Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba dün Menümü yazdım ama paylaşmaya vaktim olmadı şimdi paylaşayım

21.06.2020

Kahvaltı saat 11.30
1 yumurta
2 çatal patates kizartmasi
maydanoz dereotu
1 dilim peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği

Saat 15.30
15 kiraz 2 erik

Aksam saat 21.00
Yarım fırın cupra
Bol salata

2 litre su
30 dk orta tempo yürüyüş
32 sayfa kitap

Sınavlar her sene zor deniyor ama bir arkadaşta yazmış standart sapma vs. Sonuçları değiştiriyor. 2 yıl önce ben de yaşadım aynı stresi heyecanı eneklerimizin karşılığını aldık şükür darısı başınıza.

Amin canım inşallah biz de bir umut onunla avunuyoruz. Hayırlısı olsun haklarında inşallah

Kızartma, tahin pekmez olmamış ama onun haricinde gayet güzel bir menü. Su, yürüyüş ve 32 sayfa da gayet güzel

geçen sene yaptığım diyette 20 gün gitmiştim sonra bırakmıştım canım ama o azimle 57 görmüştüm ... şimdi tekrar o azime ihtiyacım var ..
Bazen menü düzenlemeye iyi oluyor.
Bir başlayınca da gerisi geliyor.

kızlarda diyette kiraz ne kadar tüketiyorsunuz şu aralar kiraza hayır diyemiyorum
Bildiğim kadarı ile 7-8 kiraz bir porsiyon canım.

2 yıl önceki ilk LGS değil miydi.
O en zoruydu.
Rabbim yollarını açık etsin tüm evlatlarımızın.
Ama artık ben çok akademik başarıyı önemsemiyorum.
Sosyal başarı daha önemli.
Sosyal olan girişken olan çocuklar daha başarılı oluyor.
Bizim akraba devlet ünivetsitesini kazanamadı.
Özel ünivetsitede inşaat mühendisliği okudu.
Aile de zengin değil. Memur çocuğu.
Bir kaç yıl sonra 3 kişi ortak şirket kurdular.
Ve şu anda 7 tane mühendis çalıştırıyor bünyesinde.
Ve bir kısmı itü ödtü mezunu.
Akademik başarı belli bir seviyede olacak ama özgüvenli ve girişken olmak bence daha önemli.

Ben de bir haftadir çok iyi gidiyorum sporumu yapıyorum ama tatlida sorun yaşıyorum diyetisyenim bu dönemde krizleri atlatmak için tatlı yiyebilirsin dedi ve dün dondurma yedim bugün kriz yok çok şükür sporu da rahatlamak için yapıyorum aslında
Sabah akşam cikiyorum ayaklarımı toprakliyorum gerginliğin azalsın diye inşallah yarın adet olurum yoksa doktora gidecem Çarşamba bıktım doktora gitmek istemiyorum artık
Diyetisyenim sporu yasakladı birde ama yapamam dedim kas yorgunluğu olacak diyoo ama hiç iyi değilim

Kızlar bugün benim çöp kaçamak yapmadım ama çok fazla kiraz yedim (arkadaş bahçeden benim için getirmiş ben seviyorum diye belki yarım kilo yemisimdir ) şu yeşilçay hakgetire Spor yapamadım yapamicam da sanırım şekerden acayip bı baş ağrısı var evde kızlara bile tahammülüm yok gerçekten yemek bile yapmadım bugün dünden kalan 3 köfte konserve hindi fileto ve marul yedim akşam az önce de küçük fincan neskafe içtim belki başıma iyi gelir diye

Böyle işte canlarım sıkkın baya

Iyi akşamlar kızlar.Bugun sporsuz ama yinede güzel geçti çok şükür.
Kahvaltı 10.00
1yumurtadan peynirli omlet
2zeytin Salatalik domates
1cay kaşığı pekmez
1dilim tb ekmek

13.00
1bardk ayran
1kucuk.kase kıymalı patlıcan yemegi
1dilim tb ekmek

15.00
Şekersiz türk kahvesi
16.30
Yeşilçay

19.00 Akşam
4kasik et sote
Salata
1kucuk yufka

2.5lt su

Kızlar ben de bugün sabah + 600 Gr gördüm
Menülerimde saat, meyve porsiyonu, kaçamak, ne ararsan her türlü hata var yinede elimden geldiğince abartmadan yedim. Yarın eşim Kayseriye dönecek, o gidince daha sağlıklı yemeye çalışacağım, artıları verebilirim inşallah..

Sağol canim , demekki bemimkininde yüksek çıkmasının sebebi bu olabilir çünkü ilk defa yüksek çıktı 🖒

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…