- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Bence güzel bi başarı, kendine haksızlık etme canım, başlamak bitirmenin yarısıdır unutmaBenim ki gerçek bir başarı değil canım ben 80 li rakamları görünce kendim tebrik ederim ancak
Teşekkür ederim canim... işin hayırlı olsun...Cokkk tebrik ederimada81 @Elifff80 harikasiniz
Kilo veren herkesi kutluyorum kizkar biliyisunuz ben ise basladim. Dun temizlik yaptim isvyeri hazirlik,alisveris dolayisiyla cok yoruldum bukusmayi bugune ertelemistim. Bugun kahve ictikmumkun degil. ben o kadar gozu kara olamam.. tatlı hoş sohbet ama sevdim.. hayirlisi ❤
Bugun is yerinde yogun gecti oldukça.. kahvalti yapmadan çıkmıştım orada ogle yemegi yerim diye ögke yemegini de 2 de yedik ta.. öldüm ve onun uzerine hala birsey yemedim.. tartilmayi unuttum bu sabah yarın tartilacagim..
Bugün menü;
14:00 1.5 yk kadar patates püre, 2 parca et, 3 yk pirin pilavi, 2 minik kuskonmaz ve havuc sote
Gun icerisinde 3 fincan sade filtre kahve, 2 sade soda limonlu, 2 lt kadar su.. bu kadar.
8000 kusur adim..
Harikasin canim az olsun bizim olsun..
Bende bizi tebrik ediyorum gercekten.. bence ben an az 1.5 verdim soyleyim tartilmadim ama..oyke sanıyorum. Sabah tartilacagim.
Vallahi seytan yokladi bi bacim..
Kahve ictik bugün işte... Keyifliydi yine cok güldüm.. gulen ve güldüren insanlari cok seviyorum ya hayırlısı tabi..
Ne yani bu kadar mi hoş sohbet çok güldüm bitti detay versene yaaaaaaCokkk tebrik ederimada81 @Elifff80 harikasiniz
Kilo veren herkesi kutluyorum kizkar biliyisunuz ben ise basladim. Dun temizlik yaptim isvyeri hazirlik,alisveris dolayisiyla cok yoruldum bukusmayi bugune ertelemistim. Bugun kahve ictikmumkun degil. ben o kadar gozu kara olamam.. tatlı hoş sohbet ama sevdim.. hayirlisi ❤
Bugun is yerinde yogun gecti oldukça.. kahvalti yapmadan çıkmıştım orada ogle yemegi yerim diye ögke yemegini de 2 de yedik ta.. öldüm ve onun uzerine hala birsey yemedim.. tartilmayi unuttum bu sabah yarın tartilacagim..
Bugün menü;
14:00 1.5 yk kadar patates püre, 2 parca et, 3 yk pirin pilavi, 2 minik kuskonmaz ve havuc sote
Gun icerisinde 3 fincan sade filtre kahve, 2 sade soda limonlu, 2 lt kadar su.. bu kadar.
8000 kusur adim..
Bende bizi tebrik ediyorum gercekten.. bence ben an az 1.5 verdim soyleyim tartilmadim ama..oyke sanıyorum. Sabah tartilacagim.
Kahve ictik bugün işte... Keyifliydi yine cok güldüm.. gulen ve güldüren insanlari cok seviyorum ya hayırlısı tabi..
Yok değil haftaya da gitsin bakalım çabuk gevsiyorumBence güzel bi başarı, kendine haksızlık etme canım, başlamak bitirmenin yarısıdır unutma
80 li rakamları da görecez senden
Canım hakkında hayırlısı olsun, senin gibi keyifli enerjik ve esprili biridir inşallah.Cokkk tebrik ederimada81 @Elifff80 harikasiniz
Bugün menü;
8000 kusur adim..
Hayırlıysa yönü beriCanım hakkında hayırlısı olsun, senin gibi keyifli enerjik ve esprili biridir inşallah.
