30 sayfa okudum. İyi geceleriyi akşamlar ❤
Aç karnına bitki çayı
Saat 11.30 da 3 yk yumurta salatası bol yesillikli, domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 yk soğanlı, baharatlı lor peyniri, 5 adet zeytin
16.00 da 1 adet biber dolması, 1 yk yumurta salatası, domates, salatalık, peynir, 1 yk lor, 5 zeytin..
Spor; 40 dk kardiyo, spor programı 20. Gün (100 mekik, 100 squat, 25 sn. Plank, 100 ich bacak, 100 göğüs)+ temizlik (dip kiyi köşe, kapılar vs..)
Şimdiye kadar 2 lt oldu şu 3 u bulur. Kitap okumadım şimdi okuyacağım yazarım okuyunca.. yoruldum şaka maka
Üzüldüm canım kızın adına ama matematik herkesi zorladıysa puanlaması standart sapması da ona göre olacaktır. Şimdi dinlenme ve rahatlama zamanı tercih zamanına kadar derin bir oh çekip zamanın tadını çıkarsın kızın geçti gitti sonuçta. Kızına nerede okursa okusun hep destek olacağınızı onun da başarılı olabileceğini anlatabilirsin sınavın etkisini biraz olsun atabildiğinde. Ayrıca tercih zamanı belki beklediğinden daha iyisi olacaktır bozmasın hiç moralini başkalarını da düşünmesin o süreçte. Moral bozan arkadaşları da olabilir çok iyi geçti vs diyen. Son sözü sonuçlar söyleyecek
Haftaiçi daha dikkatli oluyor insan ama haftasonu hep beraberiz diye yapıyoruz çeşit çeşit sonra da dayanamıyoruz. Aynen ben de pazartesiden itibaren dikkat edeceğimSen yine iyi kurtarmışsın ben yediğimi yazamıyorum bilemidem fenalarda ama yarından itibaren normale dönüyorum inşallah
Ben bugünden itibaren inş:) eşim bugün yok o yokken dikkat edebilirimHaftaiçi daha dikkatli oluyor insan ama haftasonu hep beraberiz diye yapıyoruz çeşit çeşit sonra da dayanamıyoruz. Aynen ben de pazartesiden itibaren dikkat edeceğim
Sonuçta herkese zordu o yüzden üzülmesin güzellik ya etrafımdaki herkes dünyanın sonu gibi davranıyor inşallah yapmıştır canım
Aldım canım, inşallah dikkat etmeye çalışacağım, haklısınBence yediklerine dikkat edersen hiç sorun olmaz. Yeşil çay al yanına. Sadece bir hafta dişini sıkacaksınKötü düşünüp vücudunu kötüye yönlendirme. Hep kilo vereceğini düşün. Yine ye yiyeceğini ama abartmadan ye. Nasılsa kalori kontrolü yapabiliyorsun. Bence korkmana gerek yok.
Matematik te çok zorlanmış, gerisi iyiydi diyor, hayırlısı olsun bakalım, şükür bitti de kurtuldukSevindim canım:) oğlunun sınavı nasıl geçmiş? Sen okul açılana kadar kalacak mıydın orada?
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım ♥ iyi tatiller
Üzüldüm canım kızın adına ama matematik herkesi zorladıysa puanlaması standart sapması da ona göre olacaktır. Şimdi dinlenme ve rahatlama zamanı tercih zamanına kadar derin bir oh çekip zamanın tadını çıkarsın kızın geçti gitti sonuçta. Kızına nerede okursa okusun hep destek olacağınızı onun da başarılı olabileceğini anlatabilirsin sınavın etkisini biraz olsun atabildiğinde. Ayrıca tercih zamanı belki beklediğinden daha iyisi olacaktır bozmasın hiç moralini başkalarını da düşünmesin o süreçte. Moral bozan arkadaşları da olabilir çok iyi geçti vs diyen. Son sözü sonuçlar söyleyecek
Hayırlı olsun. Ben seni hep kızıl hatırlıyorum aradaki yıllar bende yokBu arada bugün büyük bir değişiklik yaptım. Saçlarımı yeniden kızıla boyattım
Hayırlı olsun. Ben seni hep kızıl hatırlıyorum aradaki yıllar bende yokGüle güle kullan.
Harikasın valla. Benim hiç cesaretim olmadı böyle. Anca Ombre ya da aralara az ışıltı olsun diye sarı. Gerisi yok bende. Hep özenmişimdir amaEvet sen bıraktığında kızıldım. Sonra hamilelikte kahveye döndüm. Sonra yine kızıl oldum. Ardından da önce kumral sonra tamamen sarı oldum. Bir ara pembe oldum, sonra mavi, sonra turkuaz derken 2 yıldır sarı kullanıyordum. Normal renkler beni pek cezbetmiyor
Harikasın valla. Benim hiç cesaretim olmadı böyle. Anca Ombre ya da aralara az ışıltı olsun diye sarı. Gerisi yok bende. Hep özenmişimdir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?