- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
AynennnYine kalori hesabı, yine yürüyüş, yine diyet...
Ömür biter, diyet bitmez
Ne güzel ne güzel darısı başımızaBende chloe ting diye bi hatun var 2 haftalık programları falan var ona başlıcam galiba ne kadar sıkılaşırsam okadar iyibugün kurumda virüsten dolayı uzun zamandır işe gelmeyen bi arkadaşla karşılaştım şoka girdi küçücük kalmışsın diye boyda yok ya bende minnak bişey oldum
Aman dikkat et kilo almak çok kolay biliyosun59 falandım en son görüştüğümüzde cnm, 7/8 kilo bile benim boyum için baya farkediyo, bide baya sıkılaştım sanırım onunda etkisiyle daha fit görünüyorum, daha öncede 69 kilodan 55 e düşmüştüm ama iş arkadaşlarım ozamana göre çok daha zayıf görünüyosun diyolar, sanırım karantinada kendimi spora vermenin ekmeğini yiyorumcuma günü 51.7 yi gördüm ama bu hafta almışımdır üstüne muhtemelen
İnşallah cnmNe güzel ne güzel darısı başımıza
Bilmemmi cnmAman dikkat et kilo almak çok kolay biliyosun
İnşallah işe yarar menüne saatlerini yazabilir misin merak ettim aralıklarınıMenüm(Aralıklı oruç a başladım diyetisyen ile)
1 dilim wasa
Labne
Domates salatalık biber
5 zeytin
1. Ara
3 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak süt
1 kaşık tarçın
3 kayısı ile lapa
2. ara
1 wasa
Minik peynir
Akşam
Haşlanmış tavuklu yeşil salata
Şuandan itibaren yarın sabah 10 a kadar çay su
Sporların çok güzel de hangi ara yaptın bu kadar sporu spor aletlerin evde galibaBugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
Akşam 16.45
2 adet tavuk pirzola
Bol salata
1 kase yoğurt
3 lt su içildi....
Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım
Akşam
2 saat tempolu yürüyüş yapıldı.
yemek saatlerin de miss sabah 7 de kahvaltı yapıcam canım istemiyor aslında işyerinde acıkmamak için mecburen yedim öyle alışmışım ki hafta sonu bile 8 den önce kahvaltı yapıyorum yaaaBugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
Akşam 16.45
2 adet tavuk pirzola
Bol salata
1 kase yoğurt
3 lt su içildi....
Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım
Akşam
2 saat tempolu yürüyüş yapıldı.
Aynennn
Kilo almaya müsaitiz çünki 52 kilolara inip tekrar 70 lerde gezen biri olarak söylüyorum bunu
Bilmemmi cnm69 kilodan 55 e inmiştim bi ara, sonra o kadar hızlı 4 kilo aldımki şoka girmiştim, 4 kiloyu 2 ayda verdim almam 1 ay bile sürmemişti
Sabah kahvaltım
1 yumurtayla maydanozlu yumurta
1 dilim ekmek
7 yeşil zeytin
Şekersiz çay
Benim de misafirim vardı yatılı onlari yolcu ettim misafir varken insan ne yediğini bilmiyor gerçekten son gün onlara ayrı kendime.ayri yaptım şimdi de yediğim suberceste_ canım yaaaaaaa görüşemez olduk seninle anlat bakim bi ne var ne yok kara batak gibi bi batıp bi çıkıyorum ben.
1 Temmuzdan beri yerimde sayıyorum 68-69-70-71 i gördüğümde oldu akşam lahana çorbamı tekrar yaptım.
Bu sabah kilom 68.80 bunun üstüne çıkmak istemiyorum mart gibi başladığımda 100 gr 100 gr da olsa aşağılara inip 66 ları gördüğüm oldu şimdi yapamıyorum
Benim de misafirim vardı yatılı onlari yolcu ettim misafir varken insan ne yediğini bilmiyor gerçekten son gün onlara ayrı kendime.ayri yaptım şimdi de yediğim su
Canım ben corumdayimIzmirdeyim, botox icin kimi onerirsiniz, yaptiranlar nekadr memnun
ama ben yazmıştım misafirim gelecek diye yazmadım MikiHaber ver böyle zamanlarda da merak etmeyelim seni
Ay çok isterim ne zaman amasyadayken de bulusabiriz inşallah diyelim de olsunNe zaman gideceğimiz belli değil canım. Belki denk gelir. Denk gelirse mutlaka haber veririm. Zaten Çorum'dan geçersemberceste_ yi görmeden geçmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?