Üzülme canım her daim önüne bak azmin elinden bir şey kurtulamaz ben inanıyorum sana yavaş da olsa vereceksin. Sanırım yalnızca stresli olduğun vakitlerde ağzına bir şeyler atmayı bırakmalısın. Bunca zaman bunu yaptık stresimizle baş edebildik mi? Hayır tabi ki de. Bize artı kilolar olarak dönmekten başka işe yaramadı. Hadi bakalım kötü alışkanlıklardan kurtulalım önümüzdeki dönemdeTüm söylediklerinde haklısın kaptanım.
Ben de yazın başında girdim listeye ve yaz bitti giden 4 kg.
Kaybettiğim zamana üzüldüm şimdi.
Kesinlikle toparlanmalıyız.
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 67.2
Fark -400 gr.
Kaptanım listeden ayrıldığım kiloma geldim ben:)
Hemen bildirimi yapıp kaçıyorum akşam üstü gelirim inşallah
Geçen hafta 123.4
Bu hafta 122.1
Fark 1.3
Yüzde %1.05
Kaptanım bu hafta artı olmamak bile beni mutlu etti.Gayet güzel bir sonuçBu hafta artık kendimize geliyoruz Elifcimmm anlaştık mı? Haftaya çok güzel sonuçlar göreceğiz hep birlikte
darısı başıma listeyi bekliyorum dört gözle inşallah bende 28 ağustos cuma günü girebiliyorumKilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 67.2
Fark -400 gr.
Ayyy inşallah inşallahYıllardır yaptığım kaptanlık gözlemlerine dayanarak onun gibi iradeli devam edeceğine yürekten inanıyorum
Olur tabi benim içinde iyi olur senin içinde motive oluruz.Tebrikler harikasın.
İstersen bu hafta yarışalım.
En azından gaza gelirim biraz.
Var mısın
İnşallah kaptanım:) regl haftamdı iştahım düzenim istediğim gibi değildi bu haftaHaftaya listedesin o zaman inşallah
İnşallah adacığım az kaldı senin de. Listede olmamak insanı biraz daha salıvermeye itiyor listedeyken sorumluluğu oluyor üzerindedarısı başıma listeyi bekliyorum dört gözle inşallah bende 28 ağustos cuma günü girebiliyorum
Ne tatlısın canım sen.Üzülme canım her daim önüne bak azmin elinden bir şey kurtulamaz ben inanıyorum sana yavaş da olsa vereceksin. Sanırım yalnızca stresli olduğun vakitlerde ağzına bir şeyler atmayı bırakmalısın. Bunca zaman bunu yaptık stresimizle baş edebildik mi? Hayır tabi ki de. Bize artı kilolar olarak dönmekten başka işe yaramadı. Hadi bakalım kötü alışkanlıklardan kurtulalım önümüzdeki dönemde
Ortim harikasın.Hemen bildirimi yapıp kaçıyorum akşam üstü gelirim inşallah
Geçen hafta 123.4
Bu hafta 122.1
Fark 1.3
Yüzde %1.05
Tebrikler canım.Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 67.2
Fark -400 gr.
Ada özledik seni gel kuzum.merhaba herkeseee artık sahalara dönüyorum
Tamam o zaman bu hafta rakibemsin.Olur tabi benim içinde iyi olur senin içinde motive oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?