Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar

Hafta sonu telefonun ve internetin çekmediği bir yerde kamptaydım. Harika bir deneyimdi. Bir nevi arınma gibi bir şey oldu. Bazen tüm dünyadan uzaklaşmak iyi geliyor insana

Kızlar bu hafta tek çalışıyorum o yüzden çok yoğunum. Geçmişi okuyamadım henüz. Yavaş yavaş okuyacağım.

@Elifff80 canım üzerine düşen bütün sorumlulukları ben söylemeden yaptığın için çok teşekkürler

Kızlar bu arada kamptan kilo almadan ve kilo vererek döndüm.

Cuma günü 74.5 tum. Bu sabah 74.1 i gördüm tartıda. Sanırım bu cuma listeye yeniden girebilirim.

Günaydın kızlar mutlu haftalar. Lgs sonuçları açıklanmış çocukları lgsye giren arkadaşlar sonuçlar nasıl? Umarım tatmin etmiştir sizleri

Hadi kaptanım bu hafta azmedip girelim listeye:) mezun olabilmek istiyorum :)

Benimde bugün babam gitti kendimi temizliğe verdim yarın inşallah sabah sporumla diyetime başlıyorum midem çok büyüdü

Cuma tartılacam , reglide yaklaştı onunda şişkinliği var

testim çok şükür negatif çıktı ve artık bunu kafaya takmamaya karar verdim. ben kafaya taktıkça psikolojik olarak daha da tepki veriyor vücudum

haftasonu cumartesi hiçbir şey yiyemedim akşam üstü gibi sucuklu yumurta yemiştim 2-3 dilim ekmekle o da mahvetti zaten beni tüm gün yediğim o ve sabah içtiğim kahve

pazar günü arkadaşıma kahvaltıya gittim akşam yemeğine de kaldık bütün günü orada geçirdim yaptıklarından da yedim abartmadan

hiç ne adapte olabiliyorum ne motive olabiliyorum iş yerimde işlerim de çok yoğun bu cuma 1 aylık izne ayrılıp balıkesirime gidicem inşallah.. ama takımdan izin almayı asla ve asla düşünmüyorum cumartesi günü gidicem zaten tartımı da sırtlar giderim

Estafurullah kaptanım.
Görevimiz. Yaptık bir hata.
Ama bu hafta dengeli gidiyorum.
Dün biraz şekerim düştü.
Bu gün iyiyim Allah'a şükür.

Bazen oluyor orticim.
Ben de dün öğleydim.
Bu gün daha iyiyim.
Beni de psikolojik olarak iş güç çoluk çocuk çok yoruyor.
Hiçbir şey düşünmek istemiyorum.
Hadi Balıkesir'de dinlen biraz canım.

Kızlar selamlar herkese, ben bu hafta izne çıktım pek giremiyorum buraya bugün bütün gün denizdeydik, yarında denize gidicez, çarşambada kampa gidicem, LAydLiNe kaptanım çarşamba kampa gidicem pazar döneceğim cuma tartı bildirimi yapamam ben, gitcem yerdede telefon çekmicek büyük ihtimalle iznim bitince dengeli menü ve sporla aranıza dönücem inşallah ❤

Günaydın kızlar

Hafta sonu telefonun ve internetin çekmediği bir yerde kamptaydım. Harika bir deneyimdi. Bir nevi arınma gibi bir şey oldu. Bazen tüm dünyadan uzaklaşmak iyi geliyor insana
Kaptanım senin kamp olaylarına hayranım keşke bende gidebilsem herşeyden uzaklasabilsem

İyi geceler arkadaşlar.

Kahvaltı 09.00 : 2 kayisi domates salatalik peynir 10 findik
Öğlen 13.00: 2 yumurtalı omlet bir dilim tb ekmek
Ara 15.00: Bir avuc sarı leblebi + dut kurusu
Akşam üzeri 3 çatallık bir pasta kaçamağı yaptım pişmanım
Akşam 19.00: 1 tabak semizotu + 4 yemek kaşığı yoğurt
20.30 : 1 adet haşlanmış süt mısır.
23.00: 1 bardak beyaz çay

4 lt su - spor ev toplama düzenleme telaşı.

Regli olduğumdan mı nedir çok açım ve canım tatlı bir şeyler istiyor.Gün boyu aç gezdim ama direniyorum.

İyi akşamlar kızlar
Sabah 8:00
Haşlanmış yumurta
Yarım domates ve salatalık
5 adet biber dolgulu zeytin
1 dilim beyaz peynir
Çay

Öğle saat 14:00
Yeşil mercimek çorbası
Kuru naneli yoğurt
Çoban salata

Saat 16:30
1 adet muz

Akşam saat 18:00
Fırında sebzeli tavuk sote
1yk pirinç pilavı
1 yk nohut yemeği
Cacık

Bu akşam eşimle biraz gezdik. Antep fıstıklı Milkshake içtim ilk defa. Spor 15 km yürüyüş 3 litre su

Yürüyüş ve su çok iyi, yediklerin buharlaşmıştır bile

Su süper, menü güzel, kaçamak olmasa daha iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…