LAydLiNe Aysegul 6666 kızlar çocuklarınızı tebrik ediyorum zorlu bir başlangıç yaptılar eğitim öğretim hayatlarına bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum. Umarım istedikleri okullara girerler. Ama sistem garip birazcık çoğu nitelikli okul olması gereken anadolu lisesi nitelikli okul kapsamında değil. İnş hepsi gönüllerindeki okullara girerler
Ah ah kendimi toparlayamadim canim
Bir kac gundur aralikli oruca basladim bakalim yapabilecekmiyim
Et sevmeyen biri olarak protein diyeti yapmak bana da zor geliyo yaa sebze yemeklerini de ekmeksiz yiyemiyorum napıcam benyaaa
Teşekkür ederim canım, inşallah hepimizin çocukları istediği okula gider, hayırlısı olsunMaşallah canım çok iyi gelmiş. Hatta çok iyi gelmemiş muhteşem diyelimİnşallah istediği okul olur
Şahane ilk sayfadaki liste tarzı şeyi doldurup ilgili kişiye mi göndericemBende bu takım sayesinde fazla kilolarımı verdim şimdide korumaya uğraşıyorumgel cnm free listemiz var orda beraber takılırız
Cnm sen kilo vermek değil korumak istediğin için listeyi doldurmana gerek varmı bilemedimŞahane ilk sayfadaki liste tarzı şeyi doldurup ilgili kişiye mi göndericem
Hoşgeldin cnm ilk sayfadaki formu doldurup burda paylaşman lazımkatılmak için ne yapmak gerekir
Eskiden yerdim cnm tadını çok severim ben ama beni hiç tok tutmuyor, bildiğim kadarıyla bi çoğunun içinde şeker var hergün ve çok miktarda yememek lazım benceKizlar misir gevregi yiyormusunuz? Sade olanindan bazen oglen canim cok yemek istemediginde misir gevregi yiyorum bir kase. Cok tok turuyor ama sakincalimi acaba
Beni bayagi tok tutuyor zaten her gun yemiyorumoglen genelde salata yiyorumda salatadan sıkılinca ondan yiyorum kalorisi cok yuksek degil baktigim kadariylaEskiden yerdim cnm tadını çok severim ben ama beni hiç tok tutmuyor, bildiğim kadarıyla bi çoğunun içinde şeker var hergün ve çok miktarda yememek lazım bence
O kadardan bişey olmaz cnm, valla ben zayıflama sürecinde yeri geldi çikolata kek, ne bilim lahmacun falan yedimBeni bayagi tok tutuyor zaten her gun yemiyorumoglen genelde salata yiyorumda salatadan sıkılinca ondan yiyorum kalorisi cok yuksek degil baktigim kadariyla
Ya muhakkak ara sira yiyosun canin istiyo yada disarida misafirlikte mecbur yiyosun ben evdeyken hic bozmuyorum o yuzden evdeki gunleri maximum faydayla gecirmeye calisiyorumO kadardan bişey olmaz cnm, valla ben zayıflama sürecinde yeri geldi çikolata kek, ne bilim lahmacun falan yedimbaşka türlü uzun süreli devam edemezdim diyete
Maaşallah maşallah inşallah üniversiteye de böyle girerlerHayırlı olsun canım, bu yıl sorular çok zordu, puanı iyiymiş maşallah
Bizimki de 480 geldi şükür
Ayyy teşekkür ederim daha önce yaptım çavdar ekmeği alıyordum zaten en büyük dilimi avuçiçi kadar oluyor şimdi de yapabilirim doğru söylüyorsun ekmek ve makarna dışında karbonhidrat tüketmiyor gibiyim zaten atıyorum tatlı pasta öyle şeyleri hiç yemiyorumEkmek için biraz zorlanırsın ama bırakabilirsin. Ben de eskiden ekmeksiz hiçbir şey yiyemeyen bir insandım. Şimdi ekmek yemeden kahvaltı yapabiliyorum. Bence sen de yapabilirsinEkmek tamamen psikolojik bir olay bence. Ayrıca alışkanlık. Kötü alışkanlıklar arasında sayabilirim hatta
Sağol canım, amin, hepimizin çocukları için inşallah..Maaşallah maşallah inşallah üniversiteye de böyle girerler
Ben de çok zor veriyoruum diyemiycem arkadaşların yaptığı sporlara bakınca veremem normal diyorumYa muhakkak ara sira yiyosun canin istiyo yada disarida misafirlikte mecbur yiyosun ben evdeyken hic bozmuyorum o yuzden evdeki gunleri maximum faydayla gecirmeye calisiyorumzor ya kilo vermek ben cok zor veriyorum bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?