Herkese merhaba. Direkt buraya yazdığım için affınıza sığınıyorum ama Cuma yarışmasına katılmak istiyorum ve mümküne bu takımda katılmak istiyorum. Süreç hakkında bilgim var, 7-8 yıl kadar önce, yarışmaya uzun süre dahildim. Son bir yılda 20 kilo alınca insülin direncim olduğunu öğrendim. Şu an 93-94 arası bir yerdeyim. Dün itibariyle insülin direnci için de ilaca başladım. Rejim ve spor zaten yapıyordum, ilaçla beraber vermeye başlayacağımı umuyorum. Takımınız, üyelerinizin kilosu bana daha yakın olduğu ve sayınız da çok fazla görünmediği için dikkatimi çekti. Her gün 40 dakika ter içinde kalacak kadar hızlı tempoda yürüyorum. Şu ilaç da kilo verdiriyor diyorlar. Umut vaat eden bir yarışmacı olabilirim yani.Takdir kaptanın, cevabınızı bekliyorum.
Ben öyle kaçırmadım da canım dikkatli yemeye çalıştım ama sindirim sorunu yaşıyorum ve sürekli ağrı. +800 gr dayım düşün halimi spor da yapıyorum akşam erken de yiyorum üç gündür aynı hiçbir değişiklik yok halbuki hafta sonu ciddi - ye düşmüştüm. Çok üzülüyorum strese giriyorum böyle olduğundaGeçmiş olsun canım dikkat et kendine. Sağlık her şeyden önemli.
Ben de listeye giremiyorum maalesef. Çok artıdayım. Hafta sonu kampta kaçırmanın cezasını çektim bu hafta.
Bu arada burda kamuda olan arkadaşlar vardı, esnek çalışma genelgesi geldi malum naptınız evden çalışmaya geçen oldumu, ben büyük ihtimalle geçicem gibi görünüyo geçen seferde evden çalışmıştım, alerjik astımımda var zaten azda olsa riskli gruptayım
Ben öyle kaçırmadım da canım dikkatli yemeye çalıştım ama sindirim sorunu yaşıyorum ve sürekli ağrı. +800 gr dayım düşün halimi spor da yapıyorum akşam erken de yiyorum üç gündür aynı hiçbir değişiklik yok halbuki hafta sonu ciddi - ye düşmüştüm. Çok üzülüyorum strese giriyorum böyle olduğunda
Aynen gerildikçe daha kötü oluyorum. Ya bir de bu hafta okula gittik ya çevredeki okullardan karantina haberleri falan geldi iyice gerildik. Stres bana hiç iyi gelmiyorÜzme kendini. Nasılsa sindirim sorunundan kaynaklıdır. İyileştiğin zaman tartıda çok güzel bir rakam göreceğine eminimÇünkü sen stres yaptıkça gastrit artar.
Hoş geldin canım aramızaTakımın ilk sayfasında kurallarımız var. Formumuzu doldurup burada paylaşırsan çok sevinirim. Kendi gelen üyeleri de ayrıca seviyorum tercih edilmek güzel oluyor
İnşallah sizede gelir bi düzenleme cnm, bizimde son zamanlarda müdürlüklerde vakalar çıkmaya başladı, vatandaşı artık içeri almıyoruz bankolar kuruldu ordan hallediyoruz işleri, çift maske takıyorum işyerinde çok zor oluyo valla, allah sonumuzu hayretsinSenin adına çok sevindim canım. İyi olacak. Genelge bize de geldi ama bakalım Sağlık Müdürlüğü ya da başhekimlik nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum. Umarım biz de geçeriz esnek çalışmaya çünkü dediğim gibi çember çok daralmaya başladı. Her gün yeni vaka duyar olduk.
Burdan yapılıyo cnm, akşamları günlük menülerimiz içtiğimiz su miktarı, yaptığımız sporu yazıyoruz birbirimizin menülerini yorumluyoruz, bu aralar herkes izinde sessiz buralar ama yakında dönerlerMenü paylaşımı buradan yapılıyor sanırım, ilk mesajda verilen başlıktan uzun süredir yapılmamış. Spor puanlamalarına devam ediyor musunuz, ediyorsanız nasıl kullanılıyor, takım içinde ne işe yarıyor?
Burdan yapılıyo cnm, akşamları günlük menülerimiz içtiğimiz su miktarı, yaptığımız sporu yazıyoruz birbirimizin menülerini yorumluyoruz, bu aralar herkes izinde sessiz buralar ama yakında dönerler
Holgeldin Funda bende gönül memnun oldumPek gelen olmamış. Menü paylaşımını ben başlatayım öyleyse. :)
10:00 1 tabak barbunya pilaki
14:00 1 köfte, 50 gr tavuk göğüs ızgara, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık yoğurt
14:30 Hazır kahve (2 kaşık süt tozlu)
16:00 1 nektari
18:00 1 köfte, 50 gr tavuk göğüs ızgara, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık yoğurt
21:00 1 tabak makarna, 1 dilim kavun
Su: 2,5-3 lt kadar
Spor: 40 dk yürüyüş (6,5 km/sa)
Hoş geldin aramızaHoş buldum. :)
Kullanıcı Adı : Yazagelen
İsim (İsteğe Bağlı ): Funda
Mesleginiz: Ne kast ettiğinize göre değişir. :) Şu an çalışmıyorum. En son çevirmenlik yapıyordum, geleceğim belirsiz. :)
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.65 cm
Kilonuz: 94
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 9-10 yaşlarımda başladı. Hiç ince olmadım. Yetişkinlikte en hafif 68 kilo, genelde 70-75 kilo arası oldum. Son bir yıl içinde 90'ları görerek kişisel rekorumu kırdım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı yaşamak için. Kolay iş bulabilmek için. İndirimden kolay kıyafet bulabilmek için. Şişman etiketi yememek için. Şeker hastası olmamak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldin canımPek gelen olmamış. Menü paylaşımını ben başlatayım öyleyse. :)
10:00 1 tabak barbunya pilaki
14:00 1 köfte, 50 gr tavuk göğüs ızgara, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık yoğurt
14:30 Hazır kahve (2 kaşık süt tozlu)
16:00 1 nektari
18:00 1 köfte, 50 gr tavuk göğüs ızgara, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık yoğurt
21:00 1 tabak makarna, 1 dilim kavun
Su: 2,5-3 lt kadar
Spor: 40 dk yürüyüş (6,5 km/sa)
Mönüye gelelim
Sabah 7:00
3 yumurtadan yapılmış omletin yarısı
Yarım domates
1 adet yeşil biber
2 adet biber dolgulu zeytin
3 küçük dilim hellim peyniri
3 çay bardağı çay
Ara 10:30
1 adet muz
Öğle13:30
1 kase yeşil mercimek çorbası
4 dilim fırında patlıcan yemeği
Ara 16:00
Küçük elma
3 adet çiğ badem
Yarım çay bardağı sade kefir
Akşam 17:30
Beyaz lahana çorbası 1 porsiyon
3 yk şehriyeli bezelye yemeği
3 çatal patates salatası
Spor 30dk leslie ve 30 dk bahçe çaprazlama( muhteşem ter attırıyor hayatımda ilk defa bu kadar çapa yaptım)
Su 3 litreden fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?