Valla canım çok yoğun geçiyor yaaüstüne de eşim dün elini kırmış o yüzden daha bi yorucu sen nasılsın nasıl gidiyor valla özledim burdaki sohbeti ama pek giremiyorum
Cok teşekkür ederiz canım benimGeçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda iyileşirCuma günü bildirimini yap mutlaka seni izne ayırayım. Unutma sakın.
Ye ye kaptan aç aç uyunmazKızlar nasıl açım anlatamam. Bugün akşamı biraz erken yedim. Şimdi onun ceremesini çekiyorum. Ama yemeyeceğim bişey
Maşallah cnm eski düzenine dönmüşsün gene, ben spora tam adapte olamadım hala zor geliyo yapmakgünaydın herkese sabah sporu bitti şimdi duşa kaçar
Kızlar herkese selam evime bugün dönecektim ama maalwsef uçuşumuzla ilgili sıkıntılar yaşadık. Almanya’ya uçmak için test zorunlu biliyorsunuz ve ben testi birkaç saat erken yaptırdığım için 48 saatlik sürede havalimanına gidip ibraz edemediğim için hem testim hem biletim yandıbugün tekrardan test yaptırıp yeni biletimle vumartesi günü inşallah evime geleceğim ve pazartesi günü bende diyetime kaldığım yerden devam artık sonbahar yavaş yavaş giriyoruz ve ben yeni rakiplerimle yarışmayı heyecanla bekliyorum LAydLiNe
Burdayım kaptanıııım@Elifff80 @candy_candyMilyaay Aysegul 6666 @dira90 kızlar nerelerdesiniz?
@berceste_ hiç sesin soluğun çıkmıyor canım bitmedi mi tatil? Nerelerdesin ne hallerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?