Ooo maşallah ben ip en fazla 100 atlıyorumEskiden olsa 3000 ip atlamayla rakip olurdum sana inşallah 63-64 lü kilolarda
Yürüş bandımı eliptik mi dersen kesinlikle eliptik derimYürüyüş bandım var da bir derdi var herhalde bozuldu tamir ettiremedim bir türlü eliptik alıyım diyorum alsam çoktan kilo vermiştim belki de benim bütün derdim sporsuzluk
Kızım 7 yaşında canım .. sporu seviyorum 🖒Ev hanımı modunda dikkat edemeyip spor yapmayan bir sürü insan var sen iyisin kız kaç yaşında
Burada 450 tl dedi bana ama 6 aylık değil 3 aylıkmış500 liraya yaptırdım
Yok artıkHeryerde öğle fiyatlar canım.
Ben de saçımı boyatıyordum en son 750 den bırsktım. Tek renge döndüm. Eşime boyatıyorum
15 gün önce aradım kaça olur dedim 1000 TL dedi. Soyuyorlar bizi resmen.
1 ayda 8 kilo vermek emziren anne için sağlıklı olur mu ?Nerelerdesin bakim kaçak?
Merhaba, elimizden geldiğince dengeli beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyoruz, hepimizin kendince farklı yöntemleri de var tabi, burda hem diyetle ilgili bilgilerimizi paylaşıyor, hem de birbirimizi motive ediyoruz. Yani eğlenerek zayıflıyoruzMerhaba bildirim geldi öğrenmek istiyorum neler yapıyorsunuz ben2 haftadir ketojenik diyet yapıyorum .
Cuma sabah 11 e kadar kilo bildirimi yapıyoruz zaten. Elimizden geldiğince günlük menü, su ve spor bildirimi yapıyoruz. Birbirimizi motive ederek daha güzel ilerliyoruz. Ben de diyete başlayıp 4 kilo verdikten sonra buraya girdim. Ve hayal ettiğimden daha fazlasını takımım sayesinde verdim. Tek devam etseydim, bu kadar veremezdim.Valalhi katılsam mı bilemedim. Her cuma tartılma olayını yaparım ama bazen cumadan annemlere gidiyorum cuma sabahtan tartılsam olur mu... Birde şu an diyetteyim ve spor yapıyoru. Kilom 81 idi şu an 75... Bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?