Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar kaç gündür Nescafe içmiyordum ödem olacak diye.
Şimdi keyifle nescafemi yudumluyorum.
Bu haftasonu misafirim var ama şimdiden kararlıyım abartmayacağım.
Sabahtan beri temizlik yapıyorum daha da yapılacak bir sürü iş var.
Nefret ediyorum ev temizlemeye

*** 13. Takım 681. Etap ***

LAydLiNe (73/72.5/0.5/%0.68)
polokey2244(67.4///%)
Bildirim yapmadı
Kiloverenbiri (84.4/85/-0.6/%-0.71)
krtp86 (53.5/52.6/0.9/%1.68)
berceste_ (94/92.1/1.9/%2.02)
Ilaymilya (66.1/66/0.1/%0.15)
Elifff80 (91.3/89.3/2/%2.19)
candy_candy (120.5///%)
Bildirim yapmadı
UZAYIM (84.3///%) Kilosu sabit

13. Takım ortalaması: % 0.667

Maşallah ortim güzel vermişsin, tebrik ederim.
Memlekete gidince yaz tepkilerini, çok merak ettim. Eminim hepsi çok şaşıracak. Onların tepkisi ne olursa olsun, sen zayıfladığını biliyorsun ya, bu bile yeter.

Günaydın
Geçen hafta 82.8
Bu hafta 81.5
Fark 1.3 kg.
Ortağım tebrikler harikasın. Kendi adıma üzgünüm hatta sinirliyim. Birdaha olmayacak söz. İyi kilo vericem.
Kilo veren herkesi tebrik ederim harikasınız kızlar. ada81 valla süpersin

Bugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
11 badem

Akşam 17.30
1 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
2 kızarmış form ekmek

Sabah spor
45 dk eliptik yapıldı...
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm..

Akşam spor yok burada 3 gün sular kesildi...komşum gelmek istemedi banyo sıkıntı olur diye.... bende tek gitmedim..

Bugün arkadaşa gittim kendime özel yemek yapmadım o yüzden akşamıda kahvaltı yaparak grçirdiğim en sevdiğimden

Şişko mu hadsiz sen kim köpek ben biraz frensizim o yüzden pek bulasmazlar ama yine de alttan alta yapacaklarını yaparlar ve de bende onlara tabiiki
Ayy bende olsam dünyanın lafını söylerim belki bunu bildikleri için hiç kiloma laf etmediler... hep çok iyisin kızım dediler
Gerçi kayın validem 105 kilo bana laf söyleyemez ... kv kilosu hakkında konuşanlarıda ben susturuyordum...

Kopma canım buralardan ...

En iyisini yapmışsın canım ...diyetisyen ölçüyü belirlemede çok etkili ben korumada da gitmeyi düşünüyorum... korumayıda oturtayım sonra bırakacam diyetisyeni...

K krtp86 , berceste_ @Elifff80 , tebrikler, maşallah

Tebrikler canım, süper vermişsin, maşallah
Teşekkür ederim canim , çol spor yaptım vucudum çok yoruldu bu hafta fazla spor yapmayacam sadece sabahları yapayım diyorum akşamları da 1 saat keyfi yürüme yapayım diyorum.. tabii akıllı durursam
Çünkü ömür boyu sürekli böyle spor yapamam buda sporu azaltınca geri kilo alırım korkusu yaşıyorum...

En iyisini yapmışsın canım ...diyetisyen ölçüyü belirlemede çok etkili ben korumada da gitmeyi düşünüyorum... korumayıda oturtayım sonra bırakacam diyetisyeni...
En önemlisi koruma zayıfladım deyip bıraktım hep diyetisyeni ama bu sefer o beni Burak deyince bırakacak

Aynen öyle canım, ben tatilden önce evde daha iyi spor ve diyet yapıyordum, memlekete gelince sporum baya azaldı, bazı günler yarım saat yada 1 saat yürüyüş yapıyorum dışarda, ama evde yürüyüş bandındaki kadar hızlı yürüyüş yapamıyorum Yediklerimi de abartmadım ama hemen + oldum ne yazıkki.. şimdi onu silmeye çalışıyorum.
Dediğin gibi, hayat boyu yapılabilecek sporları yapmak lazım, yoksa sporu azaltmak bile + lara yol açıyor vücut o spora alıştığı için.

Evet canım , işte sağolsun kaptanımız hep bu konuda uyarır beni ... ama ben bi spora başlayınca çoşuyorum

Anlatmak istediğimde bu benim sporu çok yaparsanız yani sporla kilo verirseniz sporu bıraktığınız da kilolar geri gelir amaç metobolizmayi hızlandırma ve sıkılaşma olmalı sporu çok yapmayın kararında yapmalısınız bende ben de az yapamıyorum gerçi

Cokkk tebrik ederim ada81 @Elifff80 harikasiniz

Kilo veren herkesi kutluyorum kizkar biliyisunuz ben ise basladim. Dun temizlik yaptim isvyeri hazirlik,alisveris dolayisiyla cok yoruldum bukusmayi bugune ertelemistim. Bugun kahve ictik mumkun degil. ben o kadar gozu kara olamam.. tatlı hoş sohbet ama sevdim.. hayirlisi
Bugun is yerinde yogun gecti oldukça.. kahvalti yapmadan çıkmıştım orada ogle yemegi yerim diye ögke yemegini de 2 de yedik ta.. öldüm ve onun uzerine hala birsey yemedim.. tartilmayi unuttum bu sabah yarın tartilacagim..

Bugün menü;

14:00 1.5 yk kadar patates püre, 2 parca et, 3 yk pirin pilavi, 2 minik kuskonmaz ve havuc sote

Gun icerisinde 3 fincan sade filtre kahve, 2 sade soda limonlu, 2 lt kadar su.. bu kadar.

8000 kusur adim..

Ben de bildirimimi yapayım
Geçen hafta 67.2
Bugün 66.6
Fark 600 gr.
Kilo veren rakiplerimizi tebrik ediyorum birinci olamayacağız belli ki ama olsun kilo vermelerine vesile olduysak ne alâ:) marbling nerelerdesin ortim?
Harikasin canim az olsun bizim olsun..
Bende bizi tebrik ediyorum gercekten.. bence ben an az 1.5 verdim soyleyim tartilmadim ama..oyke sanıyorum. Sabah tartilacagim.

Vallahi seytan yokladi bi bacim..
Kahve ictik bugün işte... Keyifliydi yine cok güldüm.. gulen ve güldüren insanlari cok seviyorum ya hayırlısı tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…