Meyveden sonra hep ya yoğurt yada süt tuketiyodum ben.Hem aciktırmıyor hemde aslında şekeri dengeliyor.Çok iyi ama bugün şunu fark ettim kiraz yedikten sonra çok acıktım... şeker dengesini bozuyor sanırsam 🖒
Düzen değişince artılar kaçınılmaz oluyor.Ama daha haftaya yeni başladık.Cumaya kadar biraz dikkat edersen toparlarsın canım sen.Kızlar ben de bugün sabah + 600 Gr gördüm
Menülerimde saat, meyve porsiyonu, kaçamak, ne ararsan her türlü hata varyinede elimden geldiğince abartmadan yedim. Yarın eşim Kayseriye dönecek, o gidince daha sağlıklı yemeye çalışacağım, artıları verebilirim inşallah..
Geçmiş olsun exortim.Kızlar bugün benim çöp kaçamak yapmadım ama çok fazla kiraz yedim (arkadaş bahçeden benim için getirmiş ben seviyorum diye belki yarım kilo yemisimdir) şu yeşilçay hakgetire Spor yapamadım yapamicam da sanırım şekerden acayip bı baş ağrısı var evde kızlara bile tahammülüm yok gerçekten yemek bile yapmadım bugün dünden kalan 3 köfte konserve hindi fileto ve marul yedim akşam az önce de küçük fincan neskafe içtim belki başıma iyi gelir diye
Böyle işte canlarım sıkkın baya
Kızlar bugün benim çöp kaçamak yapmadım ama çok fazla kiraz yedim (arkadaş bahçeden benim için getirmiş ben seviyorum diye belki yarım kilo yemisimdir) şu yeşilçay hakgetire Spor yapamadım yapamicam da sanırım şekerden acayip bı baş ağrısı var evde kızlara bile tahammülüm yok gerçekten yemek bile yapmadım bugün dünden kalan 3 köfte konserve hindi fileto ve marul yedim akşam az önce de küçük fincan neskafe içtim belki başıma iyi gelir diye
Böyle işte canlarım sıkkın baya
İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Roka,domates,salatalık
2 zeytin
Öğlen 12.30; epeyce sarma yedim ama sadece bulgurluydu
Ara öğün 16.00; sütlü,yulaflı filtre kahve
Akşam 18.30; 1 tane haşlanmış tavuk göğsü
Bol salata
Su 1.5 litre
Pazartesi menü
Sabah 9.30
1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Domates
2 zeytin
Öğlen 13.30
1 kabak sote
1 kase yoğurt
Domates
Ara 16.00
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Akşam 19.00
Bol yeşil salata
2 litre su
30 dk yürüyüş
İyi akşamlar arkadaşlar benim bugünkü menüm:
sabah10.00
3 kaşık yulafla yoğurt +chia tohumu
öğlen14.00
3 kaşık yulafla yulaf kısırı
akşam19.30
1 tabak kabak yemeği
Yoğurt
Közlenmiş patlıcan salatası
2,5 lt su
10 bin adım
Bugün artık sıcaktan mıdır yoksa yoruldum mu bilemiyorum resmen sızmışım. Çok birşey yemedim ama yürüyüş falan hep hikaye oldu.Bu aralar sürekli olarak tansiyonum düşük (sigara içmenin etkisi vardır elbet) ;daha önce hiç böyle olmuyorum. İlerleyen yaşla beraber vücut artık zorlanıyor mudur nedir? Yoksa mevsimlik bir yorgunluk mu acaba?!
Ben bugün kaçamak yaptım
Regle olucam onun sıkıntısı mıdır nedir canım istemese de öylesine bir karam yedim
Menüm
Klasik kahvaltı
öğle: kiraz
akşam
Çok az et sote
3 kaşık bulgur pilavı
Taze fasülye
ara
Soğuk latte şekersiz
Karam
Suyu arttırmaya çalışıyorum en büyük sıkıntım o. Yarından itibaren miktarlara dikkat edip yazayımCanım menü yazarken öğün saatlerini ve ayrıntıları miktarlarıyla yaz mutlaka. Su ne kadar içtin?
Kesinlikle katılıyorum sana sosyal anlamda başarılı olmayınca malesef okunan okulun bir kıymeti olmuyor. Bireysel olarak sosyal hayatta pişmek çevre edinmek özgüven kazanmak çok değerli ve önemli.2 yıl önceki ilk LGS değil miydi.
O en zoruydu.
Rabbim yollarını açık etsin tüm evlatlarımızın.
Ama artık ben çok akademik başarıyı önemsemiyorum.
Sosyal başarı daha önemli.
Sosyal olan girişken olan çocuklar daha başarılı oluyor.
Bizim akraba devlet ünivetsitesini kazanamadı.
Özel ünivetsitede inşaat mühendisliği okudu.
Aile de zengin değil. Memur çocuğu.
Bir kaç yıl sonra 3 kişi ortak şirket kurdular.
Ve şu anda 7 tane mühendis çalıştırıyor bünyesinde.
Ve bir kısmı itü ödtü mezunu.
Akademik başarı belli bir seviyede olacak ama özgüvenli ve girişken olmak bence daha önemli.
Evet sorma bugün böyle birşey oldu malesef tahin i 1 kaşıkla bırakmış olmam mucizeKızartma, tahin pekmez olmamış ama onun haricinde gayet güzel bir menü. Su, yürüyüş ve 32 sayfa da gayet güzel
Kız eskidennbana polyana derlerdi şöyle lise zamanı falan. 2016 da tepetaklak oldum çıkamıyorum bu karamsarlıktan ne yapayım :) 1 2 kankim olsa çıkıcam sanki bir de şu korona bitse...Ne zararın dokunacak acaba zaten açığa alındın sanirim free listeye.. free de takılıriz birlikte gel
Efsun yaaa hep olumsuz dusunuyosun haa... Beni geçtin yeminlen
Yakın zamanda herkes ana listede olacak ben free de yalnız kalicam.. yalnız bırakma beni..
daha da gidecem diyosan valla artık
Çok teşekkür ederim anlayoşlı kaptanım :)Efsun64 canım seni ayırıyorum ama ne zaman istersen gelebilirsin. Free listeye alıyorum seni de. Kilo alsan da versen de bizimlesin biliyorsun. Canın ne zaman isterse gel lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?