Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amin canım çok teşekkürler

Et sevmeyen biri olarak protein diyeti yapmak bana da zor geliyo yaa sebze yemeklerini de ekmeksiz yiyemiyorum napıcam benyaaa

Ekmek için biraz zorlanırsın ama bırakabilirsin. Ben de eskiden ekmeksiz hiçbir şey yiyemeyen bir insandım. Şimdi ekmek yemeden kahvaltı yapabiliyorum. Bence sen de yapabilirsin Ekmek tamamen psikolojik bir olay bence. Ayrıca alışkanlık. Kötü alışkanlıklar arasında sayabilirim hatta

Selam kizlar
Nihayet gelebildim.. ozur diliyorum hepinizden. işe basladigimdan beri cok yogun calisiyorum.. ilk gunler uykusuz gidiyordum ise tedirgin.. nasıl olacak, napicaz, surec yonetimi nasil olacak vs... acayip stres yaptim. Alistim şuan.. insan herseye alışıyor gercekten... insanlar catir catir tatil yapiyo valla otel o kadar hizli doldu ki gunde 30- 40 bazen 50 kusur oda giris oldu.
Bu hafta 4-12 calisiyorum.. İse Antalya merkezden gidip geliyorum. bunun icin 2 de cikmam gerekiyor evden ve gece 2 de evde oluyorum..servisle git gel cok zor oluyor diye 4-12 calistigimda lojmanda kalmak istedim. Birde tabi ara sift var 13-21 ara sift var ki gün ölü.. dün lojmana geldim yerleştim biraz rahat ettim dinlenemiyordum..

Siz napiyosunuz.. nasıl gidiyor zayiflama maratonumuz?
Ben tartilmadim 2 haftadir.. bu haftada tartilamam sanirim lojmanda oldugum icin.. ama dikkat ediyorum.. ekmek makarna, pilav daha hic yemedim.. cesit cok oldugu icin ve kendim yapmak zorunda olmadigim icin daha kolay dikkat etmek..

Şahane ilk sayfadaki liste tarzı şeyi doldurup ilgili kişiye mi göndericem
Cnm sen kilo vermek değil korumak istediğin için listeyi doldurmana gerek varmı bilemedim LAydLiNe kaptanımız gelince bilgi verir sana günlük menülerini suyunu ve sporlarını buraya yazabilirsin akşamları, buraya menü yazmak bile insanı engelliyo bişeyi yerken bi düşünüyorum ben çoğu zamanda yemiyorum kiloyu koruyabilmek çok zor gerçekten bi kere ipin ucunu kaçırınca hoop geliyo kilolar

Kizlar misir gevregi yiyormusunuz? Sade olanindan bazen oglen canim cok yemek istemediginde misir gevregi yiyorum bir kase. Cok tok turuyor ama sakincalimi acaba

LAydLiNe dün takımınıza mesaj yazarken dikkatimi çekmişti sizinde sonuç beklediğiniz. hepimize geçmiş olsun diyorum. çok zor bir süreçte tamamen havada bir eğitimle çocuklarımız sınava girdiler. darısı üniversite sınavının başına diyorum. onuda atlattık mı işimiz bitmiş sayacağım. dilerim güzel bir okula yerleşir. başarılarının devamını temenni ederim.

Kizlar misir gevregi yiyormusunuz? Sade olanindan bazen oglen canim cok yemek istemediginde misir gevregi yiyorum bir kase. Cok tok turuyor ama sakincalimi acaba
Eskiden yerdim cnm tadını çok severim ben ama beni hiç tok tutmuyor, bildiğim kadarıyla bi çoğunun içinde şeker var hergün ve çok miktarda yememek lazım bence

Eskiden yerdim cnm tadını çok severim ben ama beni hiç tok tutmuyor, bildiğim kadarıyla bi çoğunun içinde şeker var hergün ve çok miktarda yememek lazım bence
Beni bayagi tok tutuyor zaten her gun yemiyorumoglen genelde salata yiyorumda salatadan sıkılinca ondan yiyorum kalorisi cok yuksek degil baktigim kadariyla

Kullanıcı Adı : Munis KADIN
İsim (İsteğe Bağlı ): Munis Kadın
Mesleginiz: Sipariş Takip Uzmanı
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 168
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Kısa ve öz EVLENMEK
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Çünkü ben 60 kilo iken güzelim ve mutluyum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Beni bayagi tok tutuyor zaten her gun yemiyorumoglen genelde salata yiyorumda salatadan sıkılinca ondan yiyorum kalorisi cok yuksek degil baktigim kadariyla
O kadardan bişey olmaz cnm, valla ben zayıflama sürecinde yeri geldi çikolata kek, ne bilim lahmacun falan yedim başka türlü uzun süreli devam edemezdim diyete

O kadardan bişey olmaz cnm, valla ben zayıflama sürecinde yeri geldi çikolata kek, ne bilim lahmacun falan yedim başka türlü uzun süreli devam edemezdim diyete
Ya muhakkak ara sira yiyosun canin istiyo yada disarida misafirlikte mecbur yiyosun ben evdeyken hic bozmuyorum o yuzden evdeki gunleri maximum faydayla gecirmeye calisiyorum zor ya kilo vermek ben cok zor veriyorum bence :))

Ayyy teşekkür ederim daha önce yaptım çavdar ekmeği alıyordum zaten en büyük dilimi avuçiçi kadar oluyor şimdi de yapabilirim doğru söylüyorsun ekmek ve makarna dışında karbonhidrat tüketmiyor gibiyim zaten atıyorum tatlı pasta öyle şeyleri hiç yemiyorum

Ya muhakkak ara sira yiyosun canin istiyo yada disarida misafirlikte mecbur yiyosun ben evdeyken hic bozmuyorum o yuzden evdeki gunleri maximum faydayla gecirmeye calisiyorum zor ya kilo vermek ben cok zor veriyorum bence :))
Ben de çok zor veriyoruum diyemiycem arkadaşların yaptığı sporlara bakınca veremem normal diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…