Başladınmı işe kaptanım nası,oldunda geçtümi şikayetlerin
Olan hep sağlık sektöründe çalışana oldu bu süreçte malesef cnm, sağlıkta çalışan arkadaşlarım bu süreçte izin konusunda çok sıkıntılar yaşadılar halada yaşıyolar, idari izin rapor falan hak getire allah yardımcınız olsun valla, olabilir valla şu dönemde belirtiler bu kadar benzer olupta covid çıkmaması bilemedimHep çalıştım ki canım. Rapor almak yasak. Senelik izin al dediler. Ben de sinirlendim, inatlaşıp izin almadım. Astım ilaçlarımı kullanıyorum. Öksürüğüm az da olsa devam ediyor. Her ne kadar testler negatif gösterse de ben hastalığı ayakta atlattığımı düşünüyorum. Yeniden de test yaptırmak istemedim.
Al benden de o kadar...Günaydın kızlar, bende hafta sonu bi yedimki sormayınzayıfladım bi seferde koruma derdinden çekiyorum ne zor işler bunlar ya
Aman bırakma ipin ucu kaçtımı toparlanmıyo canım, ben sözde cumartesi ödül günü yapcaktım pazar kahvaltıda az şundan az bumdan öğlen tatlı akşam hamburger derken uçtumAl benden de o kadar...
Ömür biter, diyet bitmez..
Ben de mezuniyet kilomu koruyamadım, dönmeye çalışıyorum ama haftasonu ve bugün kahvaltıda pek dikkat edemedimGeçen haftaki motivasyonumu yakalayamadım daha
Aynen öyle, suyun miktarı bende hep problemdi zaten, bir de bu adımlar hep yürüyüş biraz cardio olmalı artık.Ayy yüzerek yakacağını bilsem biraz daha fazla yerdimİyi eğlenceler.
Menü ve spor çok güzel su biraz daha artsa çok güzel gider kilolar.
Canım, çok üzüldüm, Rabbim tez zamanda gönlünü ferahlatıp, sıkıntını gidersin inşallah.LAydLiNe merhaba arkadaşlarım
Maalesef yarışmadan çekiliyorum
Ağır ailevi problemler yaşıyorum
Bu dönemde bırakın diyet yapmayı ağzımı açmaya dermanım yok. Allah herkese huzurlu ve sağlıklı günler versin. Hepinizi çok özleyeceğim
Konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorummmmCanım, çok üzüldüm, Rabbim tez zamanda gönlünü ferahlatıp, sıkıntını gidersin inşallah.
Anlatmak, rahatlamak istersen biz burdayız, biz bir aileyiz, sadece diyet için değil, dostluk için de burdayız bunu unutma.❤
Konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorummmm
Konuşursam gözyaşlarım beni boğacak
Görüyorum, biliyorum, duyuyorum
Konuşamıyorum.
Allah gönül rahatlığı versin inşallah.Zamanla her şey geçer.Önemli olan geçecek zaman gelene kadar sabretmek ve kendini hırpalamamak.Allah yardımcın olsun.LAydLiNe merhaba arkadaşlarım
Bu dönemde bırakın diyet yapmayı ağzımı açmaya dermanım yok. Allah herkese huzurlu ve sağlıklı günler versin. Hepinizi çok özleyeceğim
Insallah üstesinden gelirsin, kendine dikkat et bu süreçte, Allah kolaylık versin cnmKonuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorummmm
Konuşursam gözyaşlarım beni boğacak
Görüyorum, biliyorum, duyuyorum
Konuşamıyorum.
Ne desem bilemedim cnm, umarım halledersin sorunlarını birn önce kendine iyi bak kendini toparlayınca gel buraya özletme kendiniLAydLiNe merhaba arkadaşlarım
Canım ya menülerine dikkat ediyorum da senin kilonda birisi için çok az görünüyor gözüme. Maşallah güzel gidiyor kiloların ama koruma döneminde nasıl besleneceksin diye de aklımdan geçirmiyor değilimİyi geceler
Kahvaltı 09.40: Bir bardak süte bir armut 2 yk chia 1 yk dut kurusu tarçın
Öglen 14.00: Bir kaç parça patates kızartması 4 köfte ve salata
Ara 17.00: Bir fincan sütlü kahve + 2 kuru kayısı
19.00: Domates - salatalık - 3 zeytin - bir dilim tb ekmek
21.00: Bir armut
3 lt su - spor akşama kadar 5 dk oturamadım
Menülerim çok düzensizleşti aralarda ufak kaçamaklar oluyor.Yarın diyet listem yenilenecek.Kendime gelmem lazım.
Canım gonulum herşey düzelir inşallah ama tamamen gitme olur mu yine gel duzeleceksin inşallah canımLAydLiNe merhaba arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?