Ciddi karar vermeden önce tüm detayları gözden geçir, konuş. Aklına kalbine uymayan bi yer kalmasın. Evlendikten sonra işler değişiyor bazen, bunu keşke bilseydim diyo insan..Tabi bazı şeyler de ne kadar konuşsan da öngörülemiyor o ayrı mesele...Ama sen elinden geldiği kadar işi netleştir, sağlama al. Genelde evlilik öncesi bazı şeyleri açık açık konuşmaya adaylar utanıyor, karşı taraf beni yanlış anlar diye. Sonra da çok geç oluyor. Ben bi çok şeyi açıkça konuştuğum halde, evlendikten sonra şunu da sorsaymışım konuşsaymışım daha iyi tanırdım dediğim oldu. O yüzden diyorum canım..
Ayy ne kadar uzun oldu, sanki Güzin abla gibi yazmışım, "hayırlıysa yönü beri" derler bizde, hayırlısı olsun inşallah
Süper olur adacım.
Ada yine harika menü.Bugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
11 badem
Akşam 17.30
1 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
2 kızarmış form ekmek
Sabah spor
45 dk eliptik yapıldı...
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm..
Akşam spor yok burada 3 gün sular kesildi...komşum gelmek istemedi banyo sıkıntı olur diye.... bende tek gitmedim..
Bugün arkadaşa gittim kendime özel yemek yapmadım o yüzden akşamıda kahvaltı yaparak grçirdiğim en sevdiğimden
Bende beğenirsem uzun süreli giderim.En iyisini yapmışsın canım ...diyetisyen ölçüyü belirlemede çok etkili ben korumada da gitmeyi düşünüyorum... korumayıda oturtayım sonra bırakacam diyetisyeni...
Ben de hiç duymadım.Canım hakkında hayırlısı olsun, senin gibi keyifli enerjik ve esprili biridir inşallah.
Ciddi karar vermeden önce tüm detayları gözden geçir, konuş. Aklına kalbine uymayan bi yer kalmasın. Evlendikten sonra işler değişiyor bazen, bunu keşke bilseydim diyo insan..Tabi bazı şeyler de ne kadar konuşsan da öngörülemiyor o ayrı mesele...Ama sen elinden geldiği kadar işi netleştir, sağlama al. Genelde evlilik öncesi bazı şeyleri açık açık konuşmaya adaylar utanıyor, karşı taraf beni yanlış anlar diye. Sonra da çok geç oluyor. Ben bi çok şeyi açıkça konuştuğum halde, evlendikten sonra şunu da sorsaymışım konuşsaymışım daha iyi tanırdım dediğim oldu. O yüzden diyorum canım..
Ayy ne kadar uzun oldu, sanki Güzin abla gibi yazmışım, "hayırlıysa yönü beri" derler bizde, hayırlısı olsun inşallah
Canım menü süper .Menüm
Sabah
3 dilim minik kıtır ekmek
Sucuk
Domates, salatalık
Peynir, zeytin
Akşam
Fırında kabak ve tavuk
Light cola
3 gündür düzgün su içmeye başladım. Kendime bir ritim tutturdum. Su içemiyordum. Şimdi içtikçe içesim geliyor.
Günaydın canım , bende kalktım sporumu yaptım kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çay içiyorumGünaydınlar herkese.
Ben sabahtan beri iş yapıyorum.
Kahve molasında bakayım dedim .
Ama çok da geçmiş yokmuş
Ben dersimi aldım canım.Kopmak değilde kosturmaktan zaman bulamadım.Ya hiç koparmiyim aklım kalbim hep sizinleKopma canım buralardan ...
O da olacak inşallahCanım menü süper .
Afiyet olsun.
Spor göremedim
Kolay gelsin. Evet her yer yanıyor. Ben temizlik işini dün yaptım onu spordan saysak olur mu? Tüm evi süpürdüm sildim vs bittim.Günaydın canım , bende kalktım sporumu yaptım kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çay içiyorum
Hafta sonu yoğun geçiyor benim kalkıp evi toparlayacam gözümde büyüyor... hava çok sıcak şıpır şıpır terliyoruz ....
Teşekkür ederim canimKolay gelsin. Evet her yer yanıyor. Ben temizlik işini dün yaptım onu spordan saysak olur mu? Tüm evi süpürdüm sildim vs bittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?