Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi aksamlar
Kahvalti 10.30
Bir cirpilmis yumurta bir salatalik az domates bir parca peynir bir dilim tam bugday ekmegi

oglen 14.00
Bir ev yapimi pogaca

ara iki top dondurma 15.00

ara bir ev yapimi pogaca 16.00

aksam yemegi 19.30
5 köfte uc kasik pirinc pilavi uc kasik kadar zeytinyagli sebze bir ufak kase çorba

3 litre kadar su aksam yemeginden once 3 saat kadar denize gittik bir saat kadar yuzme diyebilirim

aksam yemeginden sonrada 40 dk tempolu yürüyüş

Benim telefonda kadınlar kulübünün uygulaması yok maalesef. Normal tarayıcıdan giriyorum siteye. Öyle olunca da sayfa zor açılıyor. O yüzden çok sık gelemedim. Ne var ne yok? Herkes iyi mi? Az kaldı eve dönmeme. Bayramın 4. günü evde olacağım inşallah. O zaman hep birlikte yeni bir düzene başlarız. Bu hafta bayram nedeniyle etaplar birleşti. Bildirim yapmayacağız ama haftaya verdiğimiz kilolar ikiye bölünecek. Eğer kilo vermemiş almışsak bölünmeden direkt yansıyacak. O yüzden bayramda dikkatli olmanız gerekiyor. Ayrıca deneme süresindeki herkes haftaya ana listede olacak. O yüzden kilolarınıza dikkat etmeniz gerekiyor bayramda 🥰

Ayy hiç sorma bende bi kanama düzensizliği vardı.Neredeyse 1 aydır kesilmedi.Ultrasonda kan testinde bir şey bulamadılar.Küretaj yapıp bakalım dediler.Tam nasıl işlem bilmiyorum hastaneye geldim.Bekliyorum.

Teşekkür ederim😊
Geçmiş olsun canım umarım kolay geçmiştir operasyonun ve tahlillerin iyi çıkmıştır inşallah 🙏

Kızlar burda sizin menülerinizi okuyup yorum yazıyorum ama bi kaç gündür benim menü yazacak yüzüm yok, çok dengesiz besleniyorum bu aralar 😩
Acilen eski düzenime dönmem lazım, sizin menülerinizi okudukça kendimden utanıyorum:oops:
Eve döndün mü canım? Dönmediysen daha zor oluyor başka yerde düzen kurmak ama sende şu an zayıflamış olmanın rahatlığı var. Sakın bırakma kendini Ayşegül. Çok zor gitti o kilolar. Yeniden gelmemeliler. Menü yaz lütfen.

Kızlar bu ara canım müthiş karışık tost çekiyor ama diyeti bozmak istemiyorum. Sabah kahvaltıda yesen mi yemesen mi siz ne dersiniz:kk77:
Tam buğday ekmeğiyle iki dilimden yiyebilirsin kahvaltıda bence sakıncası yok. Aklımda olsun canın çok çektiğinde 😉

Kızlar geçmişin hepsini okuyamadım. Şöyle bir göz attım ama fark ettim ki herkes de motivasyon eksikliği var gibi. Öyle normal bişey ki bu sakın kızmayın kendinize. Havalar çok sıcak, pandemimin verdiği psikolojik baskı hepsi bir arada. Sizden şimdilik sadece bayramı güzel atlatmanızı istiyorum. Ne yiyecekseniz tadımlık yiyin. Abartmayın ve hareket etmeye çalışın. Bayramdan sonra birlikte güzel şeyler yapacağız inşallah 🙏

Eve döndün mü canım? Dönmediysen daha zor oluyor başka yerde düzen kurmak ama sende şu an zayıflamış olmanın rahatlığı var. Sakın bırakma kendini Ayşegül. Çok zor gitti o kilolar. Yeniden gelmemeliler. Menü yaz lütfen.
Bayramdan sonra ilk günlerde döneceğim inşallah canım, buraya geleli nerdeyse 6 hafta dolacak, ama en çok bu son haftalarda dengesiz beslendim :oops: , mezuniyet sonrası bi ara +2 kilo olmuştum, sonra +1 e düştüm diye sevinirken yine +2 oldum sanırım:KK34: evet, o kilolar çok zor gitti ve ben artık geri gelmelerine izin vermeyeceğim, inşallah...

İyi gecelerrr
Bugünde menüm biraz dağınık ama tam salmadım.Diyetisyenim yarın için yiyebileceğin kadar ye dedi.Ama sonraki 3 gün🙄

Sabah 8.00: Geceden hazırlanmış biberiyeli su

Kahvaltı 8.30:1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık 2 ceviz

Öğlen 14.15 : 3 ısırık kepekli kaşarlı tost+ haşlanmış tavuk

Ara 16.20: Aktıvıa + grissini ( Aslınsa sadece aktıvıa vardı ama çok açtım.)

Akşam 19.15: Bir tabak semizotu + 3 yk yoğurt + 1 dilim tb ekmek + 1 maden suyu yarım limonlu

20.45: 1 haşlanmış süt mısır

23.15: Bir sütlü türk kahvesi + minik ece çikolata(yemesem iyiydi mideme dokundu ama eşim çok ısrar edince dayanamadım )

3 lt su + 1 saat tempolu 2 saat gezmeli toplam 3 saat yürüyüş.

Back
X