Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende katılayım aranıza olur mu
sıkı diyet yaparım sizi mahcup etmem merak etmeyin...
şu anda 63 kiloyum.
55 civarı olmam lazımmm

sudecancım olur tabi neden olmasın, ilk boşlukta haber veririm. Ben sana özelden ulaşırım. Bu süreçte takımımoıza yazabilirsin, birbirimizi daha iyi tanımış oluruz. Mahçup etmeyecek üyelere ihtiyacımız var kaydirigubbakcemile2

kızlar ben ne yedim:
sabah: 1 dilim çavdar ekmek (melzeyit benim tüm yediğim ekmekler öyle, yazmamışım ama başka ekmek eve girmez zaten), 1/2 tatlı kaşoığı gül reçeli, 1kkdan az peynir, 1 yumurta (aslında yarısının sarısı yok), rezene çayı.
ara: 1 kase şehriye çorbası
öğlen: 1 küçük tabak bulgur pilavı, 1 domates.
ara: 3 gofret (3ü 75 kalori imiş, yağına bakmak işime gelmedi) :tomato:
akşam: 7 küçük pirzola, salata
2 litre su.

yok ben bu yorgunlukla hiiiç bi partiye gidemem
az yemem konusuna gelince meliscim süte kattığım üründe yeterince protein var
3 öğün vitamin,mineral +3 tane omega3 alıyorum yani çok dinçim merak etme

günaydın kızlar dün yediklerimi
sabah 2 etimek +peynir +yeşil çay
ara yarım portakal
öğlen haşlanmış et+salata(yağsız tussuz)
ara diyet bisküvi
akşam bir kepçe çorba+3 kaşık yoğurt+3 kaşık pırasa
saat 20 de bir portakal

:sm_cool:günaydın arkadaşlar dünkü düdüklü hayalim biraz tuhaf karşılanmış zaten beni tanısanız tuhaf biri olduğumu anlarsınız:sm_cool::lepi:
dün yazdıklarınız takip edemedim çok rahatsızdım çok erkn uyudum sabahta zaten erkenden kalktım ve 45 dakika 3.50 k.m yürüdüm şuan şu iksirimide sıcak sıcak içtim acayip tok tok tok tutuyor dün yediklerinizi kaydedemedim ama hepsini bugün halledecem hepsini dün yediklerime bi bakın sanki kaçırdım gibimi banamı öyle geldi
dün sabah:salatalık
5zeytin
domates
1yemek kaşığı labne peynir
2 dilim çavdar ekmeği
ara yok
öğlen 100 grdan az tavuk
bulgur pilav 6 kaşık
salata
öğleden sonra 4 sarma zerçe parmaktan daha küçük
1 tane krep
4 dilim peynir

ara=3 kayısı
akşam yarım tabak kabak
az salata
1 küüçük kepçe çorba öğleden sonra yediklerimi unuttuğum için akşam yedim sonrada ben aslında hiç aç değilim neden diye eşime soruyorum tabi aç olmam 1 tane krebi yedim yani aslında bakınca çok yememişim kaydirigubbakcemileklava:

krepi yemesen iyi olurmuş ama olsun diğer yediklerin miktarları az olduğu için aşırı sayılmaz canikommmm

günaydın kızlar,
bugün mutluyum çünkü bugün itibari ile hedefime ulaşmılş bulunmaktayım, 62.5 kiloyum, 600 gr. vermişim ve bu inanmayacaksınız tamamen abur cubur yememekle oldu (dün ki gofretler hariç).

yok ben bu yorgunlukla hiiiç bi partiye gidemem
az yemem konusuna gelince meliscim süte kattığım üründe yeterince protein var
3 öğün vitamin,mineral +3 tane omega3 alıyorum yani çok dinçim merak etme

ben tde tüm kızlar toplandınız gittiniz, haber vermediniz sandım yerimseniben
o zaman iyi tatlım, güçsüz kalma da.

senin ydiklerin de iyi gidiyor canım bu hafta, herhalde kilo verirsin.

birazcık abartmışsın ö. sonraki menünde gerisi iyi bence. Neyse yürüyüşle telafi etmişsindir.
Hepimizin tuhaflıkları var canımkaydirigubbakcemile3

kızlar ben halen mens olmadım varya stresten mideme kıramplar girmeye başladı yahu ayrıca hiçde mens belirtileri taşımorum garip vallahi şubat 14 de olmuştum CADIARZU

kızlar günaydın akşam yediklerimi yazıoyrum

4 kaşık pilav ve 1 yumurta acayip açtım kendimi durdurmak için yedim ve bir kase müsli
bu sabah kahvaltıyı acayip kaçırdım isterseniz hiç yazmayayım :roflol:
benim regl dönemim geliyor kızlar yüzümde sivilce çıkmaya başladı ve vücudum şişmiş fark ediyorum sanırım bu cuma size bir faydam olmayacak

desene bu cuma hepimiz dökülüyoz bende bir türlü mens olamıyom ve kilo verdiğimide düşünmüyomm

şişgocum sen bekarsın bi de değil mi canım, senin de diyet ve içtiğin çaylar bozmuştur düzenini herhalde.

Son düzenleme:

canım regl dönemine yakın çok aç olman normal, kendini yoğurt meyva yiyerek, su içerek durdurmaya çalış.
ben de ne gibi belirtiler olurdu hatırlamıyorum bile. 17 aydır regl olmuyorum, böyle hayat çok rahatmış hihoyyyt

evet bekarım canım doğru haklı olabilirsin çünkü hergün 2 fincan yeşil çay iki fincanda form çayı içiyorum onun etkisi olabilir

melisciğim sana bişey sormak isiyorum ben elimden geldiği sürece pilav ve makarna tüketmemeye çalışıyorum ama o gün markette esmer makarna aldım akşama onu haşlama yapmak istiyorum tabiki yazsız ve yoğurtlayıp yyemek istiyom sence akşam menüü için ağırmı kaçar hı ne dersin

ah canım 4 kaşık pilav makarna 2 dilim ekmeğe eşit bunu sakın unutma tatlım bu arada herkesin mens döneminde bi sarkma var galiba mevsimgeçişi oyüzden ben kurtuldum bugün darısı sizlerin başına

sabah kahvaltım 2 bardak bitki çayı
saat 10:40da 1 dilim ekmek
1 bardak meyveli süt 20 gram falan kuruyemiş
çok açım ama bugün resmen eşimin yüzünden aç kaldım ya

canım esmer olanlar tabi beyaz olanlara göre sindirilmesi daha kolay, daha kaliteli karbonhidrat. Ben de dün öğlen yemeğimi bir tabak bulgur plavı ile yaptım. arbonhidrat tüketimimi tamamen kesmiyorum, kaliteli karbonhidrat tüketmeye çlışıyorum. Esmer, makarna, esmer makarna ve bulgur pilavı gibi. Bi de şeker kullandığım dönemde esmer şeker tüketiyordum. Bence proteinle karışmadığı sürece birşey olmaz.

canım haklsın ama insanın da canı çekiyor arada bir pilav makarna :1shok: arada yemekte fayda var diye düşünüyorum.
Hadi gözün aydın. Mevsim de, diyet ve çaylar da etkiliyor diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

neden eşinin yüzünden aç kaldın canım?

kızlar kendime hayret ettim bu öğlen yemekte börek z.kereviz tavuk çorba ve muz vardı ben sadece çorbamı içtim ve muz yedim inanın o muzu bitirebilmek için bayağı zorladım kendimi midem mi küçülüyo nedir sonrada 45 dk pin pon oynadımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…