bende katılayım aranıza olur mu
sıkı diyet yaparım sizi mahcup etmem merak etmeyin...
şu anda 63 kiloyum.
55 civarı olmam lazımmm
:sm_cool:günaydın arkadaşlar dünkü düdüklü hayalim biraz tuhaf karşılanmış zaten beni tanısanız tuhaf biri olduğumu anlarsınız:sm_cool::lepi:
dün yazdıklarınız takip edemedim çok rahatsızdım çok erkn uyudum sabahta zaten erkenden kalktım ve 45 dakika 3.50 k.m yürüdüm şuan şu iksirimide sıcak sıcak içtim acayip tok tok tok tutuyor dün yediklerinizi kaydedemedim ama hepsini bugün halledecem hepsini dün yediklerime bi bakın sanki kaçırdım gibimi banamı öyle geldi
dün sabah:salatalık
5zeytin
domates
1yemek kaşığı labne peynir
2 dilim çavdar ekmeği
ara yok
öğlen 100 grdan az tavuk
bulgur pilav 6 kaşık
salata
öğleden sonra 4 sarma zerçe parmaktan daha küçük
1 tane krep
4 dilim peynir
ara=3 kayısı
akşam yarım tabak kabak
az salata
1 küüçük kepçe çorba öğleden sonra yediklerimi unuttuğum için akşam yedim sonrada ben aslında hiç aç değilim neden diye eşime soruyorum tabi aç olmam 1 tane krebi yedim yani aslında bakınca çok yememişim kaydirigubbakcemileklava:
yok ben bu yorgunlukla hiiiç bi partiye gidemem
az yemem konusuna gelince meliscim süte kattığım üründe yeterince protein var
3 öğün vitamin,mineral +3 tane omega3 alıyorum yani çok dinçim merak etme
günaydın kızlar dün yediklerimi
sabah 2 etimek +peynir +yeşil çay
ara yarım portakal
öğlen haşlanmış et+salata(yağsız tussuz)
ara diyet bisküvi
akşam bir kepçe çorba+3 kaşık yoğurt+3 kaşık pırasa
saat 20 de bir portakal
:sm_cool:günaydın arkadaşlar dünkü düdüklü hayalim biraz tuhaf karşılanmış zaten beni tanısanız tuhaf biri olduğumu anlarsınız:sm_cool::lepi:
dün yazdıklarınız takip edemedim çok rahatsızdım çok erkn uyudum sabahta zaten erkenden kalktım ve 45 dakika 3.50 k.m yürüdüm şuan şu iksirimide sıcak sıcak içtim acayip tok tok tok tutuyor dün yediklerinizi kaydedemedim ama hepsini bugün halledecem hepsini dün yediklerime bi bakın sanki kaçırdım gibimi banamı öyle geldi
dün sabah:salatalık
5zeytin
domates
1yemek kaşığı labne peynir
2 dilim çavdar ekmeği
ara yok
öğlen 100 grdan az tavuk
bulgur pilav 6 kaşık
salata
öğleden sonra 4 sarma zerçe parmaktan daha küçük
1 tane krep
4 dilim peynir
ara=3 kayısı
akşam yarım tabak kabak
az salata
1 küüçük kepçe çorba öğleden sonra yediklerimi unuttuğum için akşam yedim sonrada ben aslında hiç aç değilim neden diye eşime soruyorum tabi aç olmam 1 tane krebi yedim yani aslında bakınca çok yememişim kaydirigubbakcemileklava:
kızlar günaydın akşam yediklerimi yazıoyrum
4 kaşık pilav ve 1 yumurta acayip açtım kendimi durdurmak için yedim ve bir kase müsli
bu sabah kahvaltıyı acayip kaçırdım isterseniz hiç yazmayayım :roflol:
benim regl dönemim geliyor kızlar yüzümde sivilce çıkmaya başladı ve vücudum şişmiş fark ediyorum sanırım bu cuma size bir faydam olmayacak
kızlar günaydın akşam yediklerimi yazıoyrum
4 kaşık pilav ve 1 yumurta acayip açtım kendimi durdurmak için yedim ve bir kase müsli
bu sabah kahvaltıyı acayip kaçırdım isterseniz hiç yazmayayım :roflol:
benim regl dönemim geliyor kızlar yüzümde sivilce çıkmaya başladı ve vücudum şişmiş fark ediyorum sanırım bu cuma size bir faydam olmayacak
melisciğim sana bişey sormak isiyorum ben elimden geldiği sürece pilav ve makarna tüketmemeye çalışıyorum ama o gün markette esmer makarna aldım akşama onu haşlama yapmak istiyorum tabiki yazsız ve yoğurtlayıp yyemek istiyom sence akşam menüü için ağırmı kaçar hı ne dersin
melisciğim sana bişey sormak isiyorum ben elimden geldiği sürece pilav ve makarna tüketmemeye çalışıyorum ama o gün markette esmer makarna aldım akşama onu haşlama yapmak istiyorum tabiki yazsız ve yoğurtlayıp yyemek istiyom sence akşam menüü için ağırmı kaçar hı ne dersin
ah canım 4 kaşık pilav makarna 2 dilim ekmeğe eşit bunu sakın unutma tatlım bu arada herkesin mens döneminde bi sarkma var galiba mevsimgeçişi oyüzden ben kurtuldum bugün darısı sizlerin başına
sabah kahvaltım 2 bardak bitki çayı
saat 10:40da 1 dilim ekmek
1 bardak meyveli süt 20 gram falan kuruyemiş
çok açım ama bugün resmen eşimin yüzünden aç kaldım ya
ah canım 4 kaşık pilav makarna 2 dilim ekmeğe eşit bunu sakın unutma tatlım bu arada herkesin mens döneminde bi sarkma var galiba mevsimgeçişi oyüzden ben kurtuldum bugün darısı sizlerin başına
sabah kahvaltım 2 bardak bitki çayı
saat 10:40da 1 dilim ekmek
1 bardak meyveli süt 20 gram falan kuruyemiş
çok açım ama bugün resmen eşimin yüzünden aç kaldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?