Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amiiiiin sanada

Maaalesef tam olmasa da ikincisi

Kızlar , yarın dişçiden randevu aldım diş etlerim şişiyordu... dişçim antakyada oraya gideceğiz 2 saat uzaklıkta buraya...yarın ben pek gelemem haberiniz olsun akşama iyi hissedersem kendimi yazarım...
Geçmiş olsun canım dişçiye benimde gitmem lazım

Günaydın kizlar
5 günlük kampım güzel gidiyor bugün 4. Gün evdeyken bozmadim bugün dışarda isim var inşallah güzel olur dışarda yemem lazım çünkü

Canım , ben aralıklı oruç yapıyorum saat 5 ten sonra bişey yemiyorum... eğer meyve yemek istiyorsan kahvaltıdan sonra yada öğle ye canım akşama bırakma...
Dün ben de yemedim akşam yemeği yaaa nasıl oldu bilmiyorum da yemedim yani sanırım halılar yordu iştahım kapandı

Bilmez miyim yıllardır 100 gram daha eksilirmiyim acaba diyerek tekrar tekrar tartılırım

Kızlar , yarın dişçiden randevu aldım diş etlerim şişiyordu... dişçim antakyada oraya gideceğiz 2 saat uzaklıkta buraya...yarın ben pek gelemem haberiniz olsun akşama iyi hissedersem kendimi yazarım...
Benimkiler de çekiliyor yine temizlik vakti geldi sanırım

Ben yemeği azaltınca sütüm de azalıyor maLesef

Azaltma canım yemeğini ama sağlıklı yiyecekler ye ve bol su iç. Açıkcası emzirmek bence kilodan daha önemli. Tabii ki kendini iyi hissetmek için fazla kilolarından kurtulman gerekiyor farkındayım ama hepimiz geçtik bu yollardan. Ben çok takmıştım kafama bu kilo olayını. Sütüm kesildi. Bazen insanın elinde olmuyor ama benim sana tavsiyem sağlıklı beslen o zaman hem sütün olur hem de kilo verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…