Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler
Misafir vardı akşam o yüzden giremedim.. buralarda sakinmis baya bi..

Saat 12.00 3 adet küçük boy fırın patates, 1 dilim beyaz peynir, biraz kaşar, 1 tk kadar tereyağ, 3 adet sosis tereyağ da kızarmış, domates, salatalık

1 dilim revani

17.30 domatesli roka salatası, patlıcan salatası, 3 adet tavuk çöp şiş

Avuç içinin yarısı kadar çekirdek, 1 çatal revani

Spor ; 40 dk kardiyo+ spor programı 23.gun (105 squat, 100 mekik, 100 iç bacak, 100 gogus)

Su 2 lt, çay içince su çok içmedim
Kitap 47 sayfa.

Yarın Burdur a Uni.ye gideceğim. Sabah kahvaltı yapıp çıkarım tüm gün dışarda olucam disardan da yemek istemiyorum. Yanıma birseyler alicam muhtemelen..

Böyle...

Oturtamıyorum iyice dağıldı gitti valla gideyim en iyisi size zararım dokunmasn :)

Çok teşekkür ederim canım inancım kalmadı sürekli yiyesim geliyor hareket de etmiyorum. En güzeli gitmem sanırım

Oturtamıyorum iyice dağıldı gitti valla gideyim en iyisi size zararım dokunmasn :)
Ne zararın dokunacak acaba zaten açığa alındın sanirim free listeye.. free de takılıriz birlikte gel

Çok teşekkür ederim canım inancım kalmadı sürekli yiyesim geliyor hareket de etmiyorum. En güzeli gitmem sanırım
Efsun yaaa hep olumsuz dusunuyosun haa... Beni geçtin yeminlen
Yakın zamanda herkes ana listede olacak ben free de yalnız kalicam.. yalnız bırakma beni..
daha da gidecem diyosan valla artık

Herkese günaydın.
Haftasonları oldukça geç kahvaltı yaptım . Bir gün 2 yumurtalı kaşarlı omlet,diğer gün tek haşlama yumurta ve yulaf ekmeğine kaşarlı tost,zeytin, domates,salatalık,közlenmiş kapya biber..

Akşam mercimek çorbası ve sonraki gün de fırında kabak mücver yaparak yedim. Arada 4 kare bitter çikolata ve akşamları da biraz kiraz ve kayısı.
Şişkinliğim sanırım hareketsizlikten kaynaklanıyor. Bu akşam hafif bir yürüyüş yapayım diyorum.

22/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:

1 yumurta ,1 dilim peynir,10 yeşil zeytin, limonlu çay, 2 peksimet,2 adt hindi füme ,2 dilim mücver
Öğle:
müsli+süt
Kaçamak:
yok -bir küçük bardak filtre kahve
Ara:
kayısı- 4 adet, maden suyu
Akşam:
Yoğurt+içine kıyılmış ceviz ve badem ile az yulaf, 2dilim mücver
Spor:
1 sa yürüme
Su:
2 lt
Takviyeler: C vitamini, Biotin

Hayırlısı olsun canım.
Matematik çoğu kişiyi batırdı.
Sağlık olsun. Daha ne sınavlar var önlerinde.
LGS yeni nesil üniversite sınavında çok az yeni nesil tarzı soru var.
Rabbim bahtlarını açık etsin.

Ebru cum yüzdelik diliminiz iyi gelir inşallah.
Benim çevremde de denemelerde matematiği full çekenler en az 4-5 yanlışları var.
O yüzden arkadaşımızın dediği gibi rahatlama zamanı.
Bir de neyde hayır olduğunu bilmiyoruz ki.
Bunda da vardır bir hayır.

Kızlar haftasonu misafir vardı 2 gün.
Oradan da misafirlerle yazlığa gittik.
Yazlıkta da eşimin kuzenleri falan kalabalıktır.
Orada da yedim.
Eve gidince dikkat ederim. Anın tadını çıkartayım dedim sonuç +2 kg.
Bu gün moralim bozuldu ama olsun cumaya kadar şimdi o artıları göndereyim. Sonra eksi için çalışacağım.
Şunu da iyi biliyorum burası olmasa artıların devamı da gelirdi.
O yüzden burayı ve sizi seviyorum.
Şunu da anladım bu kadar anın tadını çıkarmamak gerekirmiş.
Haftaya da haftasonu misafirim var.
Ama bu sefer çok dikkat edeceğim

Sporu sıklaştırsanmı acaba cnm yürüyüş falan evde leslie yada, yediğine ne kadar dikkat etsende sporsuz olmuyo malesef

bu hafta programıma sopu ekledim ama sabah yine kalkamadım akşam spor yapmam imkansız sadece bölgesel hareketleri yapabiliyorum leslie falan yapamıyorum kızlarla

bugün uyanamadığım için sporu yarına aldım normalde bir gün spor bir gün dinlenme planlamıştım. inşallah yarın uyanırım
Kizlar rahatca yazmayı özledim buraya.Kacgundur göğüs ağrısı öldürecek beni.Sanki hep yorgun gibi.Bi garibim bu günlerde.

dira canım nasıl oldun? daha iyi misin? doktora gittin mi?

Aynen kaptanım sen hiç üzülme.. matematik herkesin felaket eşimde en az 10-15 öğrencisinden full beklerken onlar bile 2-3 yanlış yapmış.. inşallah iyi bir okula gidecek hedefi olmasa bile

Bu arada bugün büyük bir değişiklik yaptım. Saçlarımı yeniden kızıla boyattım

ay ben de kızıl oldum profile foto atayım bi ara da bakın

buraya atınca silemiyoruz

canım valla kızının rahat olmasına da ayrı sevindim.. çocuklar bazen öyle şeyleri kafaya takıp öyle acılar yaşatıyorlar ki çok üzülüyorum ben.. demek ki kızına o rahatlığı vermişsin güzel bir şey bu.. güzel bir okulu hakeden bir çocuk her okulda başarısını sırtlayacaktır eminim.. hem iyi bir okula gidecek hem siz okul dışı destekleyeceksiniz derslerle ve bu sınav onun eğitim hayatına zarar vermeyecek bundan eminim

Agrım azaldı canım.Cok şükür.Daha iyiyim.Devam etse dr.a gidecektim.Ortalik böyleyken insan dr.a gitmeye de korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…