- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Doğru yalnızken otobüse atlayıp gidip geliyoduk şimdi çocuk çoluk zor oluyo gidip gelmekİnşallah canım, teşekkür ederim.
Ben de güya 2-3 hafta kalıp dönecektim, bayram yaklaştı diye annem göndermedi. Benim de tekrar git gel yapmayı gözüm yemedi. Bebek arabası, mama sandalyesi, park yatağını getirmiştim, bi sürü de kıyafet vs var, arabaya zor sığdık zaten gelirken, tekrar gidip gelmek zoruma gitti. Ama 1 ay oldu geleli ve evimi düzenimi çok özledim
Ordayken de burayı çok özlüyordum, bu hâlimi hiç sevmiyorum
Geçmiş olsunMerhaba herkese ,
Antibiyotiklerin yan etsikiyle uğraşıyorum bağırsak floramı bozdu ishalim... sürekli acıkıyorum bişeyler yiyorum... inşallah pazartesi dönecem aranıza
Canım diyetisyene gittiğini bilmiyordum, tabi ki sen onun listesine uy. Çok güzel vermişsin maşallah
GünaydınBaktım şimdi emziren annelerde asla önerilmiyor
İçen kişide demir eksikliği yapabiliyormuş, baş dönmesi, halisünasyon vs de olabiliyormuş, duyarlılığı olanların içtikten sonra araba sürmesi bile sakıncalıymış. Tansiyon ve kolesterol hastaları da içemiyormuş...
Kızım uyudu, inşallah bişey olmaz
Online olarak destek alıyorum.Bu listemi görünce sevinmiştim.Sabahları tost mutluluguyla uyandım.Bugün son gün yarın başka listeye dönüyorum.İnşallah devamı da gelirCanım diyetisyene gittiğini bilmiyordum, tabi ki sen onun listesine uy. Çok güzel vermişsin maşallah
Teşekkür ederim, inşallah sizde vereceksiniz.Maaşallah sana 6,5 ayda 30 kilo vermişsin
Arkadaşlara örnek olsun ne diyim önce bana tabii doğumdan sonra aldığım 10 kiloyu bile veremedim yuh bana
Teşekkür ederim canımOğluna tekrar maşallah hayırlısı olsun inşallah
Aynen öyle yaDoğru yalnızken otobüse atlayıp gidip geliyoduk şimdi çocuk çoluk zor oluyo gidip gelmek
Teşekkür ederim canım sorduğun için, bundan sonra dikkatli olurumGünaydın
Sabah doktoruma sordum.Doktorum emzirmeyenlere tek başına bile veriyorum çok güzel bir bitki ama emzirenlere sadece sana verdiğim gibi veriyorum hiç bir sıkıntı olmuyor dedi.
Bana da 1 lt suya tarçın elma zencefil limon ve bir tutam hibisküs olarak vermişti.
Ne güzelmiş, farklı listeler diyetini renklendirir, zevkli olur. Hep aynı şeyleri tek düze yemek sıkıcı olurdu zatenOnline olarak destek alıyorum.Bu listemi görünce sevinmiştim.Sabahları tost mutluluguyla uyandım.Bugün son gün yarın başka listeye dönüyorum.İnşallah devamı da gelir
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah..Günaydın kızlar.Aklim hep burda.Ozluyorum ya.Herkes iyidir inşallah.
Bugun dr.kontrolum var.Ilk kontrol bakalım.Sabah bulantim vardı.Uyuyamadim bende sabahın köründe saçıma masa yaptım.Onceden olsa hemen bi leslie patlatirdim.
Merhaba herkese.
Sıcaklarda diyet çok zor.
Bir tek ben mi öğle düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım. Insallah ya.Evet 2.de olsa sil baştan oluyormuş.Hayırlı olsun canım.
Sağlıkla sıhhatle kucağına Aaman dileyiğle.
Çok güzel bir heyecan.
Düşük riskimiz varmış.Bi kaç gün yaticaz. Inşallah bi atlatırsak bu günleri.Bulanti da idare edicez artik canım.Hayırlı haberlerle dönersin inşallah..
Bulantı için sabah uyanınca tuzlu çubuk biraz iyi geliyor. Benim bulantım 3 ay dan sonra azalarak geçmişti, inşallah seninki daha kısa sürede biter.
Atlatırsın inşallah canım, dualarımız seninle. Sen gönlünü ferah tut, sağlıkla kucağına alırsın inşallahDüşük riskimiz varmış.Bi kaç gün yaticaz. Inşallah bi atlatırsak bu günleri.Bulanti da idare edicez artik canım.
Inşallah canım benim ya.Allah razı olsun.Atlatırsın inşallah canım, dualarımız seninle. Sen gönlünü ferah tut, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDüşük riskimiz varmış.Bi kaç gün yaticaz. Inşallah bi atlatırsak bu günleri.Bulanti da idare edicez artik canım.
Insallah.Rabbimin izniyle.Allahim sana da tez zamanda anne olmayı nasip etsin canım.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbende diyete hamile kalabilmek için başladım olur inşallah
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
Cuma zayıflama yarışmaları 13. Takım menü paylaşım alanı
Cuma zayıflama yarışmaları 13. takım üyeleri olarak menülerimizi artık bu sayfada paylaşacağız.www.kadinlarkulubu.com 13. TAKIM KAPTANI:LAydLiNe
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI:
Vaaaav, süppersiiinHazır girmişken tartımıda paylaşayım.
Geçen hafta 104.1
Bu hafta 101.8
-2300
İlk kez kilo bildirimi yapıyorum.Bu kadardı sanırım.
Valla bende çok mutlu oldum.Vaaaav, süppersiiin
Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?