Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ah kaptanım keşke ben de sabırsızlıkla beklesem sindirim sorunlarım bitmedi çok kötüyüm moralim çok bozuk üç gündür hareketim de çok fazla ama bu hafta gram oynamadı yine bir saat içinde tartılıp söylerim. Tebrik ediyorum seni kazanan sensin

*** 13. Takım 688. Etap ***

Ilaymilya (63.5///%)
Elifff80 (94///%)
candy_candy (122.1///%)
Restful (96.5///%)

13. Takım ortalaması: % 0.948

*** 13. Takım 688. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (75.2///%) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
pessinus (67.2///%) 680. Etapta 67.2 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım Free liste ortalaması : %

Bozma moralini canım. Hepimizde oluyor öyle şeyler. Bu hafta olmazsa haftaya olur. Biliyorsun ben neredeyse bir senedir yerimde sayıyorum. Ama ona rağmen pes etmedim. Yarışıyoruz yine unutma

Bozma moralini canım. Hepimizde oluyor öyle şeyler. Bu hafta olmazsa haftaya olur. Biliyorsun ben neredeyse bir senedir yerimde sayıyorum. Ama ona rağmen pes etmedim. Yarışıyoruz yine unutma
Bozuluyor canım ister istemez çünkü bu hafta hareketimi de artırdım yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama olmadı. Sindirim durdu. Tamam kaptan haftaya da devam o zaman yarışa

Günaydın kızlar, kaptanım ben kilo bildirimi yapıyımmı bilemedim ama 53.9 çıktım sabah ama dün tartıldığımda 53.4 düm dün akşam yediğim kısır bugün bi tarafımı tırmaladı sanırım kilo almıyorum şükür ama karın kısmımdaki o sıkılık gitti baya acilen spora tekrar başlamam lazım benim ya

Kaptan Tebrikler.
Harikasın.

Günaydınnnn

Geçen Hafta : 96.5kg
Bu Hafta : 93.6 kg
Aradaki fark : - 2.9 kg

@Elifff80 sende durumlar nasıl rakibem ?
Bu haftayı es geçelim çok yoğundum sanırım sende öyle hic paslaşamadık.
Günaydınlar
Geçen hafta :94 kg
Bu hafta : 92.5 kg
Fark : 1.5 kg
Bu hafta sonunda güzel bir kilo verdim
Tebrikler hanimlar super vermişsiniz

Günaydınlaar herkese, Nasılsınız kızlar? Herkes iyidir umarım.
Ben de korkuyla tartıya çıktım az önce ve makus sonuç:

Geçen hafta 67, 2
Bu hafta 67.7
Fark. + 500 gr

Aslında bi ara 66.8 e düşmüştüm misafir koşturmacasında ama sonra biraz boşladım sanırım.. Neyse buna şükür diyip yoluma devam edeyim..

Valla süpersin canım, muhteşem bir sonuç, tebrik ederim. Haftaya 71 li bi rakam bekliyoruz senden inşallah
Günaydınnnn

Geçen Hafta : 96.5kg
Bu Hafta : 93.6 kg
Aradaki fark : - 2.9 kg

@Elifff80 sende durumlar nasıl rakibem ?
Bu haftayı es geçelim çok yoğundum sanırım sende öyle hic paslaşamadık.
Vaaaav, gözlerime inanamadım, accaip muhteşem bir sonuçtebrik ederim.Maşallah
Anlaşılan benim tahtımın yeni sahibi sensin

Günaydınlar
Geçen hafta :94 kg
Bu hafta : 92.5 kg
Fark : 1.5 kg
Bu hafta sonunda güzel bir kilo verdim
Tebrikler canım, Güzel vermişsin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…