Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar günaydınlar.
Dün akşam erkenden sızdım.
Dün tüm gün kışlık yaptım.
Hatta bu güne bile kaldı.
Dünkü menümü yazmayı unuttum.
Sabah 9.00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates

Ara 10.00
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen 13.15
3 adet közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 15.00
Şekersiz türk kahvesi
1 adet bayramlık bitter çikolata

Akşam 18.30
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata

2 litre su
30 dk yürüyüş

Kaçamak var ama olsun
O dünde kaldı sen bu güne bak canım.

Afiyet olsun canım.
Menü güzel spor olağanüstü.

Hafta sonu öyle yorulmuşum ki, dün de tek çalışınca akşam koltukta sızıp kalmışım.

Günaydın kızlar mutlu haftalar. Lgs sonuçları açıklanmış çocukları lgsye giren arkadaşlar sonuçlar nasıl? Umarım tatmin etmiştir sizleri

Evet canım açıklandı dün hep onunla uğraştım. Şükür ilk 10 tercihinin içine girebildi. Yozgat-Yerköy fen lisesi geldi. Yatılı gidecek. Yine Kırıkkale için bütün tercihleri yapacağız. Hayırlısı bakalım hakkında. Okulu araştırdım biraz iyi olduğunu söylüyorlar. Öğretmen kadrosu iyi dediler.

Menü çok güzel, su az olmuş canım. Bence en az 3 içmelisin

Hayırlı olsun canım, bizimki de Kayseri Fen lisesi geldi. 2. Yerleştirme de, istediğiniz daha iyi bi yer gelebilir, gelmese de bu okul da iyi bence Hakkında hayırlısı olsun inşallah

pessinus , canım, farketmemişim sorunu.
Teşekkür ederim

Kızlar çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versin bundan sonra

Teşekkür ederim canım bu hafta daha da aşağı çekebilirim inş. Senin kilo ne alemde?
Ben 5 gün köyde kaldım, biraz abarttım sanırım, yarım kilo daha alıp döndüm

Dün yoğun iş temizlik vs... yaptım, cam sildim yine, 300 gramını vermişim aldığım kilonun.. Bugun de yoğun işlerim var, inşallah biraz daha veririm..

Yarın memleketten annem ve abimler ailecek bize geliyorlar, 1 hafta kadar kalacaklar, menülerim bozulacak yine En az zararla atlatırım inşallah..

Tebrikler canım.
Hayırlı olsun . Çocuklar çok büyük bir stresten kurtuldular.
Bundan sonra Rabbim zihin açıklığı versin

Tebrikler canım.
Rabbim başarılarını daim etsin.

Aynen canım çok teşekkürler. Size de hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir okul kazanmış maşallah Umarım bundan sonrada hep istedikleri gibi güzel olur hayatları

Kesinlikle kaptan.
İnsanın kafası dinlenir.
Çocuklarla nasıl geçti kamp.

Çocuklarla benim için yorucuydu ama onlar için çok keyifliydi. Onlar keyif alıp eğlendikçe ben de eğlendim. Mükemmel bir hafta sonu geçirdik diyelim. Yorgunluğu hiç yaşamadım sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…