canım , inşallah sorunların en kısa zamanda çözülür ... Rabbim kolaylıklar versinLAydLiNe merhaba arkadaşlarım
Maalesef yarışmadan çekiliyorum
Ağır ailevi problemler yaşıyorum
Bu dönemde bırakın diyet yapmayı ağzımı açmaya dermanım yok. Allah herkese huzurlu ve sağlıklı günler versin. Hepinizi çok özleyeceğim
ben hergün kızımı 1 saatte olsa aşağıya siteye indiriyorum valla bisiklet sürüyor evde oturdukça daha çok hırçınlaşıyor... en azından Ekim 15 ine kadar böyle olsun sonrası eve kapanacağız gibi görünüyor...... tabii mesafe ve hijyen olayına dikkat ediyoruz.. benim eşim esnekte çalışmıyor hergün iş yerinde zaten kendisi esnek çalışmaya karşı çıkıyor işler dönmüyor diyor..... Rabbim herkesi korusun hastalarada Şifa versinValla elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz kimseyle de görüştüğümüz yok işin açığı şu an için eşim esnek de olsa mesaiye gidip geliyor yalnızca. Apartmanda da çocuklar hiçbir yere dokunmasınlar vs diye uğraşıyoruz olduğu kadar. Söylediği şu an için hiçbir şeyinin olmadığı şeklinde ilerleyen zamanda ne olur bilemiyorum. Yoğun bakımda hemşireydi kendisi
Ben de kalabalık olmayan saatlerde indiriyorum canım büyük bir alanı var lojmanın bazen bisiklet biniyor bazen hobi bahçemizde oynuyorlar bazen yürüyüş yapıyoruz ama herkesle mesafeli olarak. Nereye kadar böyle gider bilmesem de dikkatli yaşamaya çalışıyoruz. Allah kolaylık versin hepimizeben hergün kızımı 1 saatte olsa aşağıya siteye indiriyorum valla bisiklet sürüyor evde oturdukça daha çok hırçınlaşıyor... en azından Ekim 15 ine kadar böyle olsun sonrası eve kapanacağız gibi görünüyor...... tabii mesafe ve hijyen olayına dikkat ediyoruz.. benim eşim esnekte çalışmıyor hergün iş yerinde zaten kendisi esnek çalışmaya karşı çıkıyor işler dönmüyor diyor..... Rabbim herkesi korusun hastalarada Şifa versin
benimde kv ler kovid oldular canım ..... önce kaynım pozitif çıktı sonra eşi çocuğu ve kv de de kovid çıktı... kaynım ve karısı yaşı genç onlar ayakta atlatıyorlarmış.. Çocukta 4 yaşında onda da pek bişey yokmuş ama kv nin çok kronik rahatsızlığı var.. astım , şeker , kalp , uyku apnesi nefes almakta zorlanıyormuş....
Rabbim herkes korusun artık çember daraldı
LAydLiNe
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Pain Killer
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Çalışmıyorum
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 158
Kilonuz:69
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : Uzun süren stres dönemi ve hareketsizlik ve tabi sağlıksız beslenme.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha rahat hareket edebilmek ve sağlıklı olmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Deneme sürecine katıldım. Katılım ve bildirim konusunda sorun yoktu ama motivasyonum yetersizdi devam etmek istemedim.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Ben de her akşam niyetleniyorum sabah kalkıp yürüyüş yapacağım ama bir türlü eyleme geçemiyorum. Öyle normal ki yaşadığımız süreçte ama biliyorsun ki spor yapmadan olmuyor.ben bu hafta çok az spor yapabildim ... spora karşı bu hafta isteksizdim açıkcası..
günler nasıl geçiyor anlamıyorum , ev işi, kızımın dersleri derken bi bakıyorum akşam 21.00 olmuş .... resmen evde hem anne hemde öğretmen olduk..... tek tek dersleriyle ilgileniyorum geri kalsın istemiyorum ... bu süreç çok yorucu olacak
Tesekkur ederim.Hoş geldin canım aramızaBen Ebru. Son zamanlarda motivasyon konusunda hepimizin bir sorunu var ama inşallah birlikte bunların hepsini çözüp ideal kilomuza ineceğiz.
