Evet canım görmüyorsun çünkü yazmaya değer menülerim olmadı maalesef. Bugünden itibaren asılıyorum artık kaptanımpessinus senin menüleri son günlerde görmüyor muyum bana mı öyle geldi? candy_candy senin menünü de görmedim?
Teşekkür ederimGayet güzel bir gün geçirmişsin canım
Kirazın şekeri çok fazla canım. Keşke çok yemeseydin. Canını da sıkma.
Kız eskidennbana polyana derlerdi şöyle lise zamanı falan. 2016 da tepetaklak oldum çıkamıyorum bu karamsarlıktan ne yapayım :) 1 2 kankim olsa çıkıcam sanki bir de şu korona bitse...
tamam canım
çok güzel görünüyor afiyet olsunnn
Tamam kaptanım.Harika bir menü. Bir de kaçamaklara hayır diyebilsen öyle güzel kilo vereceksin ki sen bile inanamazsın. Cumaya kadar bütün menülerini böyle istiyorum
Canım bence mevsimlik bir yorgunluk.Bugün artık sıcaktan mıdır yoksa yoruldum mu bilemiyorum resmen sızmışım. Çok birşey yemedim ama yürüyüş falan hep hikaye oldu.Bu aralar sürekli olarak tansiyonum düşük (sigara içmenin etkisi vardır elbet) ;daha önce hiç böyle olmuyorum. İlerleyen yaşla beraber vücut artık zorlanıyor mudur nedir? Yoksa mevsimlik bir yorgunluk mu acaba?!
Komşu çıkmayalım şimdi biz.Kesinlikle katılıyorum sana sosyal anlamda başarılı olmayınca malesef okunan okulun bir kıymeti olmuyor. Bireysel olarak sosyal hayatta pişmek çevre edinmek özgüven kazanmak çok değerli ve önemli.
Nilüfer de ikamet ediyormuş sun bende öyle bu konu da çok şanslı olduğumuzu söyleyebilirim.
Evet zor bir sınavdı ilk LGS idi doğru. Kazandığı okul şükür ki sosyal denge de muhteşem sansliyiz.
Harikasın sevalcim.kızlar aktif olun accuk yaa
ben bu gece 3te uyandım uyuyamadım bi daha 4 buçuğa kadar debelendim açlıktan4 buçukta kahvaltı ettim 2 tane tam buğday krep 2 çatal süzme peynir 1 çay kaşığı kahvaltılık sos yedim. şekersiz kahvemi içtim. sonra tam buğdaydan ekmek hamurumu yaptım. sonra başladım spora. 30 dakika leslie boosted walk videosunu yaptım 12 dakika bölgesel çalıştım (30 günde kilo ver programı 1.gün) sonra da duş alıp uyumuşum geç kaldım işe
yine de mis gibi başladı gün valla
Yok ada ben o kadar yapamam.kahvaltımı yaptım yeşil çayımı da içtim şimdi evi toparlamacasabahtan akşama kadar spor yapayım biri de benim yerime evi temizleseeeee yemek yapsaaa keşkeee
Gerçekten güzel olurdu parka çarşıya çaya kahveye sohbete ihtiyacım var :)İstersen ben senin kankin olurum
keşke yakında da olsam ama
Ay keşke keşke. Bende çok isterdimkahvaltımı yaptım yeşil çayımı da içtim şimdi evi toparlamacasabahtan akşama kadar spor yapayım biri de benim yerime evi temizleseeeee yemek yapsaaa keşkeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?