Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah işe yarar menüne saatlerini yazabilir misin merak ettim aralıklarını
Sabah 10 da kahvaltı yapıyorum
1 de 1.ara
16.00 da 2. Ara
18.00 da akşam yemeği
sonrasında çay su dışında birşey yok

11 de kahvaltı yaparsan saatleri 1 er saat ilerletebilirsin.

Aysegul 6666 canım sonuçlara bakabildin mi? Bizim ki beklediğimiz gibi geldi. 378, küsür puan yüzdelik dilimi 12,11 çok şükür daha kötü değil.
Hayırlısı olsun. Çocuklara çok büyük yükler yüklüyoruz. Bir sınav tüm geleceği değiştirmemeli.

kızlar selam bugün uğrayamadım geçmişe de bakamadım. pek diyet havasında da değilim valla bi terelelliyim bu hafta

dün evdeydim o yüzden giremedim bugün de yoğunluğum çoktu hala da bitmedi de işim eeeeeh modundayım

dünkü menümü yazayım

kahvaltı 11.30
3 yumurta
yeşil salata

ikindi 16.30
1 tabak fesleğenli makarna
1 bardak ayran

akşam 19.00
şekersiz sütlü neskafe

gece 01.30
vişne-soda (200 ml -200 ml)

spor yok suyu bilmiyorum

Valla ben haftada 4 gun falan sporumu yapiyorum bende tiroit var sadece emzirdigim donemde cok guzel kilo verdim emzirmeyi biraktim eskisi gibi zorlu mucadele :)
Öncelikle hoşgeldin.
Bende de tiroid var. İlaç kullandığımız sürece sıkıntı yok diyor doktorlar ama ne kadarda olsa az yiyince kilo verebiliyoruz. Ve istikrarlı olunca. Daha önce başardım ve başardın niye tekrar başarmayalım. Bu arada Boyunuz ve kilonuz ne kadardı?

Oyle tabiki bende zaten tekrar vermeye basladim ama vercegim kilo cok az fazla kilom yok yani boyum 170 kilom 64 su anda. Son iki haftadir hic veremedim buna canim sıkıliyor 66da basladim diyete iki kilo verdim durdum. Ama simdi yediklerimi buraya yazacagim icin daha dikkatli olurum bisey olmaz diye yedigim ufak tefek seyleride birakirim diyorum :)

Kizlar misir gevregi yiyormusunuz? Sade olanindan bazen oglen canim cok yemek istemediginde misir gevregi yiyorum bir kase. Cok tok turuyor ama sakincalimi acaba
Ben çok paketli ürünler tercih etmiyorum.
Okul zamanı gevrek tarzı ürünler yerine yoğurdun içine yulaf ezmesi atıyorum. 2 ceviz ve meyvesini de yiyeceğim zaman doğruyordum.
Alternatif olabilir . Tadı da kötü olmuyordu.

Hoşgeldin canım.
İnşallah istediğin kiloya hemen düşersin.

Yulafli tarifler denedim ama hic yiyemedim keske sevseydim meyve kuruyemis falan lezzetlendirdim ama bana cok kotu geldi nedense :) tabiki yulaf daha iyi kendin yapmak

Anladım ozaman bende burda takılayım biraz. Bugün biraz abur cubur kaçırdım denize indik çünkü. Akşam için tavuk patates kızartcam.
Üstüne sade kahve günü kapatırım.

Kullanıcı Adı : RESTFUL
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Öğretmen / Ev Hanımı
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1.68
Kilonuz: 104
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : Doğum - Emzirme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Hiç bir kıyafetim olmuyor ve ben kendimi böyle hiç sevmiyorum.

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Katılma mesajımı atmışken menümüde paylaşayım.
Emzirmeye devam ettiğim için online diyetisyen desteği alıyorum.Geçen ay 7 kg verebildim.

Sabah 8.30: Bir bardak maydanozlu ve limonlu su
Kahvaltı 9:00
1 yumurta
Peynir
Domates -salatalık- yeşillik
1 dilim tb ekmek

Ara: 11:30 Bir bardak yeşil çay - 2 hurma

Öğlen: 13:30
Biraz zeytinyağlı fasulye - 4 kaşık yoğurt

Ara 16.00 : 10 kiraz + 10 fındık

Akşam yemeği canım istemedi.O yüzden son ara öğünüm olan bir bardak süt ve tahin karışımını içeceğim.

Son düzenleme:
Hoşgeldin cnm, inşallah hedefine ulaşırsın biran önce menün gayet güzel cnm ama akşam yemeği olmayınca çok acıkmazmısın, bide öğünlerin saatlerinide yazarsan daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…