Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar, kimler acil eylem planına geçti bugün

hiçbirşey planlayamadım akışa bıraktım ama perşembe di mi bugün

ya ben de bu sabah tartıya çıktım ve + gördüm ne saçma yaa ama küçük bi artı yarın inşallah bi aksilik olmazsa eksi gelirim ama 119 u görmem artık imkansız gibi bişey

menülerimde birşey yok ama beni öğün dışı atıştırmalar ve kase kase yediğim meyveler bitirdi biliyorum. acil plan değil ama gelecek hafta için planım 6.30/10.30(kahve)/12.30/18.30 öğünlerim olacak aralarda su ve yeşilçay hariç kahve bile tüketmeyeceğim

Türkiye de nereye gidiyorsun gönül? karadeniz mi

Hergün kaçamak yapmazsan dengelersin cnm merak etme, türkiyeye herzaman gelemiyosun tadını çıkar, kilo alırsanda biz burdayız hallederiz beraber iyi yolculuklar şimdiden ❤

Haftaya daha iyi planlarsın menünü cnm üzülme, bende sabit çıkıyorum bugünü hafif planladım o yüzden bakalım işe yarar umarım

dünkü menüm

sabah 8.30
şekersiz sütlü neskafe

ara 10.00
sade türk kahvesi
10 adet kiraz
biraz badem ceviz falan

öğle 12.30
menemen
3 dilim kepekli ekmek
ayran

ara (muhtelif saatler 13.00-17.00)
kuruyemiş yedim yine saat başı yemişimdir çok yemediğimi biliyorum ama 2-3 tane ağzıma atmak suretiyle işten çıkana kadar yedim

akşam 18.30
tavuk göğsü (200 gr kadar)
yeşil salata
1 bardak ayran

su 3,5 lt de kaldı
spor yok

Canım ben de akşamdan beri kendime bir düzen araştırması yapıyorum.
Bizde erken kahvaltı yapılıyor.
Benim zorumla 9.30 a kadar bekliyorlar.
Yoksa bizim ahali 8 - 8.30 da ayakta .
2 öğün yapmaya çalışıyorum yemek saatleri uymuyor
Akşam araştırdım Ayça Kaya'nın 5333 diye bir diyeti var.
Onu iyice araştıracağım.
Bakalım bana uyuyacak mı

Bence güzel.
Kuruyemiş çiğden ise sorun olmaz.
İşlenmişi olmasın yeter ki

valla canım yöntem araştırmaktan zayıflayamıyoruz

o diyeti biliyorum sayarak zayıfla di mi?

ya hangi yöntem olursa olsun mutlaka kalori hesaplaması yapmak gerekiyor bence ben burdan kaybediyorum

Bence güzel.
Kuruyemiş çiğden ise sorun olmaz.
İşlenmişi olmasın yeter ki

oluyor exortim oluyor cumartesiden beri hiç sorunlu bir menü gördün mü bende ama sabah artı görüyorum regl yok bişey yok bi açıklaması olmalı bence kesinlikle kalori diyetkoliğe de girdim üye oldum ama yediklerimi yazmayı unuttum hep bu hafta

Sporu sıklaştırsanmı acaba cnm yürüyüş falan evde leslie yada, yediğine ne kadar dikkat etsende sporsuz olmuyo malesef

valla canım yöntem araştırmaktan zayıflayamıyoruz

o diyeti biliyorum sayarak zayıfla di mi?

ya hangi yöntem olursa olsun mutlaka kalori hesaplaması yapmak gerekiyor bence ben burdan kaybediyorum
Doğru biraz önce ben de onu fark ettim.
Saymak gerekiyor.
3 diyetisyen listesi var elimde.
Hepsi bu mantıkla.
Saydım 4333 veya 6333 arsında.
O yüzden kalori hesaplama en mantıklısı gene.
Ayşegül ün mantığı ile.
Haftada 7000 cal fark 1 kg.

Herkese günaydın
18/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:

1 yumurta ,1 dilim peynir,10 yeşil zeytin, limonlu çay, 2 peksimet (keşke 1 peksimet yeseydim ama açtım yani)
Öğle:
müsli+süt
Kaçamak:
yok -iki küçük bardak filtre kahve
Ara:
tarçınlı,yeşil çay ve limonlu su (750 ml)
Akşam:
Yoğurt+içine kıyılmış ceviz ve badem ile az yulaf
Spor:
10.000 adım (dün yürümediğim miktarı yürüyeceğim) artı olarak ev temizlenecek
Su:
2 lt
Takviyeler: C vitamini, Biotin

Herkese günaydın. Menüler güzel görünüyor afiyetler olsun.
Yalnız bu gurup tozu dumana katacaktı ne oldu? Pardon pardon o bizdik dimi candy_candy artı falan olmaaaazzz. Ne oldu bizim iddaya. Bugün çok dikkat etmelisin. Akşam yemeğini çok erken ye. Sonra ağzımıza lokma atmayacağız ona göre. O kadar kazanacağız dedik sözümüzü tutmamış oluruz olmazzzzzz. Hadi bakalım. Bugün atıştırma yok. Bende şuan kahvaltımı yapıyorum. Akşamı da hafif geçiricem. Yarın biz kazanacağız. İnşallah

Aktardan isirgan otu aldım. Bugün 3 fincan ondan içeceğim menülerde de düşündüğüm birkaç birşey var . Söyleyemem çünkü rakiplerimiz atakta. Sporumu herzamanki gibi yapacagim. Ve son olarak yarın sabah erken kalkıp pazara markete gidip tartı oncesi yürüyüş yaacagim. Acil eylem planim bu şekilde gerisi berceste_ de
bunsuz emojiler eksik kaliyo sanki

Kizlar rahatca yazmayı özledim buraya.Kacgundur göğüs ağrısı öldürecek beni.Sanki hep yorgun gibi.Bi garibim bu günlerde.
Yaa neden acaba ağrılar? Bir dr a göründün mü? Geçenlerde bir gün boyunca ağrımıştı benim de sonra geçti dr a gitmedim ama devam etse giderdim. Allah şifalar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…