Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoş buldum Gönül. :)
Sabah tok karna ilaç almam gerekiyordu, fazladan uyuyup tam ilaç saatinde kalkmışım. Gecikmesin diye konserve barbunya yedim hemen. Akşamki makarnayı da dün yapmıştım. Dün buraya gireceğimi ibilmiyordum. Makarna ara ara yine olabilir tabi de az olur, peynirli ton balıklı falan olur.

Hoş geldin aramıza

Hoş buldum. :)

Ben olsam pideden didiklerdim, tebrik ederim bu yüzden. :) Detoks suyu ne oluyor?

Çeşitleme güzel. Kaloriler bir tık düşük gibi. Her gün böyle olmadığı sürece gayet güzel, öteki türlü metabolizmayı yavaşlatma riski olabilir.

Hoşgeldin canımMakarna mı o 21:00 en özlediğim makarna çok severim ama hedef kiloya ulaşana kadar yemek yok inşallah hedefe ulaşınca ama 1 defalık özellikle yapıp yiyeceğim

Hoş buldum. :)
Buraya geleceğimi bilmiyordum o makarnayı yaparken, affınıza sığınıyorum. :)

Günaydın arkadaşlar
Valla dün gece öyle bişey yaptım ki
Profiterol yedim gece yarısını geçmişken
Hep eşimin yüzünden

Geçen Hafta : 93.6 kg
Bu Hafta : 92.1 kg
Aradaki Fark 1.5 kg a

Cuma öncesi profiterol iyi cesaret. Ama sonuç gayet güzel, sonucu tebrik eder, profiterolün çok tekrarlanmayacağını umarım. :)

Yok canım arada pizza lahmacun falan gömüyorum bende hep böyle değil

Dikkat ediyorum da aslında menülerin çok güzel ama giden kg az sanırım fazla kilon çok çok az olduğu ya da olmadığı için.
Bende gram gram vermek istiyorum.
Spor salonuna gittim daha önce oradaki spor hocam vereceğin kilo azaldıkça verme hızında düşer demişti. Ondan herhalde bu azar azar kilo vermem ama olsun gram gram da olsa gidiyor sonuçta

Günaydın kızlar
Seminere köyden geliş gidiş yapıyoruz ve internet köyde tam çekmiyor, bu yüzden düzenli giremedim

Kilom sabit sanırım, yani 67.7.
Pek emin değilim aslında, köydeki baskülle tartıldım, dijital tartım evde kaldı
Baskül de 67.5 gibiydi ama gramları net göstermediği için kendimi sabit kabul ediyorum. Geçmişi tam okuyamadım, herkes iyidir umarım..

Dünkü menüm berbattı. Kalori sonırını aştım. Kısaca toplam 1950 kcal aldım. 480 kcal yaktım. Net kalori: 1470
27.Ağu​
perşkalori
3 kk peynirsaat 10.30
150​
y. Biber
30​
1 domates
20​
10 zeytin
60​
2 Salatalık
35​
Ara öğün
2 incir
120​
2.5 bardak süt
317​
10 fıstık
120​
Akşam
yumurtalı ekmek18.30
800​
kısır
300​
toplam
1952​

Spor: 12000 adım
su:2 lt.

İyiyim canım hoş geldin. Gördüm seni de ben de yoğunluktan cevap yazamadım. Kusura bakma

Merhaba
Ben de kalori hesabıyla zayıfladım, en sevdiğim yöntem
günlük sınırın kaç merak ettim?

Canım o linki önceden kullanıyorduk. O zamanlar biraz kalabalıktık. Menüler arada kaynamasın diye öyle bir yöntem düşünmüştüm. Şimdi gerek yok. Zaten rahatlıkla takip edebiliyoruz takımdan menüleri. Puanlama ise şu anda yapılmıyor. Yaz dönemi ben oldukça yoğundum. Onlar hep daha önceden kalma. Yapmıyoruz yani şu an puanlama.

Günaydınlar kızlar kilomu paylaşıp kaçayım ben
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.9
Fark +700 gr

Daha önce hangi takımda yarışmıştın canım?

Bizim işler de çoğaldı canım. Üniversite kaydı için, öğretmen atamaları için rapor almaya gelen o kadar çok kişi var ki anlatamam. İnşallah bir an önce esnek çalışma gelir de rahat ederiz.

Süt tozu ve makarna haricinde bir de makarnanın saati haricinde gayet güzel bir menü. 21:00 yemek yemek için çok geç bir saat Funda'cım. Yürüyüşün ve sporun gayet güzel

Hatırlıyorum aslında ben seni ama tam çıkartamadım Bir tane Funda'mız daha vardı ama o mühendisti.

Perşembe günleri unutma sakın bulgur türevi ya da norhut, kurufasülye gibi yiyecekleri çok tüketmemek lazım. Tartıyı oldukça etkiliyor öyle yiyecekler. Menün gayet güzel bu arada. Çok da hafif olmuş.

bu hafta biraz erken tartıldıldım çünkü bugün çok yoğunum... çok iyi bir hafta geçirmedim aslında aşırı kaçamağımda olmadı bu hafta b12 iğnesi vuruldum ödem mi yaptı bilmiyorum...
geçen hafta : 63,300
bu hafta : 63,100
giden :200
yüzde : 0,31
LAydLiNe
bugünden itibaren iki öğün beslenmeye geçiyorum

Günaydın kızlar bu sabah 52.9 çıktım hareketi biraz arttırınca hemen düşüyo kilom, ara öğünleri arttırıyım diyorum kilomu sabit tutabilmek için, spor yapmayınca sıkılaşmam gidiyo hemen çünkü sporu bırakmak istemiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…