aaaa canım sen hamilemisin ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDr.a bile randevulu gidiyorum.Ozel olunca daha sakin hastane tabi.Mumkun olduğunca daha az zaman geçiriyorum dışarda.Rabbim senin yardımcın olsun canım.Asil sen çok dikkat et kendine.Korkuyorum artik tam düzelecekken herşey.Yine başa sardık sanki.
buralarda da çok yayıldı ayyy ne yapacağız nasıl bitecek bu hastalıkBen iyiyim çok şükür. Hastane çok yoğun. Bir de tatil nedeniyle tek çalışıyorum arkadaşım izinde. Kendine dikkat et mutlaka hastalık çok yayıldı.
Valla ben de aynı durumdayım zorla yemek yapıyorum hatta bazı yemekleri çocuklar yemiyor arada kalıyorum hep. Yeseler de yemeseler de yapıyorum mecbur yemek yemezlerse çorba içerler deyip ama sıcaklarda yemek işleri külfet gibi geliyor. Afiyet olsun canım ben de çocukları bakıcıyla parka gönderdim ev temizliğine giriştim buzdolabı ve mutfak dolapları temizlenecek ne zaman bitecekse artık:)merhaba herkese ,
sabah sporu yapıldı kahvaltımı yaptım yeşil çayımı aldım geldim...
ev beni bekliyor süpürecem silecem.... aklımda hiç yemek yok ne yapsam diye düşünüyorum... sanki bu aralar bende yemek yapmama isteği var yapmak istemiyorum kızım için zorluyorum kendimi kalkıp yapıyorum....
sizde durumlar nasıl ?
kolay gelsin canım , benim de kafam da büyük temizlik var ama taşınmayı düşünüyoruz ... şu aralar herkes ev satıyor kiralık ev istediğimiz gibi yok o yüzden bekliyoruz ekime kadar bekleyecem bulur bulmaz taşınacam inşallah ....Valla ben de aynı durumdayım zorla yemek yapıyorum hatta bazı yemekleri çocuklar yemiyor arada kalıyorum hep. Yeseler de yemeseler de yapıyorum mecbur yemek yemezlerse çorba içerler deyip ama sıcaklarda yemek işleri külfet gibi geliyor. Afiyet olsun canım ben de çocukları bakıcıyla parka gönderdim ev temizliğine giriştim buzdolabı ve mutfak dolapları temizlenecek ne zaman bitecekse artık:)
@Elifff80candy_candy Milyaay @Aysegul 6666 dira90 kızlar nerelerdesiniz?
berceste_ hiç sesin soluğun çıkmıyor canım bitmedi mi tatil? Nerelerdesin ne hallerdesin?
Teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin taşınma işi çok yorucu ben biri 3 yaşında biri 28 günlük bebekle taşındım da aylarca eşyalar tam yerine yerleşememiştikolay gelsin canım , benim de kafam da büyük temizlik var ama taşınmayı düşünüyoruz ... şu aralar herkes ev satıyor kiralık ev istediğimiz gibi yok o yüzden bekliyoruz ekime kadar bekleyecem bulur bulmaz taşınacam inşallah ....
Allahım menünün güzelliğine bak Ege işte yaaaaaaaa
Ota çöpe bayılırım ben yaÇok yememişsin de meyvenin porsiyonunu az tutmaya çalış. 3 porsiyon olmuş bugün. Sporunu yaptıysan dengelemiştir.
