Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizde yok da çok kötü olmuş.
Allah yardımcıları olsun.
Biz tam ters taraftayız.
Teşekkür ederim canım.
Sıkıntı olmamasına sevindim canım nilüfer taraflarında falan mı oturuyorsunuz? Sen ilk başlarda kendini anlatırken öyle düşünmüştüm nedense:) bandırmada yaşarken yola yakın diye o taraflarda koruparktı sanırım oraya geliyorduk dışarıdan hoşuma gidiyordu oralar:)

Evet nilüferde oturuyorum.
Bu taraf Bursa'nın tercih edilen bölgesi.
Daha düzenli. Çocuklar için de daha güzel.
Eğitim açısından . Sosyal imkanlar da daha fazla.
Ama bursa çok pahalı.
Ev fiyatları almış başını gidiyor.
Belki İstanbul'da oturanlara göre uygun geliyor ama Bursa'nın şartlarına göre çok pahalı.

Doğrudur canım biraz daha elit takılıyor orası bir arkadaşım da nilüfere taşınmıştı durumlar tam da anlattığın gibi. Ama yine de güzel yer bursa:)

kızlarda diyette kiraz ne kadar tüketiyorsunuz şu aralar kiraza hayır diyemiyorum

kızlarda diyette kiraz ne kadar tüketiyorsunuz şu aralar kiraza hayır diyemiyorum
Ben de yedim bu ara ama en fazla 8-10 tane yiyorum. Sadece deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim kızıma hamileyken şeker yüklemesi öncesi aşırı kiraz tüketmiştim şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıktı birkaç hafta sonra tekrar bakıldı o zaman normale dönmüştü şekerimi onun yükselttiğini düşünüyorum sen de dikkatli tüket istersen yüksek çıktı biraz demiştin

Şimdi yazdım kaptanım, yapacağım başka bişey yoktu dimi?
Yok canım başka bir şey yapmana. İyi tatiller
Bu menü hiç olmuş mu canım. Patatesten hiç vazgeçmiyorsun üzerine de sosis çok sağlıksız. Senin diyet değil sağlıklı beslenmeyi hayatına sokman lazım. Gerçekten çok sağlıksız besleniyorsun. Güzel kitap okumuşsun ama
Agrım azaldı canım.Cok şükür.Daha iyiyim.Devam etse dr.a gidecektim.Ortalik böyleyken insan dr.a gitmeye de korkuyor.

Ne ağrısı canım? Geçmişi okuyamadım. Kaçırmışım.

Diyette meyveyi az tüketin kızlar. Geçen gün de söylemiştim. Sağlıklı görünüyor ama hiç de öyle değil. Ve saat 16:00' dan önce tüketin. O saatten sonra meyve yemeyin. Günde bir porsiyonu da geçmeyin derim.

Geçen hafta başladı canım göğüs ağrısı.Ama uykudan uyandırıyordu.Neyseki azaldı.Korkumdan bi kaç gün sporu azalttım.Ama tekrarlarsa hemen dr.a giderim artik.

Kaptana katılıyorum.
Ben cumadan beri yediğim meyveyi son altı ayda yrmemişimdir.
Yazlıkta yok yok meyve olarak.
Sonuç ortada +2 kg.
Bende meyve en fazla ikindi öğününde belki.
Ben eve bir süre almamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…