Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım suyu ne kadar çok içersen o kadar sağlıklı ve hızlı zayıflarsın bunu unutma. Benim diyetim 6.5 ay sürdü, kışın bile minimum 2,5 litre su içtim. Bunun için güzel uygulamalar var suyu hatırlamak ve hesaplamak için. Ben ilk zamanlarda diyetkolik.com dan hem kalori hesabı hem de su takibi yapıyordum, sonra vücudum su içmeye alıştı. Tavsiye ederim.
Ayrıca internetten günlük su ihtiyacını hesaplayabilirsin, benimki 2.8 litre çıkmıştı sanırım ona göre içmiştim. Hatta bazen 3,5-4 litre içtiğim bile oldu.
Ben de diyete başladığında kızım 10 aylıktı, şimdi 1,5 yaşında. Allah bağışlasın bebişini, bebekle bişeyleri hesaplamak hatırlamak zor ama bu koşturmacayı fırsata çevirebilirsin.
Ben de diyete 96.4 ile başladım Aralık ayında, şuan 67 civarındayım, korumaya çalışıyorum.
Menülerine 3 litre su ve sporu da eklersen daha sağlıklı zayıflayacağına inanıyorum
Güveç sebze ve protein olduğu için diyete uygun bence, maşallah hiç ekmek yok menün ve sporun çok güzel olmuş, suyu göremedim min 2,5 sa iyidir

Güle güle canım, hayırlı yolculuklar. Şimdiden afiyet olsun iyi eğlenceler

pessinus , canım, geçmişte göremedim, naptın, izinden döndünüz mü? Güzel vakit geçirebildin mi? Kilonu korumayı başardın mı?
Daha dönmedim canım kısmetse yarın dönüşe geçeceğiz güzel vakit pek olmadı oğlumu muhafaza etmeye çalışmaktan kavga etmelerini durdurmaya çalışmaktan ama çocuklar sürekli dışarıda bahçedeydi onlar çok eğlendi bu da yeter sanırım. Evimizi çok özledik orası bizim için ayrı bir huzur ortamı bakalım inş eski düzenimize döneriz. Kiloya gelecek olursak pek koruyamadım eve gidince göreceğim asıl sonucu ve asılacağım kilo vermeye. Vücudu dinlenmeye almış gibi düşünüyorum inanıyorum ki hızla gidecek böyle olunca

Hayırlı yolculuklar canım. Çocuklar için iyiyse, bizim için de iyidir
Vücudun dinlenmiştir eminim bomba gibi döneceksin

Hayırlı yolculuklar canım. Çocuklar için iyiyse, bizim için de iyidir
Vücudun dinlenmiştir eminim bomba gibi döneceksin
İnşallah bakalım canım burada yemelerin dibine dibine vurdum eve gittiğim ilk günler biraz zorlayacaktır:) aç hissedebilirim vücut alıştığı için ama olacak inanıyorum. Sen nasılsın ne zaman dönüyorsun? Oğlunun tercih işlemlerini ne yaptınız? gerçi yüzdeliği çok iyidir o puanla istediği yere gidecektir ama olsun:)

Benim gibi ölçüleri abartmış olabilirsin ama sporun güzel
İndirdiğim uygulama yanlış hesaplamıyorsa dün bile en fazla 1500 kalorilik bir şeyler yemişim Bugünde spor yok sanırım hiç yapasım yok normalde haftasonu dinlenme yapıyordum ama bu hafta bi haller oldu bana

Su her gün en az 3 litre içiyorum yazmayı unutuyorum hep

İlk günler zorlansan bile , birkaç gün sonra eski düzenine dönersin canım merak etme

Tercihleri bu hafta yapacağız, Kayseri Fen , arkasına da Anadolu liselerini yazacağız, 2 fen lisesi var Kayseri'de, biri olmazsa diğeri gelir diye düşünüyoruz, hayırlısı ne ise o olur inşallah.

Bayramdan sonra bi kaç gün içinde dönmeyi düşünüyorum, ben döndükten sonra Annem ve abimgil ailece Kayseri'ye bize gelecekler, onlar için erken dönüyorum. Tabi kendi evimi düzenimi de çok özledim

Oğlunun hakkında hayırlısı olsun inşallah canım neresi onun için iyi olacaksa. İnsanın evü gibisi yok ya ne kadar rahat da ettirmeye çalışsalar olmuyor ben kalamıyorum yani uzun uzun.

Oğlunun hakkında hayırlısı olsun inşallah canım neresi onun için iyi olacaksa. İnsanın evü gibisi yok ya ne kadar rahat da ettirmeye çalışsalar olmuyor ben kalamıyorum yani uzun uzun.

İnşallah canım, teşekkür ederim.
Ben de güya 2-3 hafta kalıp dönecektim, bayram yaklaştı diye annem göndermedi. Benim de tekrar git gel yapmayı gözüm yemedi. Bebek arabası, mama sandalyesi, park yatağını getirmiştim, bi sürü de kıyafet vs var, arabaya zor sığdık zaten gelirken, tekrar gidip gelmek zoruma gitti. Ama 1 ay oldu geleli ve evimi düzenimi çok özledim
Ordayken de burayı çok özlüyordum, bu hâlimi hiç sevmiyorum

[

Ayyy maşallah sana ne güzel zayıflamışsın.Darisi benim başıma inşallah.
Tavsiyelerini dikkate almaya bugünden başlıyorum.Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah

hayırlısı inşallah hakkında en hayırlısı ne ise o olur

Merhaba herkese ,
Antibiyotiklerin yan etsikiyle uğraşıyorum bağırsak floramı bozdu ishalim... sürekli acıkıyorum bişeyler yiyorum... inşallah pazartesi dönecem aranıza

Sabah 9.00
İki haslanmis yumurta yarim dilim tam bugday ekmegi bir parca peynir
Oglen 13.00
Bir kase misir gevregi
Aksam yemegi olarak 17.00
Menemen peynir zeytin bir dilim tam bugday ekmegi kahvalti
Aksam misafirlige gittik malesef bir borek bir pogaca kucuk kase makarna salatasi
30 dk leslie oglen yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…