- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Kopyalayıp buraya yapıştırıp sonra doldurabilirsin canım. Yapamazsan ordaki bilgileri buraya yazıp ta doldurabilirsin .Canım katılım formunu indiremedim. Nasıl yapacağım bilgi verir misin
Hoşgeldin. Bol bol eksiler görmen dileyiğle.Selamlar ben de katılabilir miyim
Evet banada geldi bildirimKaptanım herkesi etiketlemiş galiba.Araya kaynamışız sanki.
Gel cnm takıma hem menülerini yorumlarız, hemde motivasyon olarak çok iyi oluyor takımla zayıflamakSelamlar ya ben iki aydir diyt yapiyorum ve spor ama verdiğim kilo toplam iki kilo falan cok zor veriyorum aslinda fazla kilom yok boyum 170 kilom 64.2 bu sabah tartilmistim. Sizce size katilsam 58-59 bandina inebilirmiyim ☹ Neden olmuyo bilmiyorum belki siz soylersiniz nedenini her gun menu falan paylasiliyor ya
9Hayır hiç sağlıklı değil canım ... emziren annesin bebek kaç aylık ?
Bi deneyeyim ozaman bastaki formu doldurup paylasiyorum galibaGel cnm takıma hem menülerini yorumlarız, hemde motivasyon olarak çok iyi oluyor takımla zayıflamak
Merhaba, elimizden geldiğince dengeli beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyoruz, hepimizin kendince farklı yöntemleri de var tabi, burda hem diyetle ilgili bilgilerimizi paylaşıyor, hem de birbirimizi motive ediyoruz. Yani eğlenerek zayıflıyoruzDuyduguma gore.fit olan herkes buraya geliyormuseee ne yapiyoruz simdi ben ilk defa katilacagim bilmiyorum katilsam mi ikna edin beni
HoşgeldinizKullanıcı Adı :dahliadivin
İsim (İsteğe Bağlı ): dahlia :)
Mesleginiz: Modelist ama iki yildir calismiyorum
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 170
Kilonuz: 64.2
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Zamanla birkac kilo aldim en son pandemi doneminde 3 kilo daha aldim ikisini vermis halim bu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Kendimi oyle daha iyi hissedicem
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayir
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. Evet :)
HoşgeldinizKullanıcı Adı :Suhas
İsim (İsteğe Bağlı ): suhas
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 168
Kilonuz: 64.2
Hedef kilonuz : 58
Kullandığım kan ilaçlarından dolayı kilo aldım ama bir buçuk aydır yaptığım diyetle 6 kilo verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?