Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2 şubatta başlamıştım haziran ortalarında 57 görmüştüm canım... tabii bu ay içerisinde ramazan ayı vardı o dönemde pek kilo verememiştim .. yani o ay kilo verme dönemimde yok gibiydi...

Aysegülcüm annenler seni ilk görünce tepkileri ne oldu :) belki yazmışsındır ggözden kaçırmış olabilirim. Çok merak ettim çünkü dile kolay 30 kilo yani
Yok yazmadım canım, fırsat bulamamıştım.
Beni en son diyetimin 2. Ayında 84 kiloyken görmüşlerdi, 66.4 ile karşılarına çıkınca inanamadılar, çok şaşırdılar, çok fazla zayıfladığımı, yüzümün biraz çöktüğünü bikaç kilo almam gerektiğini söylediler
Yengem beni de zayıflatmadan göndermem seni diyor

Geçmiş olsun canım.
İnşallah toparlarsın hemen

Haklı yengen.
Hem kendin dikkat et hem de yengemi zayıflat.
Sana gün doğmuş.

Öğlen başlamıştım bitti Kitabı eline alınca bırakamayanlardanım. Yarın diğerine başlarım. İyi geceler Bu arada akşam kefir içtim. Gayette iyi hissediyorum. 1. Gün bitti bile

Dondurma, firik, baklava şimdi gelde yeme Maraş ta Çok zor bence

Ne güzel ya darısı başımıza

Hadi bakalım.
Süpersin canım ya.
Ben kefirin tadına hiç alışamadım.
Nedendir bilmem.

Günaydınlar herkese.
Bu gün gene çok yoğunum.
Şöyle oturup dinlenmek istiyorum.
Pazar yapılacak, zoomdan toplantı yapılacak. Onun tutanağı hazırlanacak.
Cuma akşamı İstanbul'dan eşimin teyzeleri gelecek. Temizlik yapılacak. Camlar rezalet yağmurdan sonra.
Çalış Elif çalış.

Herkese günaydın
24/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:

1 yumurta ,1 dilim peynir,10 yeşil zeytin, limonlu çay, 2 peksimet,2 adt hindi füme
Öğle:
müsli+süt
Kaçamak:
yok -bir küçük bardak filtre kahve
Ara:
kiraz, maden suyu
Akşam:
Yoğurt+içine kıyılmış ceviz ve badem ile az yulaf
Spor:
1 sa yürüme
Su:
2 lt
Takviyeler: C vitamini, Biotin

Çok kolay gelsin. Geçen büyük sürgülü camları ve balkon camlarını mop ile sildim. Cam başlığı var. Kolay oldu. Fikir olsun

Örnek menüler ve spor . Tebrikler imrenerek bakıyorum

Sen anlatırken ben yoruldum canım ya.Allah kolaylık versin.

Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız ?
ben 2 gündür sabah ve öğlen Öğünlerimi yulaf ile yaptım. Doydum ve kalorilerini hesaplayıp not alırken acayip düşük kalorili olduklarını gördüm. Ve en az 40 dk pilates ve 10 bin Adım yaptım tartılmadım. Bugün 3. Gün sevinçle hafiflemiş olarak tartıya çıktım ki artı çıktı kilom nerde hata yaptım acaba anlayamadım

Canım yulaf her bünyeye uygun olmuyor bazılarına şişkinlik ve hazımda sıkıntı yapabiliyor. Öğünlerinde aldıklarını değiştirip devam et canım değişir muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…