Harikasın valla. En güzel spor yürüyüş. İyi ki vermemişsiniz. Ben arkadaşa verdim. Korona da nerdeyse gidip isteyecektimNormalde günlük 1 saat yürüyorum bantta, orta hızda. Koşmuyorum.
Bugün kız uyuyunca, fırsat bu fırsat dedim 1.5 saate tamamladım, bide cuma günü yürüyememiştim onu telafi edeyim dedim.
Biz de bi ara yürüyüş bandının kalabalığından, taşımasından vs rahatsız olup birine verecek olduk, sonra şimdilik dursun dedik, iyi ki vermemişiz, kıymetini korona aylarında daha iyi anladım
Ama istikrarlı kullanılmazsa tam bir baş belası oluyor, çok yer kaplıyor evde
Ne kadar güzel. Bahçeli bir ev hep hayalim. Toprakla uğraşmak bana çok keyif veriyor. Apartmanda dört duvara tıkılıp kalıyoruz. En çok ta oğluma üzülüyorum. Biz bahçede büyüdük onlar dört duvarda.Evet çok zor çok yorucu ama cokta keyifli zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bileevde iken bunaliyorum köyde hayat cidden çok başka evet aşırı yorucu ama bi o kadar da zevkli o ektiklerini koparmak ayrı bir zevk tadı bile çok başka
Yaprağın renginin güzelliğine bak hem etli hemde güveçte yemede yanında yatSarmamiz Amasya yoresi
Komşulara bıraktım onlara öğretmek için sardık. Onlara bıraktım gerisini
Yapayım kız adresi yolla hemen ne demekYaprağın renginin güzelliğine bak hem etli hemde güveçte yemede yanında yat
Yok yok yatırmam onu yanımda midemde yatsın daha iyi
Sabah 07: 15
500ml su beyaz çay
haşlanmış yumurta 2 kare peynir 4 zeytin domates salatalık 2 ceviz
Öğlen 12:30 salata 1 dilim ekmek
Akşam17:30
yöresel yaprak sarma 2 kurabiye
Spor: 1 saat yürüyüş 45 squat + bir tür yürüyerek lunge
Şu 3 litre 4 litreye tamamlayacam
Kaçamak 2 kurabiye 2 kare bitter çikolata
Canım sende katıklı ye, oruk ye, mteble yee... Sonraaa.. künefe demiyorum bile bak.. eliniz aliskindir sizin çabuk yaparsiniz buzlukta da hazır vardır hemm...Hadi yaaa dimeeemarbling bu hafta makarna filan yemiyor musun bak çok pratik tadından da yenmez misss
Kızlar nasılsınız çok saçma bir menü yazıyorum şimdi
12de
1 dilim revani
1 bardak türk kahvesi tatlı yi sabah aç karna seviyorum
3te
2 erik 3 kayısı
6da
2 parça but
Közlenmis domates biber patlıcan (Abu gannüç)diyoruz biz burda ekşili zeytinyağlı filan yapıyoruz
Çok az soğan salatası
8de 2 kayısı
Yarım saat yürüyüş
En sevdiğimmmH
Bu bir savaş ilanı gibi geldi banaKozlarımızı paylaşalım o zaman
Dostluk bitti miii yazıklar olsun. Eskiden domates yiyen bı emoji vardı kaldırmışlar mi Ne..Evet full rakibiz dostluk bittiyarış başlasın
Ay daha şimdi gördüüüüümmm mesajlarııııpolokey2244 , canım, nerelerdesin,hem ortak hem rakip olduk bu hafta, hadi bakalım, yarış başlasıııın
Merkeze çok yakın bi yayla canım aktaş yaylası :)Biliyorum kız, takılıyorum sana, bilirsin senle uğraşmak hobilerim arasında
Bende sarma yedim zaten bugun binsürü
Efsun fotolara bayıldım, uşak merkez mi ilçesi mi burası?
Burda ne savaşlar ne meydan okumalar,ne restler çekilir, alışırsın zamanla
Günaydın canım.Sen kahvaltıda menemenle başla.Gune baya erken başlamışsın.Aksam erken yat yine.Uykun düzene girerse beslenmeni de toparlarsın.dün çok güzel beslenip akşam sarma ile bozdum
Şimdi de canım nasl menemen istiyor yaa ekmek banmadan da tadı çıkmaz. Kendimi oyalamaya çalışıyorum. Bugün pek spor yapamayacağım galiba.
Dün yaylada biraz koştum :) bugün de giderse belki koşabilirim o kadar.
Günaydın kızlar. Gece 22 gibi uyudum sabaha karşı 4 te uyandım dayanmaya çalışacağım bütün gün
Aslında saati biraz geç olmuş ama vücut görmez okadar biz birinciyiz ortakMenümü vereyim
Sabah 9.00 3 yk yoğurt içerisine, 1 yk yulaf, 1 yk keten tohumu, 1 ceviz, 1 kuru kayısı, 2 küçük dilim armut kurusu
13.00 3 adet küçük boy fırın patates, beyaz beynir, az kaşar, 2 tk tereyag, 2 yk kısır (bitti şükür)
19.00 3 yk ayran aşı (diyetteki gibi değil bu bildiğiniz normal tuzlu, nohut, yeşil mercimek, göce, baharat, süzme yoğurt, normal yoğurt)
Spor; 40 dk kardiyo+ spor programı 14. Gün(75 squat, 45 mekik, 100 iç bacak, 45 göğüs)
3 lt. Su
25 sayfa kitap okudum Karanlığın son günleri
Kaçamak 22.00 bir küçük poğaça, 2 çatal incirli, cevizli kremalı pasta, 1 avuç içi kadar çekirdek (misafirlik)
Yeşil çay icicem.simdi uyumadan
candy_candy biz eşleşmişiz. Kilomuzda diğer arkadaşlara göre fazla. Ebru güzel eşleştirme yapmış. Bu hafta tozu dumana katmalıyız. Arkadaşlara göre biz daha çok verebiliriz
Hadi ortim bu hafta tozu dumana katalım.
Ben de bu hafta 8 li rakamları ucundan görmek istiyorum. Yani 89.9 kg olsam yetecek.
Hadi bakalım. Senden bu hafta en az 1.5 bekliyorum.
Ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?