Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim canim... işin hayırlı olsun... ... diğer kısmet olayıda hakkında hayırlısı olsun iyice tanı 🖒

Ne yani bu kadar mi hoş sohbet çok güldüm bitti detay versene yaaaaaa

Bence güzel bi başarı, kendine haksızlık etme canım, başlamak bitirmenin yarısıdır unutma
80 li rakamları da görecez senden
Yok değil haftaya da gitsin bakalım çabuk gevsiyorum bu hafta da sıkı tutacam inşallah ama yine de teşekkürler canım

Canım hakkında hayırlısı olsun, senin gibi keyifli enerjik ve esprili biridir inşallah.

Ciddi karar vermeden önce tüm detayları gözden geçir, konuş. Aklına kalbine uymayan bi yer kalmasın. Evlendikten sonra işler değişiyor bazen, bunu keşke bilseydim diyo insan..Tabi bazı şeyler de ne kadar konuşsan da öngörülemiyor o ayrı mesele...Ama sen elinden geldiği kadar işi netleştir, sağlama al. Genelde evlilik öncesi bazı şeyleri açık açık konuşmaya adaylar utanıyor, karşı taraf beni yanlış anlar diye. Sonra da çok geç oluyor. Ben bi çok şeyi açıkça konuştuğum halde, evlendikten sonra şunu da sorsaymışım konuşsaymışım daha iyi tanırdım dediğim oldu. O yüzden diyorum canım..
Ayy ne kadar uzun oldu, sanki Güzin abla gibi yazmışım, "hayırlıysa yönü beri" derler bizde, hayırlısı olsun inşallah

Hayırlıysa yönü beri hiç duymamıştım guzelmis

Ada yine harika menü.
Afiyet olsun.

En iyisini yapmışsın canım ...diyetisyen ölçüyü belirlemede çok etkili ben korumada da gitmeyi düşünüyorum... korumayıda oturtayım sonra bırakacam diyetisyeni...
Bende beğenirsem uzun süreli giderim.
Ama bu hafta az yedim ya diyetisyen menüleriyle artıya geçermiyim korkum var.
Bu gün regl de oldum.
Haftaya inşallah güzel kilo veririm.

Ben de hiç duymadım.
Ama hoşuna gitti.

Cuma menü
Sabah 10.30
1 tavada yumurta
1 kk peynir
domates
6 zeytin

Ara 14.00
şekersiz Nescafe
10 çiğ badem

Akşam 18.00
2 servis kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
salata

Ara 21.00
İnce bir dilim pasta( küçük kızımın doğum günüydü)

70 dk yürüyüş
2.5 litre su

Kızlar yarın da annemler gelecek.
Onlar da pastayla gelecek.
Yandım valla ama yarınkinden yemeyeceğim.
Bu akşam da yemiyecrktim aslında kızım çok ısrar etti. Kıyamadım.

Menüm
Sabah
3 dilim minik kıtır ekmek
Sucuk
Domates, salatalık
Peynir, zeytin

Akşam
Fırında kabak ve tavuk
Light cola

3 gündür düzgün su içmeye başladım. Kendime bir ritim tutturdum. Su içemiyordum. Şimdi içtikçe içesim geliyor.

Canım menü süper .
Afiyet olsun.
Spor göremedim

Günaydınlar herkese.
Ben sabahtan beri iş yapıyorum.
Kahve molasında bakayım dedim .
Ama çok da geçmiş yokmuş
Günaydın canım , bende kalktım sporumu yaptım kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çay içiyorum
Hafta sonu yoğun geçiyor benim kalkıp evi toparlayacam gözümde büyüyor... hava çok sıcak şıpır şıpır terliyoruz ....

Gunaydin kizlar.Bugun kahvaltıyı geç yaptık.Tum gün gezmelerde olucaz.Aksam oğlum gündüz uyumadigi için erken yatırıp hemen spora geçerim.

Kolay gelsin. Evet her yer yanıyor. Ben temizlik işini dün yaptım onu spordan saysak olur mu? Tüm evi süpürdüm sildim vs bittim.

Kolay gelsin. Evet her yer yanıyor. Ben temizlik işini dün yaptım onu spordan saysak olur mu? Tüm evi süpürdüm sildim vs bittim.
Teşekkür ederim canim ev temizliği de spor gibi özellikle bu yaz sıcaklarında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…