- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Günaydın kızlar, kimler acil eylem planına geçti bugün
Günaydın kızlar
Ben çok yoğunum
Cumartesi gidiyorum Türkiye ve köyde tartı falan yok bu sebepten izine ayrılacağım belki tartı falan alırsam köye o şekilde devam edebilirim çok zor bir ihtimal ama bakalım ve sık sık da gelemem inşallah dönüştü kilo vermiş olarak dönerim gerçekten dikkat edeceğim. Ama yemekleri has bi has tereyağında yapıyorlar başka yağ kullanmıyorlar ve tabi ki beyaz ekmek
Hergün kaçamak yapmazsan dengelersin cnm merak etme, türkiyeye herzaman gelemiyosun tadını çıkar, kilo alırsanda biz burdayız hallederiz beraber iyi yolculuklar şimdiden ❤Günaydın kızlar
Ben çok yoğunum
Cumartesi gidiyorum Türkiye ve köyde tartı falan yok bu sebepten izine ayrılacağım belki tartı falan alırsam köye o şekilde devam edebilirim çok zor bir ihtimal ama bakalım ve sık sık da gelemem inşallah dönüştü kilo vermiş olarak dönerim gerçekten dikkat edeceğim. Ama yemekleri has bi has tereyağında yapıyorlar başka yağ kullanmıyorlar ve tabi ki beyaz ekmek
Ben ben ben.Günaydın kızlar, kimler acil eylem planına geçti bugün
Haftaya daha iyi planlarsın menünü cnm üzülme, bende sabit çıkıyorum bugünü hafif planladım o yüzden bakalım işe yarar umarım
hiçbirşey planlayamadım akışa bıraktım ama perşembe di mi bugün
ya ben de bu sabah tartıya çıktım ve + gördüm ne saçma yaaama küçük bi artı yarın inşallah bi aksilik olmazsa eksi gelirim ama 119 u görmem artık imkansız gibi bişey
menülerimde birşey yok ama beni öğün dışı atıştırmalar ve kase kase yediğim meyveler bitirdi biliyorum. acil plan değil ama gelecek hafta için planım 6.30/10.30(kahve)/12.30/18.30 öğünlerim olacak aralarda su ve yeşilçay hariç kahve bile tüketmeyeceğim
Bende dün o makarnayı yemesem iyiydiBen ben ben.
Öğle çok sert değil ama dünün bir faydası olmamış.
Bu gün daha da dikkat etmem gerekir.
Canım ben de akşamdan beri kendime bir düzen araştırması yapıyorum.
hiçbirşey planlayamadım akışa bıraktım ama perşembe di mi bugün
ya ben de bu sabah tartıya çıktım ve + gördüm ne saçma yaaama küçük bi artı yarın inşallah bi aksilik olmazsa eksi gelirim ama 119 u görmem artık imkansız gibi bişey
menülerimde birşey yok ama beni öğün dışı atıştırmalar ve kase kase yediğim meyveler bitirdi biliyorum. acil plan değil ama gelecek hafta için planım 6.30/10.30(kahve)/12.30/18.30 öğünlerim olacak aralarda su ve yeşilçay hariç kahve bile tüketmeyeceğim
Bence güzel.dünkü menüm
sabah 8.30
şekersiz sütlü neskafe
ara 10.00
sade türk kahvesi
10 adet kiraz
biraz badem ceviz falan
öğle 12.30
menemen
3 dilim kepekli ekmek
ayran
ara (muhtelif saatler 13.00-17.00)
kuruyemiş yedim yine saat başı yemişimdirçok yemediğimi biliyorum ama 2-3 tane ağzıma atmak suretiyle işten çıkana kadar yedim
akşam 18.30
tavuk göğsü (200 gr kadar)
yeşil salata
1 bardak ayran
su 3,5 lt de kaldı
spor yok
Canım ben de akşamdan beri kendime bir düzen araştırması yapıyorum.
Bizde erken kahvaltı yapılıyor.
Benim zorumla 9.30 a kadar bekliyorlar.
Yoksa bizim ahali 8 - 8.30 da ayakta .
2 öğün yapmaya çalışıyorum yemek saatleri uymuyor
Akşam araştırdım Ayça Kaya'nın 5333 diye bir diyeti var.
Onu iyice araştıracağım.
Bakalım bana uyuyacak mı
Bence güzel.
Kuruyemiş çiğden ise sorun olmaz.
İşlenmişi olmasın yeter ki
Sporu sıklaştırsanmı acaba cnm yürüyüş falan evde leslie yada, yediğine ne kadar dikkat etsende sporsuz olmuyo malesefoluyor exortim oluyorcumartesiden beri hiç sorunlu bir menü gördün mü bende ama sabah artı görüyorum regl yok bişey yok bi açıklaması olmalı bence kesinlikle kalori diyetkoliğe de girdim üye oldum ama yediklerimi yazmayı unuttum hep bu hafta
Doğru biraz önce ben de onu fark ettim.valla canım yöntem araştırmaktan zayıflayamıyoruz
o diyeti biliyorum sayarak zayıfla di mi?
ya hangi yöntem olursa olsun mutlaka kalori hesaplaması yapmak gerekiyor benceben burdan kaybediyorum
Yaa neden acaba ağrılar? Bir dr a göründün mü? Geçenlerde bir gün boyunca ağrımıştı benim de sonra geçti dr a gitmedim ama devam etse giderdim. Allah şifalar versin canımKizlar rahatca yazmayı özledim buraya.Kacgundur göğüs ağrısı öldürecek beni.Sanki hep yorgun gibi.Bi garibim bu günlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?