- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Çok alakasız bi soru olacak ama Bihter dizide mi öldü gerçek hayatta mı canım?Ben başliyim tabi
Bihter benim bitanem, kraliçemilk bölümden beri (Behlül'ün hasta olduğu bölüm hariç) her yaptığının arkasındayım (Gerçi onun da arkasındayım ama )
Benim kraliçemi çok üzdüler. Hep üzdüler. Bihter gibi annesine bileylenmedim hiç, onun niyetini, amacını hep gördüm yaptıklarında Bihter göremedi ama.. Benim kinim, nefretim en başta Behlül'e.. sonra Matmazel ve fesatlıkta bir dünya markası olan Nihal'e..
Ve şimdi Bihtere diyorum ki: Asla boşu boşuna ölmedin. Çok da güzel öldün. Bir ölüm ancak bu kadar hedefe odaklı ve anlamlı olabilirdi. Dediğini yaptın, sana aferin kızım! Sana yaşatılan her şey için bir bedel aldın herkesten! Gidişinle herkesin hesabını kestin ya! Aslansın :)
Bihter'e hep kızdılar kocasını aldattı diye ben de kızdım! Mantıklı davranamadığı için, doğru olanı yapmadığı için kızdılar. Ben de kızdım ama onu asla kınamadım. Çünkü o bir tutku kadını.. Bihter'i sadece tutkuları yönlendiriyor. Ne aklı, ne sosyal çevre, ne diğer duygular, ne doğrular.. Sadece tutku! Sadece tutkuları ile hareket eden herkes gibi o da kötü sonla buluştu ama kötü insanlara, içinde sadece kötülük olup da en masum görünenlere de bedelini ödetti! Aferin ona.. Bu dünya poz kesenlerin dünyası.. Kendisi gibi olanlara yer yok malesef! o yüzden Bihter'e de dardı bu dünya ve gitti
(Dizide tek suçsuz da Adnan Beyciğimdir ve bihterden sonra en sevdiğim karakterdir)
Dizide dizide:) aşk–ı memnu:)Çok alakasız bi soru olacak ama Bihter dizide mi öldü gerçek hayatta mı canım?
Yani bu kadar yabancıyım bu diziye anla artık gerisini
Çok alakasız bi soru olacak ama Bihter dizide mi öldü gerçek hayatta mı canım?
Yani bu kadar yabancıyım bu diziye anla artık gerisini
Tamam Ayşegülcüm.Canım, bence 2 öğün en ideali evde olduğumuz sürece
Menülerim her zaman mükemmel değildi, arada kaçamaklarım ve abartılarım da oldu, sen bakarken anlarsın zatenSen doğru olan kısımlarından fikir al
Bende izlemedim.Ben başliyim tabi
Bihter benim bitanem, kraliçemilk bölümden beri (Behlül'ün hasta olduğu bölüm hariç) her yaptığının arkasındayım (Gerçi onun da arkasındayım ama )
Benim kraliçemi çok üzdüler. Hep üzdüler. Bihter gibi annesine bileylenmedim hiç, onun niyetini, amacını hep gördüm yaptıklarında Bihter göremedi ama.. Benim kinim, nefretim en başta Behlül'e.. sonra Matmazel ve fesatlıkta bir dünya markası olan Nihal'e..
