- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Şimdi yazdım kaptanım, yapacağım başka bişey yoktu dimi?Aysegul 6666 tatlım birinciler sırrını paylaşıyor topiğine yazman lazım. Unutma sakın olur mu?
Durumda gördüm yazacaktım araya bişeyler girdi unuttum saçın harika olmuş canım ya kesinlikle kızıl sana çooookk yakışıyorBu arada bugün büyük bir değişiklik yaptım. Saçlarımı yeniden kızıla boyattım
Oturtamıyorum iyice dağıldı gitti valla gideyim en iyisi size zararım dokunmasn :)Aaa dur nereyee... Oldumu şimdi bu.. halledersin sen uyku düzenini bı oturtsan herşey düzelecek.. gitmee..
Canım benim umarım arada da olsa uğrama şansın olabilir...kiralayacagin yerde yüksek ihtimal wifi vardir yani umuyorum.. 2 ay özleriz seni yoksa.. iyi tatiller.. tadını çıkar... Bol enerji depola döndüğünde ihtiyacın olacak...❤
Bu da demek ki haftaya daha çok gidecek sıkma canını.. hiç verememekten yada + dan çok iyidir..
Çok teşekkür ederim canım inancım kalmadı sürekli yiyesim geliyor hareket de etmiyorum. En güzeli gitmem sanırımSüpersin ortim, hem köyde hem de regl öncesi ve sabah erken tartıldığın halde çok güzel bir sonuç, tebrik ediyorum
Kupamızı koyacağın yeri hazırla
Canım, sakın ayrılmayı düşünme, biz bi takımız, bazı dönemlerde veremeyebiliyoruz, ama ayrılırsan daha çok alabilirsin. Sen inanırsan başarırsın, ben sana inanıyorum
Ayy canım, @Gonul83 , ikimizin ayrılışı aynı güne denk geldi, seninle güzel takılıp kızıştırıyorduk birbirimizi, senle yarıştığım ilk haftayı hiç unutamayacağım, çok hırslanmıştım, gaza gelmiştim. Ve 2300 Gr vermiştim. Tabi sonrası hüsran o ayrı mesele..
Tatilini güzelce geçir, iyice dinlen eğlen... Kalori hesabına göre yersen de çok kilo almazsın zaten
Seni üzecek kıracak bi ifadem, şakam olduysa hakkını helal et, tüm güzellikler seninle olsun
Ne zararın dokunacak acaba zaten açığa alındın sanirim free listeye.. free de takılıriz birlikte gelOturtamıyorum iyice dağıldı gitti valla gideyim en iyisi size zararım dokunmasn :)
Efsun yaaa hep olumsuz dusunuyosun haa... Beni geçtin yeminlenÇok teşekkür ederim canım inancım kalmadı sürekli yiyesim geliyor hareket de etmiyorum. En güzeli gitmem sanırım
Matematikten her yıl kendilerini aşıyorlar.Matematik çok zormuş heralde inşallah çok üzülmez çocuklar
Bende 2-3 gündür yedim içtim.Sen yine iyi kurtarmışsın ben yediğimi yazamıyorum bilemidem fenalarda ama yarından itibaren normale dönüyorum inşallah
Hayırlısı olsun canım.@berceste_ @Elifff80 teşekkür ederim kızlar. Maalesef bizim matematik batırdı işi. Dün çok üzüldüm çocuklara gerçekten. Çok berbat bir eğitim sistemimiz var. Hala üzüntüyü içimden atabilmiş değilim. Hayırlısı diyorum artık. Vardır bunda da bir hayır .
Ebru cum yüzdelik diliminiz iyi gelir inşallah.Canım kızım zaten rahat çok şükür de ben çok üzüldüm. Gerçekten çok emek verdik. Ve güzel bir okulu hak eden bir çocuk. Bütün geleceğini bir sınava sığdırmak üzdü beni. Aynen sonuçların açıklanmasını bekleyeceğiz artık. İnşallah yüzdelik dilim sandığımız kadar kötü gelmez
Kizlar yarın 5 günlük kampım başlıyor bakalım
Eğer pazartesi de adet olmazsam doktora gidiyorum
Sporu sıklaştırsanmı acaba cnm yürüyüş falan evde leslie yada, yediğine ne kadar dikkat etsende sporsuz olmuyo malesef
Kizlar rahatca yazmayı özledim buraya.Kacgundur göğüs ağrısı öldürecek beni.Sanki hep yorgun gibi.Bi garibim bu günlerde.
@berceste_ @Elifff80 teşekkür ederim kızlar. Maalesef bizim matematik batırdı işi. Dün çok üzüldüm çocuklara gerçekten. Çok berbat bir eğitim sistemimiz var. Hala üzüntüyü içimden atabilmiş değilim. Hayırlısı diyorum artık. Vardır bunda da bir hayır .
Bu arada bugün büyük bir değişiklik yaptım. Saçlarımı yeniden kızıla boyattım
Canım kızım zaten rahat çok şükür de ben çok üzüldüm. Gerçekten çok emek verdik. Ve güzel bir okulu hak eden bir çocuk. Bütün geleceğini bir sınava sığdırmak üzdü beni. Aynen sonuçların açıklanmasını bekleyeceğiz artık. İnşallah yüzdelik dilim sandığımız kadar kötü gelmez
Agrım azaldı canım.Cok şükür.Daha iyiyim.Devam etse dr.a gidecektim.Ortalik böyleyken insan dr.a gitmeye de korkuyor.bu hafta programıma sopu ekledim ama sabah yine kalkamadımakşam spor yapmam imkansız sadece bölgesel hareketleri yapabiliyorum leslie falan yapamıyorum kızlarla
bugün uyanamadığım için sporu yarına aldım normalde bir gün spor bir gün dinlenme planlamıştım. inşallah yarın uyanırım
dira canım nasıl oldun? daha iyi misin? doktora gittin mi?
Aynen kaptanım sen hiç üzülme.. matematik herkesin felaket eşimde en az 10-15 öğrencisinden full beklerken onlar bile 2-3 yanlış yapmış.. inşallah iyi bir okula gidecek hedefi olmasa bile
ay ben de kızıl oldumprofile foto atayım bi ara da bakın
buraya atınca silemiyoruz
canım valla kızının rahat olmasına da ayrı sevindim.. çocuklar bazen öyle şeyleri kafaya takıp öyle acılar yaşatıyorlar ki çok üzülüyorum ben.. demek ki kızına o rahatlığı vermişsin güzel bir şey bu.. güzel bir okulu hakeden bir çocuk her okulda başarısını sırtlayacaktır eminim.. hem iyi bir okula gidecek hem siz okul dışı destekleyeceksiniz derslerle ve bu sınav onun eğitim hayatına zarar vermeyecek bundan eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?