Evet canım.Amin insallah.cok teşekkür ederim.Sen nasılsın? Neler yapiyosun?aaaa canım sen hamilemisin ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çocuklarla çok daha zor canım Allah kolaylık versin .... bizim de önümüzdeki yıl tayin olabilir olmaya da bilir ama artık bu ev çok rutubetli çıkmam lazım.. kızım çok etkileniyor .. Eşime kalsa bir yıl daha bekleyelim iki kere taşınmayalım diyor ama benim artık tahamülüm kalmadı rutubete... şuan evim 7+1 temizliği de bitmiyor yukarı katı depo olarak kullanıyorum ama mecbur orayı da temizliyorum ........4+1 arıyorum yoksa sığamamTeşekkür ederim canım sana da kolay gelsin taşınma işi çok yorucu ben biri 3 yaşında biri 28 günlük bebekle taşındım da aylarca eşyalar tam yerine yerleşememiştihatta önümüzdeki yıl da tayinimiz çıkacak büyük ihtimal bakalım nerelere gidip neler yaşayacağız
Hay maşallah köşkte yaşıyor gibisin:) :) benim 3+1 onu bile bitiremiyorum resmen. Rutubet varsa bir şey diyemem ama tayin işi varsa kısa süreliğine taşınıp üstüne taşınmak da zor.kolay gelsin canımçocuklarla çok daha zor canım Allah kolaylık versin .... bizim de önümüzdeki yıl tayin olabilir olmaya da bilir ama artık bu ev çok rutubetli çıkmam lazım.. kızım çok etkileniyor .. Eşime kalsa bir yıl daha bekleyelim iki kere taşınmayalım diyor ama benim artık tahamülüm kalmadı rutubete... şuan evim 7+1 temizliği de bitmiyor yukarı katı depo olarak kullanıyorum ama mecbur orayı da temizliyorum ........4+1 arıyorum yoksa sığamam
Sağol canım , bitmiyor hiç işim çok yoruluyorum bide çok yayılıyoruz çok biriktiriyoruz bu sefer yukarısı daha çok kirleniyor ..... rutubet var canım yalıtım yapmamışlar kızımın odası ve bizim oda çok rutubetli diğer taraflarda bişey yok çünkü oraların üstünde odalar var ... evet taşınmak zor bakalım beni ne bekliyor bu iki aylık süreçteHay maşallah köşkte yaşıyor gibisin:) :) benim 3+1 onu bile bitiremiyorum resmen. Rutubet varsa bir şey diyemem ama tayin işi varsa kısa süreliğine taşınıp üstüne taşınmak da zor.kolay gelsin canım
Oldu canım. Yerköy Fen lisesi'ne gidecek. Yatılı kalacak ama katlanacağız artık. Merkezdeki fen liselerine puanı yetmedi. Ama araştırmalarıma göre okulun eğitimi gayet güzelmiş. İnşallah hakkında hayırlısı olur diyorum. 9 haftalık zaten kilo almaman lazım. İştahsızlık bence iyi oluyor hamilelikte. Düzenli beslendiğini tahmin ediyorum ama yine de bu dönemde her türlü yiyecekten yemeye çalış. Zaten takviye vermiştir doktor. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder AllahımBiraz daha arttı canım ya.Ama idare ediyorum.Ya kg nun etkisi galiba.Oglumda kendimi çok ağır hissediyordum.65kg 'le başlamıştım.Simdi 57kg başladım.Gr almadım.Istahim yok hala.
Bende sizi çok özledim.
Sen nasılsın.? Kızının okul belli oldu galiba?
Maşallah yine harika bir menü. Sen bu hafta ortalığın tozunu dumanını attıracaksın vallahiMerhaba kızlar nasılsınız?
Dünkü menüm
Sabah 9.00: Bir bardak kefire 2 yk yulaf kuru üzüm tarçın badem
Ara 11.30: Bir bardak yeşil çay 2 erik
Öglen 14.00: Yeşil mercimekli peynirli salata
Ara 16.30: Bir şeftali + 2 ceviz
Akşam 19.00: 6-7 yk fasulye + 3 yk kara bugday
3 lt su spor ev temizliği.
buralarda da çok yayıldı ayyy ne yapacağız nasıl bitecek bu hastalık
Cok sevindim.Gozunaydin canım ya.Zaten yeteri kadar zor bir yıl geçirdiler.Buna rağmen ıyi bir sonuç almış.Oldu canım. Yerköy Fen lisesi'ne gidecek. Yatılı kalacak ama katlanacağız artık. Merkezdeki fen liselerine puanı yetmedi. Ama araştırmalarıma göre okulun eğitimi gayet güzelmiş. İnşallah hakkında hayırlısı olur diyorum. 9 haftalık zaten kilo almaman lazım. İştahsızlık bence iyi oluyor hamilelikte. Düzenli beslendiğini tahmin ediyorum ama yine de bu dönemde her türlü yiyecekten yemeye çalış. Zaten takviye vermiştir doktor. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder Allahım
Maşallah yine harika bir menü. Sen bu hafta ortalığın tozunu dumanını attıracaksın vallahi
Her yer çok fena canım. Biteceğini hiç aklım kesmiyor benim.
Canimm ben tatili uzattım galiba@Elifff80candy_candy Milyaay @Aysegul 6666 dira90 kızlar nerelerdesiniz?
berceste_ hiç sesin soluğun çıkmıyor canım bitmedi mi tatil? Nerelerdesin ne hallerdesin?
Diyetisyenim zaten sıkı tutuyo inşallah sıkıntı olmaz döndüğümdeİnşallah canım biliyorum arada kaldığın durumu ama dikkat ederseniz bir şey olmaz inş. Bolca tadını çıkar enerji depola:)
Canim kabagi hasliyorsun sonra ikiye bolup icini oyup lor peynir dereotu domates koyup doldurup firinda pisiriyorsunKabak sandan tarifini verirmisin canım bir ara ben de yapayım. Dün kabak pişirdim. Aklıma gelseydi kabak sandal yapardım. Canım listen diyetisyen listesi ama bana çok az geldi. Spor yapıyor musun?
Valla canım çok yoğun geçiyor yaa@Elifff80candy_candy Milyaay @Aysegul 6666 dira90 kızlar nerelerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?