- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Kaçamak var ama olsunİyi geceler arkadaşlar.
Kahvaltı 09.00 : 2 kayisi domates salatalik peynir 10 findik
Öğlen 13.00: 2 yumurtalı omlet bir dilim tb ekmek
Ara 15.00: Bir avuc sarı leblebi + dut kurusu
Akşam üzeri 3 çatallık bir pasta kaçamağı yaptım pişmanım
Akşam 19.00: 1 tabak semizotu + 4 yemek kaşığı yoğurt
20.30 : 1 adet haşlanmış süt mısır.
23.00: 1 bardak beyaz çay
4 lt su - spor ev toplama düzenleme telaşı.
Regli olduğumdan mı nedir çok açım ve canım tatlı bir şeyler istiyor.Gün boyu aç gezdim ama direniyorum.
Afiyet olsun canım.İyi akşamlar kızlar
Sabah 8:00
Haşlanmış yumurta
Yarım domates ve salatalık
5 adet biber dolgulu zeytin
1 dilim beyaz peynir
Çay
Öğle saat 14:00
Yeşil mercimek çorbası
Kuru naneli yoğurt
Çoban salata
Saat 16:30
1 adet muz
Akşam saat 18:00
Fırında sebzeli tavuk sote
1yk pirinç pilavı
1 yk nohut yemeği
Cacık
Bu akşam eşimle biraz gezdik. Antep fıstıklı Milkshake içtim ilk defa. Spor 15 km yürüyüş 3 litre su
Kaçamak var ama olsun
O dünde kaldı sen bu güne bak canım.
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Günaydın kızlar mutlu haftalar. Lgs sonuçları açıklanmış çocukları lgsye giren arkadaşlar sonuçlar nasıl? Umarım tatmin etmiştir sizleri
Menü çok güzel, su az olmuş canım. Bence en az 3 içmelisinKızlar günaydınlar.
Dün akşam erkenden sızdım.
Dün tüm gün kışlık yaptım.
Hatta bu güne bile kaldı.
Dünkü menümü yazmayı unuttum.
Sabah 9.00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
Ara 10.00
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 13.15
3 adet közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 15.00
Şekersiz türk kahvesi
1 adet bayramlık bitter çikolata
Akşam 18.30
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
2 litre su
30 dk yürüyüş
Hayırlı olsun canım, bizimki de Kayseri Fen lisesi geldi. 2. Yerleştirme de, istediğiniz daha iyi bi yer gelebilir, gelmese de bu okul da iyi benceEvet canım açıklandı dün hep onunla uğraştım. Şükür ilk 10 tercihinin içine girebildi. Yozgat-Yerköy fen lisesi geldi. Yatılı gidecek. Yine Kırıkkale için bütün tercihleri yapacağız. Hayırlısı bakalım hakkında. Okulu araştırdım biraz iyi olduğunu söylüyorlar. Öğretmen kadrosu iyi dediler.
Evet canım açıklandı dün hep onunla uğraştım. Şükür ilk 10 tercihinin içine girebildi. Yozgat-Yerköy fen lisesi geldi. Yatılı gidecek. Yine Kırıkkale için bütün tercihleri yapacağız. Hayırlısı bakalım hakkında. Okulu araştırdım biraz iyi olduğunu söylüyorlar. Öğretmen kadrosu iyi dediler.
Kızlar çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versin bundan sonraHayırlı olsun canım, bizimki de Kayseri Fen lisesi geldi. 2. Yerleştirme de, istediğiniz daha iyi bi yer gelebilir, gelmese de bu okul da iyi benceHakkında hayırlısı olsun inşallah
pessinus , canım, farketmemişim sorunu.
Teşekkür ederim
Amin, sağol canımKızlar çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versin bundan sonra
Teşekkür ederim canım bu hafta daha da aşağı çekebilirim inş. Senin kilo ne alemde?Amin, sağol canım
Sen de sınırdan, yeşil alana dönmüşsün, iyi olmuş, tebrikler ortim
Ben 5 gün köyde kaldım, biraz abarttım sanırım, yarım kilo daha alıp döndümTeşekkür ederim canım bu hafta daha da aşağı çekebilirim inş. Senin kilo ne alemde?
Dikkat ederim biraz daha bundan sonra.Menü çok güzel, su az olmuş canım. Bence en az 3 içmelisin
Tebrikler canım.Evet canım açıklandı dün hep onunla uğraştım. Şükür ilk 10 tercihinin içine girebildi. Yozgat-Yerköy fen lisesi geldi. Yatılı gidecek. Yine Kırıkkale için bütün tercihleri yapacağız. Hayırlısı bakalım hakkında. Okulu araştırdım biraz iyi olduğunu söylüyorlar. Öğretmen kadrosu iyi dediler.
Tebrikler canım.Hayırlı olsun canım, bizimki de Kayseri Fen lisesi geldi. 2. Yerleştirme de, istediğiniz daha iyi bi yer gelebilir, gelmese de bu okul da iyi benceHakkında hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım, bizimki de Kayseri Fen lisesi geldi. 2. Yerleştirme de, istediğiniz daha iyi bi yer gelebilir, gelmese de bu okul da iyi benceHakkında hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim
Kesinlikle kaptan.
İnsanın kafası dinlenir.
Çocuklarla nasıl geçti kamp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?