Ve şimdi Bihtere diyorum ki: Asla boşu boşuna ölmedin. Çok da güzel öldün. Bir ölüm ancak bu kadar hedefe odaklı ve anlamlı olabilirdi. Dediğini yaptın, sana aferin kızım! Sana yaşatılan her şey için bir bedel aldın herkesten! Gidişinle herkesin hesabını kestin ya! Aslansın :)
Bihter'e hep kızdılar kocasını aldattı diye ben de kızdım! Mantıklı davranamadığı için, doğru olanı yapmadığı için kızdılar. Ben de kızdım ama onu asla kınamadım. Çünkü o bir tutku kadını.. Bihter'i sadece tutkuları yönlendiriyor. Ne aklı, ne sosyal çevre, ne diğer duygular, ne doğrular.. Sadece tutku! Sadece tutkuları ile hareket eden herkes gibi o da kötü sonla buluştu ama kötü insanlara, içinde sadece kötülük olup da en masum görünenlere de bedelini ödetti! Aferin ona.. Bu dünya poz kesenlerin dünyası.. Kendisi gibi olanlara yer yok malesef! o yüzden Bihter'e de dardı bu dünya ve gitti
(Dizide tek suçsuz da Adnan Beyciğimdir ve bihterden sonra en sevdiğim karakterdir)
Ben yapmadım hiç.Kızlar bu arada kiraz sapı çayı içenlere bir sorum olacak evdeki kirazların sapından yapabilir miyiz? Yapabilirsek nasıl ve ne kadar kullanmamız gerek? Evde bolca kiraz var değerlendireyim evdekileri
Diziyi az buçuk biliyorum da, candy bihterin ölüm yıldönümü diyince gerçek hayatta mı acaba dedimDizide dizide:) aşk–ı memnu:)
Ben de hiç oturup izlemedim, çevreden duyduğum kadarıyla biliyorumBende izlemedim.
Büyük kızımın bebeklik dönemiydi.
Çok yoruluyorum. Çocuk uyudu mu hemen uyuyordum.
Bikemiyeceğim . Yorum yapamayacağım.
Bizim daha önce görev yaptığımız bi ilde kiraz çoktu. Ve ben kurutuyordum yedikçe. Yıkamadan. Zaten kullanmadan önce sudan geçirip bir fincan için bi tutam atıp kaynamış su ekliyorsunuz biraz demlendikten sonra da tüketiyorsunuz. Bi tutam da anason atıyordum o zamanlar en fit zamanlarımdı tabiKızlar bu arada kiraz sapı çayı içenlere bir sorum olacak evdeki kirazların sapından yapabilir miyiz? Yapabilirsek nasıl ve ne kadar kullanmamız gerek? Evde bolca kiraz var değerlendireyim evdekileri
Amasya tarafında da çok işte canım evde sürekli kiraz var:) güneşte mi kurutmuştun? Ben de değerlendireceğim.Bizim daha önce görev yaptığımız bi ilde kiraz çoktu. Ve ben kurutuyordum yedikçe. Yıkamadan. Zaten kullanmadan önce sudan geçirip bir fincan için bi tutam atıp kaynamış su ekliyorsunuz biraz demlendikten sonra da tüketiyorsunuz. Bi tutam da anason atıyordum o zamanlar en fit zamanlarımdı tabi
Mutfak tezgahında bi tepsim hep vardı. Yedikçe koyuyordum. Kuruyanları kenara çekiyordum hepsi aynı tepside çok güneş değildi. Ama tabi havasız yer de olmasın. Kars’ta hiç kurumuyor. Hava serin ya. Küfleniyor.Amasya tarafında da çok işte canım evde sürekli kiraz var:) güneşte mi kurutmuştun? Ben de değerlendireceğim.
Ben aktardan alıp kullandım.Ama geçen sene de temizleyip güneşte kurutup kullandım.Yalniz benim amacım böbrek taşı düşürmekti.Iki türlü ise yaradı hem taşım düştü.Hem baya ödem attım.Amasya tarafında da çok işte canım evde sürekli kiraz var:) güneşte mi kurutmuştun? Ben de değerlendireceğim.
Burada kurur sanırım aşırı olmasa da kuru bir havası var. Geçen sene çiçek bamya kurutmuştum:) onlar bile çabucak kurumuştuMutfak tezgahında bi tepsim hep vardı. Yedikçe koyuyordum. Kuruyanları kenara çekiyordum hepsi aynı tepside çok güneş değildi. Ama tabi havasız yer de olmasın. Kars’ta hiç kurumuyor. Hava serin ya. Küfleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?