Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Düzen değişince artılar kaçınılmaz oluyor.Ama daha haftaya yeni başladık.Cumaya kadar biraz dikkat edersen toparlarsın canım sen.

Geçmiş olsun exortim.
Noldu sana nazar mı değdi .

Kirazın şekeri çok fazla canım. Keşke çok yemeseydin. Canını da sıkma.

Su az olmuş canım onun haricinde güzel. Bulgurdan zarar gelmez. Ama biliyorsun cumaya yakın yeme

Harika bir menü. Bir de kaçamaklara hayır diyebilsen öyle güzel kilo vereceksin ki sen bile inanamazsın. Cumaya kadar bütün menülerini böyle istiyorum

Gayet güzel bir gün geçirmişsin canım

Bugün artık sıcaktan mıdır yoksa yoruldum mu bilemiyorum resmen sızmışım. Çok birşey yemedim ama yürüyüş falan hep hikaye oldu.Bu aralar sürekli olarak tansiyonum düşük (sigara içmenin etkisi vardır elbet) ;daha önce hiç böyle olmuyorum. İlerleyen yaşla beraber vücut artık zorlanıyor mudur nedir? Yoksa mevsimlik bir yorgunluk mu acaba?!

Bence beslenme tarzından kaynaklanıyor canım. Ben senin menüleri çok uygun bulmuyorum. Özellikle akşamlarını. Keşke kendine sağlıklı yemekler hazırlasan.

Ben bugün kaçamak yaptım
Regle olucam onun sıkıntısı mıdır nedir canım istemese de öylesine bir karam yedim
Menüm
Klasik kahvaltı

öğle: kiraz

akşam
Çok az et sote
3 kaşık bulgur pilavı
Taze fasülye

ara
Soğuk latte şekersiz
Karam

Canım menü yazarken öğün saatlerini ve ayrıntıları miktarlarıyla yaz mutlaka. Su ne kadar içtin?

Kesinlikle katılıyorum sana sosyal anlamda başarılı olmayınca malesef okunan okulun bir kıymeti olmuyor. Bireysel olarak sosyal hayatta pişmek çevre edinmek özgüven kazanmak çok değerli ve önemli.
Nilüfer de ikamet ediyormuş sun bende öyle bu konu da çok şanslı olduğumuzu söyleyebilirim.

Evet zor bir sınavdı ilk LGS idi doğru. Kazandığı okul şükür ki sosyal denge de muhteşem sansliyiz.

Kızartma, tahin pekmez olmamış ama onun haricinde gayet güzel bir menü. Su, yürüyüş ve 32 sayfa da gayet güzel
Evet sorma bugün böyle birşey oldu malesef tahin i 1 kaşıkla bırakmış olmam mucize biraz alışma sürecinde olabilirim bu ara ama kararlı olunca asla vazgeçmem

Kız eskidennbana polyana derlerdi şöyle lise zamanı falan. 2016 da tepetaklak oldum çıkamıyorum bu karamsarlıktan ne yapayım :) 1 2 kankim olsa çıkıcam sanki bir de şu korona bitse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…