Çok tşk ederimAzaltma canım yemeğini ama sağlıklı yiyecekler ye ve bol su iç. Açıkcası emzirmek bence kilodan daha önemli. Tabii ki kendini iyi hissetmek için fazla kilolarından kurtulman gerekiyor farkındayım ama hepimiz geçtik bu yollardan. Ben çok takmıştım kafama bu kilo olayını. Sütüm kesildi. Bazen insanın elinde olmuyor ama benim sana tavsiyem sağlıklı beslen o zaman hem sütün olur hem de kilo verirsin.
Yani kendimi iyi hissediyorumBen kızıla geçerken 350 verdim de çok gelmişti. Senin ki bayağı çok olmuş ama memnunsan hiç sorun yok
Hayırlısı olsun kaptanım.Sorma canım yaaaaa abla gitti ben arkadan bi daha sildim yerleriBazen manyaklığım tutuyor. Daha valiz hazırlayacağım. Yarın sonuçlar açıklanıyor. Onun heyecanı var. Rota çiziyoruz bir yandan. Ayrıca yarın da çalışıyorum. Bakalım neler olacak
Günaydın kaptanım.Günaydın kızlar
Hayırlısı olsun kaptanım.
İnşallah güzrl kızımızın gönlündrkiler olur.
Bende en son verilmez dedim bıraktım.O nasıl bir boyaymış öyle yaaaaaa boyatmayın kızlar o kadar para verilmez bi boyaya.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Hadi hayırlısı inşallah aslında en önemli sınav bu çocuklara ne kadar zor şeyler yüklüyoruzAysegul 6666 canım sonuçlara bakabildin mi? Bizim ki beklediğimiz gibi geldi. 378, küsür puan yüzdelik dilimi 12,11 çok şükür daha kötü değil.
Hayırlısı olsun Ebru.Aysegul 6666 canım sonuçlara bakabildin mi? Bizim ki beklediğimiz gibi geldi. 378, küsür puan yüzdelik dilimi 12,11 çok şükür daha kötü değil.
Sana sonuna kadar katılıyorum.Hadi hayırlısı inşallah aslında en önemli sınav bu çocuklara ne kadar zor şeyler yüklüyoruz
Hmm ara sira yiyorum bende acikinca yada canim cekince cokta sorun degil demekkiBenim diyetisyenim yediriyor canım 10 kiraz yada elma
Hayırlı olsun canım, bu yıl sorular çok zordu, puanı iyiymiş maşallahAysegul 6666 canım sonuçlara bakabildin mi? Bizim ki beklediğimiz gibi geldi. 378, küsür puan yüzdelik dilimi 12,11 çok şükür daha kötü değil.
Ama sayıya uyuyorum canım gün içinde bana 3 porsiyon meyve yediriyoHmm ara sira yiyorum bende acikinca yada canim cekince cokta sorun degil demekki
Bir en fazla iki kere yerim bende kontrolu birakmiyorumAma sayıya uyuyorum canım gün içinde bana 3 porsiyon meyve yediriyo
İnşallah canım, sağolasınLAydLiNe Aysegul 6666 kızlar çocuklarınızı tebrik ediyorum zorlu bir başlangıç yaptılar eğitim öğretim hayatlarına bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum. Umarım istedikleri okullara girerler. Ama sistem garip birazcık çoğu nitelikli okul olması gereken anadolu lisesi nitelikli okul kapsamında değil. İnş hepsi gönüllerindeki okullara girerler
Hayırlı olsun canım, bu yıl sorular çok zordu, puanı iyiymiş maşallah
Bizimki de 480 geldi şükür
Ah ah kendimi toparlayamadim canimNerelerdesin bakim sen kaçak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?