hiç duymadım Boyabat ezmesini gittiğimde bakarım
daha fazla yatırım yapılsa keşke inanılmaz bir potansiyeli var aslında bu arada insta hesabını alabilir miyim?
Canım, çok tebrik ederim, mezuniyetin hayırlı olsunKaptanım dönüşün muhteşem oldu bu ne hızmezun oldummu ben şimdi çok sevindim valla, bu hafta sonu batırdım çünkü ama bugün toparlamaya başladım kendimi koruma dönemi çok rahat davranmamak lazım ama ben ilk haftadan patladım magnumuda pek sevmem o yüzden 1 de kaldım, açık dondurma olsa hiç affetmezdim
Çok teşekkürler kaptanım çok mutlu oldum gerçektenMezun oldun canım çok şükür nasıl mutlu oldum anlatamam. Normalde kural dışı bir durum. İlk ve son kez senin için uygulandı
Çok teşekkürler cnm asıl zor dönem şimdi başlıyo demi, bana bi tavsiyen varmı neler yapıyosun bu dönemde sen cnmCanım, çok tebrik ederim, mezuniyetin hayırlı olsunkilo koruma dönemine hoşgeldiiin
Yine kalori hesabı, yine yürüyüş, yine diyet...Çok teşekkürler cnm asıl zor dönem şimdi başlıyo demi, bana bi tavsiyen varmı neler yapıyosun bu dönemde sen cnm
Büyük yarışmacımız sevgiliKazen 13. Takımın yeni üyelere ihtiyacı var. Mesaj linki atabilirseniz çok sevinirim
Bende chloe ting diye bi hatun var 2 haftalık programları falan var ona başlıcam galiba ne kadar sıkılaşırsam okadar iyiYine kalori hesabı, yine yürüyüş, yine diyet...
Ömür biter, diyet bitmez
Canım, yine hafif yemeye dikkat ediyorum, bi öğün yada bi gün fazla yediysem diğer öğün yada gün hafif yiyerek dengelemeye çalışıyorum. Her gün yarım saat bazen 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum, dışarıya çıkamazsam, evin içinde en uzak 2 oda arası yürüyorumÇok teşekkürler cnm asıl zor dönem şimdi başlıyo demi, bana bi tavsiyen varmı neler yapıyosun bu dönemde sen cnm
Bende haftada en az 3 gün spor yapıyım diyorum yeter sanırım 3 gün, yemeklere saldırma modunu atlatmam lazım bideCanım, yine hafif yemeye dikkat ediyorum, bi öğün yada bi gün fazla yediysem diğer öğün yada gün hafif yiyerek dengelemeye çalışıyorum. Her gün yarım saat bazen 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum, dışarıya çıkamazsam, evin içinde en uzak 2 oda arası yürüyorumbiraz baş döndürücü oluyo tabi
Çok müthiş bi duygu dimi o şaşkın bakışları görmekBende chloe ting diye bi hatun var 2 haftalık programları falan var ona başlıcam galiba ne kadar sıkılaşırsam okadar iyibugün kurumda virüsten dolayı uzun zamandır işe gelmeyen bi arkadaşla karşılaştım şoka girdi küçücük kalmışsın diye boyda yok ya bende minnak bişey oldum
59 falandım en son görüştüğümüzde cnm, 7/8 kilo bile benim boyum için baya farkediyo, bide baya sıkılaştım sanırım onunda etkisiyle daha fit görünüyorum, daha öncede 69 kilodan 55 e düşmüştüm ama iş arkadaşlarım ozamana göre çok daha zayıf görünüyosun diyolar, sanırım karantinada kendimi spora vermenin ekmeğini yiyorumÇok müthiş bi duygu dimi o şaşkın bakışları görmek
Burda annemin komşuları da bana incecik olmuşsun yaa, nasıl yaptın dediler. Hatta biri geçen yaz bana "nekadar çok kilo almışsın" diye laf çarpmıştı, kırılmıştım. Ona dedim ki, geçen yaz bana böyle demiştin ya, bak verdim şükür
O arkadaş seni en son kaç kiloda görmüştü, şimdi kaç kiloya düştün?
Evet canım, bi de sıkılaştıysan çok farkeder, süpersin59 falandım en son görüştüğümüzde cnm, 7/8 kilo bile benim boyum için baya farkediyo, bide baya sıkılaştım sanırım onunda etkisiyle daha fit görünüyorum, daha öncede 69 kilodan 55 e düşmüştüm ama iş arkadaşlarım ozamana göre çok daha zayıf görünüyosun diyolar, sanırım karantinada kendimi spora vermenin ekmeğini yiyorumcuma günü 51.7 yi gördüm ama bu hafta almışımdır üstüne muhtemelen
Planlar güzel gidildi mi bilmiyorumEvet canım. Günübirlik olsun diye düşünüyorum ama konaklamamız da gerekebilir. Tam program oluşturamadım henüz. Bayramdan önce 10 günlük bir tur planladık eşimle. Kırıkkaleden çıkıp Güney Marmara , Kuzey Ege gezeceğiz. Bursa'dan başlayacağız gezmeye. Çanakkale tarafları, kaz dağları var rotada. Bursa'ya bir gün yetmeyecek gibi geldi bana. Siz ne dersiniz? Tirilye uzak kalıyor bizim rotaya. Göl yazıya mutlaka gideceğim. Kozahan' da rota içinde. Türbelere de gideceğim inşallah. Hatta Karacabey tarafına geçince Longoz ormanlarına da gitmeyi çok istiyorum. Takıldığım yerlerde sizden kopya alacağım zaten
Sporun anasını ağlatmışsın yineBugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
Akşam 16.45
2 adet tavuk pirzola
Bol salata
1 kase yoğurt
3 lt su içildi....
Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım
Akşam
2 saat tempolu yürüyüş yapıldı.
Çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah
Planlar güzel gidildi mi bilmiyorumlongoz ormanları harika
Sporun anasını ağlatmışsın yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?