Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
10.00
Patatesli omlet(1 küçük patatesten üçe bölünmüş hali yenildi),2 dilim tam buğday ekmeği, biraz zeytinyağı baharat karışımına banıldı
14.00
1 çay bardağı süt,3 kaşık yulaf,1 hurm,yarım muz
16.00
1 bardak yeşil çay,20 gr çiğ kuru yemiş(fındık,kaju,badem,cranberry,kuru üzüm)
19.00
5 küçük hindi köfte,1 küçük fırın patates,2 küçük mantar ve 1 közlenmiş biber yağsız fırında yapıldı.

Menü güzel afiyet olsun
Okul için hazırladığımız toplantı tutanaklarını hatırladım yenildi, yapıldı, banıldı diye okuyunca
Okulu, toplantıları çok özledin heralde

Menü güzel afiyet olsun
Okul için hazırladığımız toplantı tutanaklarını hatırladım yenildi, yapıldı, banıldı diye okuyunca
Okulu, toplantıları çok özledin heralde
Sorma işim gücüm tutanak vs yazmak olduğu için okulda alışkanlık oldu:) birazdan yürüyüşe çıkacağım inş biraz da adım sayımı artırırsam güzel olacak

Kızlar adet söktürücü, soğan kürü vb bahsetmişsiniz. Benimde doğal bir önerim var.
Ben zencefilli detoks suyu yapıp ne zaman düzenli içsem işe yarıyor. Soğan suyu da gerçekten çok olumlu sonuçlar veriyor. Benim de tavsiyem zencefilli su. Hem içimi güzel hem de detoks suyu .
Tarif
Bir sürahi su
İçine ceviz kadar taze zencefil
Limon dilimi
Bir çubuk tarçın(isteğe bağlı bazen beni rahatsız ediyor)
Karanfil(kesinlikle öneririm)
Taze nane

Günlük yapıp tüketiyorum.

Hemen kalkıp yapayım

Su sıcak ılık yada soğuk mu olacak?

Canım çok özür dilerim ama benim kontrolüm dışına çıktı herşey bugün diyetisyenime gittim ve akşam diyet listemi atacak kendisi bodrum da yasiyo online bağlandı bürosuna gitti zannedip başka birine gittiğini anlattım valla evime donmusum gibi mutlu oldum şimdi daha iyi olacak inşallah ödem olarak çok artmış vücudun hiç normal değil dedi

Ben iddialı bile olamıyorum birbirimize destek çıkabileceğimiz bir ortağım yok şu an köye gitti perşembeden önce de gelemeyecekmiş kendim çalıp kendim oynayacağım maalesef
Geldim ortim geldim son gün yettim seni yalnız bıraktım kysura bakma

Canım sen çalışan bir kadınsın ozaman benim gibi
Valla canım yazın 3 4 ay bahçe işlerinden falan çalışıyorum annemlerde ekiyoruz ektigimizi satıyoruz sonra bütün kış oturuyoruz ekim ayına kadar işler devam ediyor yazın çok yoğun cok yorucu geçiyor bahçe isinden sonra ev temizliği gerçi bu sene eşim evde pek olmayacak dolayısıyla evde pek kirlenmez

Ekstra 10.000 adımı yürümedim ama evi falan temizledim o bitti.Bir de fırında kabak mücver yaptım.Yoğurt yerine 2-3 tane ondan yiyeceğim.Yarın işe de götürürüm. Bakalım yarın tartıda ne göreceğim.Eğer sabahtan unutmazsam ölçülerimi de alacağım bu defa

Perşembe menü
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Dom - sal
3 zeytin

Ara 13.00
Şekersiz türk kahvesi
1 kuru incir

Öğlen 16.00
2 kepçe tarhana
Bol salata
1.5 üçgen karpuz

Akşam 19.00
1 büyük kase yoğurt

1 yeşil çay
1.5 litre nane salatalıklı su
1 litre su

30 dk Leslie
30 dk yürüyüş

dom sal ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…