Canım sen yine de güvenli gördüğün bir hastaneye git.Agrım azaldı canım.Cok şükür.Daha iyiyim.Devam etse dr.a gidecektim.Ortalik böyleyken insan dr.a gitmeye de korkuyor.
GünaydınlarGünaydın kızlar
Evet canım haklisin.Yine ağrı olursa gideceğim.Canım sen yine de güvenli gördüğün bir hastaneye git.
Çünkü hafife alınacak birşey değil.
Hadi hayırlısı olsun canım.günaydın herkese çarşamba gününe diyetisyenden randevumu da aldım başlıyorum artık yarın istedim randevu ama yer yokmuşşş çok doluyuz dedilerinşallah bu sefer hedef kilom 55 e ulaşacağım
Bizde yok da çok kötü olmuş.@Elifff80 canım bursada sel olmuş sizin taraflarda var mı sıkıntı?
Sıkıntı olmamasına sevindim canım nilüfer taraflarında falan mı oturuyorsunuz? Sen ilk başlarda kendini anlatırken öyle düşünmüştüm nedense:) bandırmada yaşarken yola yakın diye o taraflarda koruparktı sanırım oraya geliyorduk dışarıdan hoşuma gidiyordu oralar:)Bizde yok da çok kötü olmuş.
Allah yardımcıları olsun.
Biz tam ters taraftayız.
Teşekkür ederim canım.
Evet nilüferde oturuyorum.Sıkıntı olmamasına sevindim canım nilüfer taraflarında falan mı oturuyorsunuz? Sen ilk başlarda kendini anlatırken öyle düşünmüştüm nedense:) bandırmada yaşarken yola yakın diye o taraflarda koruparktı sanırım oraya geliyorduk dışarıdan hoşuma gidiyordu oralar:)
Doğrudur canım biraz daha elit takılıyor orası bir arkadaşım da nilüfere taşınmıştı durumlar tam da anlattığın gibi. Ama yine de güzel yer bursa:)Evet nilüferde oturuyorum.
Bu taraf Bursa'nın tercih edilen bölgesi.
Daha düzenli. Çocuklar için de daha güzel.
Eğitim açısından . Sosyal imkanlar da daha fazla.
Ama bursa çok pahalı.
Ev fiyatları almış başını gidiyor.
Belki İstanbul'da oturanlara göre uygun geliyor ama Bursa'nın şartlarına göre çok pahalı.
geçen sene yaptığım diyette 20 gün gitmiştim sonra bırakmıştım canım ama o azimle 57 görmüştüm ... şimdi tekrar o azime ihtiyacım var ..Hadi hayırlısı olsun canım.
Daha önce gittiğin bir diyetisyen mi canım.
Ben de yedim bu ara ama en fazla 8-10 tane yiyorum. Sadece deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim kızıma hamileyken şeker yüklemesi öncesi aşırı kiraz tüketmiştim şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıktı birkaç hafta sonra tekrar bakıldı o zaman normale dönmüştü şekerimi onun yükselttiğini düşünüyorum sen de dikkatli tüket istersen yüksek çıktı biraz demiştinkızlarda diyette kiraz ne kadar tüketiyorsunuz şu aralar kiraza hayır diyemiyorum
Bende seviyorum.Doğrudur canım biraz daha elit takılıyor orası bir arkadaşım da nilüfere taşınmıştı durumlar tam da anlattığın gibi. Ama yine de güzel yer bursa:)
kızlarda diyette kiraz ne kadar tüketiyorsunuz şu aralar kiraza hayır diyemiyorum
Yok canım başka bir şey yapmana. İyi tatillerŞimdi yazdım kaptanım, yapacağım başka bişey yoktu dimi?
Bu menü hiç olmuş mu canım. Patatesten hiç vazgeçmiyorsun üzerine de sosis çok sağlıksız. Senin diyet değil sağlıklı beslenmeyi hayatına sokman lazım. Gerçekten çok sağlıksız besleniyorsun. Güzel kitap okumuşsun amaİyi geceler ❤
Misafir vardı akşam o yüzden giremedim.. buralarda sakinmis baya bi..
Saat 12.00 3 adet küçük boy fırın patates, 1 dilim beyaz peynir, biraz kaşar, 1 tk kadar tereyağ, 3 adet sosis tereyağ da kızarmış, domates, salatalık
1 dilim revani
17.30 domatesli roka salatası, patlıcan salatası, 3 adet tavuk çöp şiş
Avuç içinin yarısı kadar çekirdek, 1 çatal revani
Spor ; 40 dk kardiyo+ spor programı 23.gun (105 squat, 100 mekik, 100 iç bacak, 100 gogus)
Su 2 lt, çay içince su çok içmedim
Kitap 47 sayfa.
Yarın Burdur a Uni.ye gideceğim. Sabah kahvaltı yapıp çıkarım tüm gün dışarda olucam disardan da yemek istemiyorum. Yanıma birseyler alicam muhtemelen..
Böyle...
Agrım azaldı canım.Cok şükür.Daha iyiyim.Devam etse dr.a gidecektim.Ortalik böyleyken insan dr.a gitmeye de korkuyor.
Geçen hafta başladı canım göğüs ağrısı.Ama uykudan uyandırıyordu.Neyseki azaldı.Korkumdan bi kaç gün sporu azalttım.Ama tekrarlarsa hemen dr.a giderim artik.Yok canım başka bir şey yapmana. İyi tatiller
Bu menü hiç olmuş mu canım. Patatesten hiç vazgeçmiyorsun üzerine de sosis çok sağlıksız. Senin diyet değil sağlıklı beslenmeyi hayatına sokman lazım. Gerçekten çok sağlıksız besleniyorsun. Güzel kitap okumuşsun ama
Ne ağrısı canım? Geçmişi okuyamadım. Kaçırmışım.
Kaptana katılıyorum.Diyette meyveyi az tüketin kızlar. Geçen gün de söylemiştim. Sağlıklı görünüyor ama hiç de öyle değil. Ve saat 16:00' dan önce tüketin. O saatten sonra meyve yemeyin. Günde bir porsiyonu da geçmeyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?