Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Harikasın valla. En güzel spor yürüyüş. İyi ki vermemişsiniz. Ben arkadaşa verdim. Korona da nerdeyse gidip isteyecektim Bende binevlerde iki tur atıp gelicem mecbur

Ne kadar güzel. Bahçeli bir ev hep hayalim. Toprakla uğraşmak bana çok keyif veriyor. Apartmanda dört duvara tıkılıp kalıyoruz. En çok ta oğluma üzülüyorum. Biz bahçede büyüdük onlar dört duvarda.

Sarmamiz Amasya yoresi

Komşulara bıraktım onlara öğretmek için sardık. Onlara bıraktım gerisini
Yaprağın renginin güzelliğine bak hem etli hemde güveçte yemede yanında yat
Yok yok yatırmam onu yanımda midemde yatsın daha iyi

Bugün bende de var kaçamak

Hadi yaaa dimeee marbling bu hafta makarna filan yemiyor musun bak çok pratik tadından da yenmez misss
Canım sende katıklı ye, oruk ye, mteble yee... Sonraaa.. künefe demiyorum bile bak.. eliniz aliskindir sizin çabuk yaparsiniz buzlukta da hazır vardır hemm...
Canim Antakya cokk özledim cokkk...

Çok hafif olmuş canısı revani gozukmuyo bile..
Abugannuc

Menümü vereyim

Sabah 9.00 3 yk yoğurt içerisine, 1 yk yulaf, 1 yk keten tohumu, 1 ceviz, 1 kuru kayısı, 2 küçük dilim armut kurusu

13.00 3 adet küçük boy fırın patates, beyaz beynir, az kaşar, 2 tk tereyag, 2 yk kısır (bitti şükür)

19.00 3 yk ayran aşı (diyetteki gibi değil bu bildiğiniz normal tuzlu, nohut, yeşil mercimek, göce, baharat, süzme yoğurt, normal yoğurt)

Spor; 40 dk kardiyo+ spor programı 14. Gün(75 squat, 45 mekik, 100 iç bacak, 45 göğüs)
3 lt. Su
25 sayfa kitap okudum Karanlığın son günleri

Kaçamak 22.00 bir küçük poğaça, 2 çatal incirli, cevizli kremalı pasta, 1 avuç içi kadar çekirdek (misafirlik )
Yeşil çay icicem.simdi uyumadan

Evet full rakibiz dostluk bitti yarış başlasın
Dostluk bitti miii yazıklar olsun. Eskiden domates yiyen bı emoji vardı kaldırmışlar mi Ne.. domates atacaktım sana ama gül atayım canısı.. ille dostun bir tek gülü yaralar bizi

polokey2244 , canım, nerelerdesin,hem ortak hem rakip olduk bu hafta, hadi bakalım, yarış başlasıııın
Ay daha şimdi gördüüüüümmm mesajlarıııı demek rakibiiiiz rakibim çok dişli amaaaaaa asla pes etmem bekle beni tatlış bugünden sonra daha bi gaza geldim

Merkeze çok yakın bi yayla canım aktaş yaylası :)

dün çok güzel beslenip akşam sarma ile bozdum
Şimdi de canım nasl menemen istiyor yaa ekmek banmadan da tadı çıkmaz. Kendimi oyalamaya çalışıyorum. Bugün pek spor yapamayacağım galiba.
Dün yaylada biraz koştum :) bugün de giderse belki koşabilirim o kadar.
Günaydın kızlar. Gece 22 gibi uyudum sabaha karşı 4 te uyandım dayanmaya çalışacağım bütün gün

Günaydın canım.Sen kahvaltıda menemenle başla.Gune baya erken başlamışsın.Aksam erken yat yine.Uykun düzene girerse beslenmeni de toparlarsın.

Aslında saati biraz geç olmuş ama vücut görmez okadar biz birinciyiz ortak

Günaydın saatimi kurdum kalktım ben de imdi spor saatim dün çok hoştu gittim ya erkenden gün benimdi tüm işlerim bitti birde şeyi fark ettim arkadaşlar
Sabah sporla başladığında günün enerjik geçiyor ama akşama bırakırsan sporu aksam yorgun oluyorsun
Akşamda yemek sonrası mekik türü biraz hareket yap ohh misss

candy_candy biz eşleşmişiz. Kilomuzda diğer arkadaşlara göre fazla. Ebru güzel eşleştirme yapmış. Bu hafta tozu dumana katmalıyız. Arkadaşlara göre biz daha çok verebiliriz

sevgili ortağım haftasonu çok giremiyorum bu konuyu da çözücem ama sıfır kaçamak bir haftasonu geçirdim bugün kendimi acayip hafif hissediyorum. tartılma yasağından dolayı tartılmadım (tartıyı kaldırmasaydım kesin tartılırdım hatta baya bi gidip geldim tartıya pilini taksam mı diye

ben muazzam bi tartı hastasıyım gider gelir tartılırdım bu konuda da her konu gibi bende irade yok o yüzden tartıyı bi uca pilini evin diğer ucunakaldırdım

merak etme sevgili ortağım biz kazanacağız

Hadi ortim bu hafta tozu dumana katalım.
Ben de bu hafta 8 li rakamları ucundan görmek istiyorum. Yani 89.9 kg olsam yetecek.
Hadi bakalım. Senden bu hafta en az 1.5 bekliyorum.
Ona göre

ben bir buçuğu şimdiden vermiş olabilirim belki ama seninle ayrılmışız ex ortim

sana da başarılar dilerim inşallah ikinci olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…