Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allahım kem gözlerden korusun hepimizi bende dün öyle oldum ama senin gördüğün kadın gibi etkili değildi demekki

dünkü menümü yazayım ama çok saçma nolur kızmayın ama sabah -1,3 ile 121,4 ü gördüm şaka resmen

neredeyse 1 yıla yakındır gitmediğim bi arkadaşıma gittim menümü yazıyorum

Kahvaltı 10:00
Neskafe (şekersiz)
çiğ kuruyemiş 1 avuç kadar ceviz badem fındık falan
bir parmak uzunluğunda cevizli sucuk

Ara yok

Öğle yemeği
1 tane lavaş dürüm çiğ köfte
400 ml ayran
7-8 tane top biber turşu

Ara
1 avuç çiğ fındık
Neskafe (şekersiz)

Akşam
marul dürüm çiğ köfte (ev yapımı)
tek şekerli çay
1 büyük dilim yaş pasta
1 porsiyon mevye (kavun-üzüm)

suyu bilmiyorum spor benim ekime kadar olmaz artık ama sabah yürüyüşü yapmayı düşünüyorum. maalesef iki gecedir uyuyamadığım için başlayamadım iki gecedir sabah 5'e doğru uyuyorum

Uyku ile ilgili telegramda bir grup var. Uyku düzeni için istersen katılabilirsin. Menün çok değişik olmuş. Bundan sonra protein ve karbonhidrat dengesini sağlamaya çalış canım. Faydalı yağlar çok iyi ama onların da miktarını kaçırırsak ters etki yapıyor. Her gün fındık, ceviz badem gibi yiyeceklerden yemek fayda yerine zarar veriyor bence. Gün aşırı yemeye çalış. Ve bir porsiyonda kal. Bu yediklerinde senin kilonda birisi için çok değil ama pasta hiç olmamış.

candy_candy hadi biraz gayret et de şu 120 nin altına bi düş. Ne dersin 11 li rakamlar eminim güzel gelecek sana çok az kaldı

inşallah kaptanım bugün 121,4 ü görünce bi umutlandım gerçekten son iki gündür çöplük gibi besleniyorum bunun sonucunda da bütün gece tuvaletten çıkamadım o biraz işime yaradı herhalde inşallah ben de çok istiyorum artık o rakamları görmek daha motiveyim bugün ve bu motivasyonumu kaybetmicem inşallah

zaten düzenli buraya yazsam kaybetmem de benim hayatım çok hızlı akıyor yakalayamıyorum

haklısın kaptanım bu dediklerine dikkat etmeye çalışıcam

yemek saatlerin de miss sabah 7 de kahvaltı yapıcam canım istemiyor aslında işyerinde acıkmamak için mecburen yedim öyle alışmışım ki hafta sonu bile 8 den önce kahvaltı yapıyorum yaaa
çalışan isanların ister istemez zaman ayarlaması zor , açıkcası ben çalışsam ne spor yapabilirim nede doğru dürüst diyetlik menü hazırlayabilirim.... çalıştığım dönemlerde oldu öğle akşam yemeği hep bildiğimiz bir yer vardı oradan yerdik eşimle .......eve gelip ojemi değiştirip banyo yatış evi otel gibi kullanıyordum.... çocuk olunca iş hayatım bitti kızımı büyütttüm ev hanımı moduna geçtim

Son düzenleme:
canım , ben bütün detoks çorba vs karşıyım geçici ödem ve su atıyor vucudda tartıda yanıltıcı bir rakam çıkıyor... 72,5 dan 57 ye düştüğümde hiç detoks yapmadım... ısrarla normal menülere devam ettim... zaten ben öyle kabak çorbası lahana çorbası yapsam diyetten soğurum ve bırakırım diyeti...
ben diyetisyenime bile dedim ben hergün yumurta peynirimi zeytinimi yerim bunlara sakın dokunmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…