Geçmiş olsun cnm, sıkıntısız atlatır inşallahbenimde kv ler kovid oldular canım ..... önce kaynım pozitif çıktı sonra eşi çocuğu ve kv de de kovid çıktı... kaynım ve karısı yaşı genç onlar ayakta atlatıyorlarmış.. Çocukta 4 yaşında onda da pek bişey yokmuş ama kv nin çok kronik rahatsızlığı var.. astım , şeker , kalp , uyku apnesi nefes almakta zorlanıyormuş....
gönülcüm çok üzüldüm canım ailevi problemlerineyarışmadan çekilmeni hiç istemem buradan da uzaklaşırsan daha kötü mü olursun bilmiyorum konuşamıyo ve çözemiyorsan başka şeylere odaklanmaya, sorunu yok saymaya çalış yarışmadan çekilsen de buralarda olmanı çok isterim senin bu durumunda habersiz kalmayı istemeyiz
anlatmak istersen tabiki hepimiz sana tavsiye vermekten çekinmeyeceğiz ama en iyisini sen biliyorsun yine de bi fikir olur belki anlatmak sana iyi gelecektir bize değilse bile mutlaka tanıdığın güvendiğin birine anlat, paylaş, içinde büyüyüp seni kemirmesine izin verme
seni seviyoruz
Allah gönül rahatlığı versin inşallah.Zamanla her şey geçer.Önemli olan geçecek zaman gelene kadar sabretmek ve kendini hırpalamamak.Allah yardımcın olsun.
Insallah üstesinden gelirsin, kendine dikkat et bu süreçte, Allah kolaylık versin cnm
Ne desem bilemedim cnm, umarım halledersin sorunlarını birn önce kendine iyi bak kendini toparlayınca gel buraya özletme kendini
Canım gonulum herşey düzelir inşallah ama tamamen gitme olur mu yine gel duzeleceksin inşallah canım ♥
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce düze çıkarsın. Yardım edebileceğim bir şey var mı?
Hepinize çok teşekkür ederimcanım , inşallah sorunların en kısa zamanda çözülür ... Rabbim kolaylıklar versin
Çok güzel menuSabah haşlanmış yumurta 2 zeytin 1 peynir 2 dilim ekmek
Ara yeşil çay 3 ceviz
Öğle 1 kase yoğurt 2 grisini
Ara
Soda leblebi
Türk kahvesi
Akşam 1 kase çorba fasulye kavurması salata
Ara çay form bisküvi
2 porsiyon meyve
Diyetisyen listem harfiyen uydum
2 lt su
Hoşgeldin canıım, özlettin kendiniSabah haşlanmış yumurta 2 zeytin 1 peynir 2 dilim ekmek
Ara yeşil çay 3 ceviz
Öğle 1 kase yoğurt 2 grisini
Ara
Soda leblebi
Türk kahvesi
Akşam 1 kase çorba fasulye kavurması salata
Ara çay form bisküvi
2 porsiyon meyve
Diyetisyen listem harfiyen uydum
2 lt su
Bence de öyle..Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırlar. Çemberler daralmayı bırak iç içe geçti bile. Bence şu an herkes potansiyel covid hastası
Hoşgeldin canımÇok güzel menu
Ben tatil okul derken biraz uzattım gelmeyi Üstüne de covid oldumHoşgeldin canıım, özlettin kendini
Nasılsın, tatilin nasıl geçti?
Ben de mezuniyetten sonra 2-3 kilo aldım, fırsat buldukça buraya uğramaya, eski düzenime dönmeye çalışıyorum..
Allah şifa versin inşallah canım artık çemberin ta kendisiyizbenimde kv ler kovid oldular canım ..... önce kaynım pozitif çıktı sonra eşi çocuğu ve kv de de kovid çıktı... kaynım ve karısı yaşı genç onlar ayakta atlatıyorlarmış.. Çocukta 4 yaşında onda da pek bişey yokmuş ama kv nin çok kronik rahatsızlığı var.. astım , şeker , kalp , uyku apnesi nefes almakta zorlanıyormuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?