve rakip olmusuz

Vücudum hiç uyumaya hazırlanmıyordu ama malum ben hep sabahlıyorum malesef :) dün uyumadm 10 da dayanamadm uyudum apartmanda 10 dk matkap çalışmş hiç duymamşm bugün
Tamamen degistirmissin canım düzeni Senin için zor olur kahve çay tüketme yarın biraz zorla kendini

Iyi aksamlar kizlar.Menumu yazayım.
Kahvaltı 10.00
1yumurtadan Peynirli maydanozlu omlet
Nane marul maydanoz 1kucuk tabak
Salatalik 2zeytin 1cay kaşığı pekmez
1dilim tb ekmek

12.00
Şekersiz türk kahvesi
1maden suyu
1kare bitter
14.00
Yeşilçay 2ceviz

18.30 Akşam
1kucuk tabak bulgur pilavı
3kasik et sote
1kucuk tabak salata
1bardk ayran
2cilek

2.5lt su
30dak leslie +30dak pilates.

Canım bugün de güzel geçti benim inşallah bu hafta adette olursam Gercekten korkun bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…