2 şubatta başlamıştım haziran ortalarında 57 görmüştüm canım... tabii bu ay içerisinde ramazan ayı vardı o dönemde pek kilo verememiştim .. yani o ay kilo verme dönemimde yok gibiydi...Ne kadar zamanda verdin ada.
Aslında çok kararsızım.
LAydLiNe kaptanım bir el at.
Çok kararsızım.
Ayşegül de bu şekilde verdi sanırsam.
Yarın sen bir gel bize de bilgi aktar.
Kesin kararımı öğle veririm.
Ama 2 öğüne daha yakınım.
Yok yazmadım canım, fırsat bulamamıştım.Aysegülcüm annenler seni ilk görünce tepkileri ne oldu :) belki yazmışsındır ggözden kaçırmış olabilirim. Çok merak ettim çünkü dile kolay 30 kilo yani
Geçmiş olsun canım.İyi değilim canım kendimi kötü hissediyorum yarın doktora gidiyorum enerjim yok hiç yok özür dilerim adet sonrasına kadar yazismak istemiyorum gerçekten hiç bukadar olmamıştım haber veririm doktorun dediklerini öpüyorum sizi
Haklı yengen.Yok yazmadım canım, fırsat bulamamıştım.
Beni en son diyetimin 2. Ayında 84 kiloyken görmüşlerdi, 66.4 ile karşılarına çıkınca inanamadılar, çok şaşırdılar, çok fazla zayıfladığımı, yüzümün biraz çöktüğünü bikaç kilo almam gerektiğini söylediler
Yengem beni de zayıflatmadan göndermem seni diyor
Dondurma, firik, baklava şimdi gelde yeme Maraş ta Çok zor benceEvdeyken 3 öğün fazla geliyor bana, 2 ana öğün , bazen de 1 ara öğün yaptım ben. Sabah 11 gibi ilk öğün yiyip, akşam 18.00 de 2. Ana öğün yiyip kapattım çoğunlukla. Bazen 15 gibi az meyve yada bitki çayı içtim.
Şuan annemgil de tüm düzenim bozuldu, oturtmaya çalışıyorum,.
Burda 8 gibi kahvaltı, 13 gibi öğle, 17 gibi ikindi çayı, 20 gibi akşam yemeği, 22 gibi meyve-dondurma yeniyor, yani tepetaklak oldum
Bugun 2 ana öğün 1 ara yedim ilk defa ve günü kapattım.Yani inşallah kapattım diyeyim
Ne güzel ya darısı başımızaYok yazmadım canım, fırsat bulamamıştım.
Beni en son diyetimin 2. Ayında 84 kiloyken görmüşlerdi, 66.4 ile karşılarına çıkınca inanamadılar, çok şaşırdılar, çok fazla zayıfladığımı, yüzümün biraz çöktüğünü bikaç kilo almam gerektiğini söylediler
Yengem beni de zayıflatmadan göndermem seni diyor
Hadi bakalım.Eki Görüntüle 2653675
Öğlen başlamıştım bittiKitabı eline alınca bırakamayanlardanım. Yarın diğerine başlarım. İyi geceler Bu arada akşam kefir içtim. Gayette iyi hissediyorum. 1. Gün bitti bile
TeşekkürlerHadi bakalım.
Süpersin canım ya.
Ben kefirin tadına hiç alışamadım.
Nedendir bilmem.
Çok kolay gelsin. Geçen büyük sürgülü camları ve balkon camlarını mop ile sildim. Cam başlığı var. Kolay oldu. Fikir olsunGünaydınlar herkese.
Bu gün gene çok yoğunum.
Şöyle oturup dinlenmek istiyorum.
Pazar yapılacak, zoomdan toplantı yapılacak. Onun tutanağı hazırlanacak.
Cuma akşamı İstanbul'dan eşimin teyzeleri gelecek. Temizlik yapılacak. Camlar rezalet yağmurdan sonra.
Çalış Elif çalış.
Örnek menüler ve spor . Tebrikler imrenerek bakıyorumHerkese günaydın
24/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,1 dilim peynir,10 yeşil zeytin, limonlu çay, 2 peksimet,2 adt hindi füme
Öğle:
müsli+süt
Kaçamak:
yok -bir küçük bardak filtre kahve
Ara:
kiraz, maden suyu
Akşam:
Yoğurt+içine kıyılmış ceviz ve badem ile az yulaf
Spor:
1 sa yürüme
Su:
2 lt
Takviyeler: C vitamini, Biotin
Sen anlatırken ben yoruldum canım ya.Allah kolaylık versin.Günaydınlar herkese.
Bu gün gene çok yoğunum.
Şöyle oturup dinlenmek istiyorum.
Pazar yapılacak, zoomdan toplantı yapılacak. Onun tutanağı hazırlanacak.
Cuma akşamı İstanbul'dan eşimin teyzeleri gelecek. Temizlik yapılacak. Camlar rezalet yağmurdan sonra.
Çalış Elif çalış.
sağol inşallah işe yarıyordurÖrnek menüler ve spor . Tebrikler imrenerek bakıyorum
Canım yulaf her bünyeye uygun olmuyor bazılarına şişkinlik ve hazımda sıkıntı yapabiliyor. Öğünlerinde aldıklarını değiştirip devam et canım değişir muhakkakGünaydın arkadaşlar. Nasılsınız ? ☺
ben 2 gündür sabah ve öğlen Öğünlerimi yulaf ile yaptım. Doydum ve kalorilerini hesaplayıp not alırken acayip düşük kalorili olduklarını gördüm. Ve en az 40 dk pilates ve 10 bin Adım yaptım tartılmadım. Bugün 3. Gün sevinçle hafiflemiş olarak tartıya çıktım ki artı çıktı kilomnerde hata yaptım acaba anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?