Sınavlar her sene zor deniyor ama bir arkadaşta yazmış standart sapma vs. Sonuçları değiştiriyor. 2 yıl önce ben de yaşadım aynı stresi heyecanı eneklerimizin karşılığını aldık şükür darısı başınıza.
Merhaba dün Menümü yazdım ama paylaşmaya vaktim olmadı şimdi paylaşayım
21.06.2020
Kahvaltı saat 11.30
1 yumurta
2 çatal patates kizartmasi
maydanoz dereotu
1 dilim peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Saat 15.30
15 kiraz 2 erik
Aksam saat 21.00
Yarım fırın cupra
Bol salata
2 litre su
30 dk orta tempo yürüyüş
32 sayfa kitap
Ben de +1 le karşınızdayım:) sporu coşturdum bugün o yüzden:)Ben hafta sonu ufak bir kaçamak yaptım. Bugün +400 le cevabımı aldım. Kaçamağın her türlüsü zarar arkadaşlar yapmayın
Bazen menü düzenlemeye iyi oluyor.geçen sene yaptığım diyette 20 gün gitmiştim sonra bırakmıştım canım ama o azimle 57 görmüştüm ... şimdi tekrar o azime ihtiyacım var ..
Bildiğim kadarı ile 7-8 kiraz bir porsiyon canım.kızlarda diyette kiraz ne kadar tüketiyorsunuz şu aralar kiraza hayır diyemiyorum
2 yıl önceki ilk LGS değil miydi.Sınavlar her sene zor deniyor ama bir arkadaşta yazmış standart sapma vs. Sonuçları değiştiriyor. 2 yıl önce ben de yaşadım aynı stresi heyecanı eneklerimizin karşılığını aldık şükür darısı başınıza.
Benim diyetisyenim 15 tane öğleden sonra yediriyor canımkızlarda diyette kiraz ne kadar tüketiyorsunuz şu aralar kiraza hayır diyemiyorum
Sağol canim , demekki bemimkininde yüksek çıkmasının sebebi bu olabilir çünkü ilk defa yüksek çıktı 🖒Ben de yedim bu ara ama en fazla 8-10 tane yiyorum. Sadece deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim kızıma hamileyken şeker yüklemesi öncesi aşırı kiraz tüketmiştim şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıktı birkaç hafta sonra tekrar bakıldı o zaman normale dönmüştü şekerimi onun yükselttiğini düşünüyorum sen de dikkatli tüket istersen yüksek çıktı biraz demiştin
Benimde öyle ama şeker dalgalanması yapıyor canım....valla sanırım kirazı bırakabilirsem kilo vereceğimasla ama asla azla yetinemediğimdir kendisi
Evet canım hem menü düzenler hemde ölçüleri daha bi belli olur 🖒🖒Bazen menü düzenlemeye iyi oluyor.
Bir başlayınca da gerisi geliyor.
Bildiğim kadarı ile 7-8 kiraz bir porsiyon canım.
Çok iyi ama bugün şunu fark ettim kiraz yedikten sonra çok acıktım... şeker dengesini bozuyor sanırsam 🖒Benim diyetisyenim 15 tane öğleden sonra yediriyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?