Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım , inşallah sorunların en kısa zamanda çözülür ... Rabbim kolaylıklar versin

ben hergün kızımı 1 saatte olsa aşağıya siteye indiriyorum valla bisiklet sürüyor evde oturdukça daha çok hırçınlaşıyor... en azından Ekim 15 ine kadar böyle olsun sonrası eve kapanacağız gibi görünüyor...... tabii mesafe ve hijyen olayına dikkat ediyoruz.. benim eşim esnekte çalışmıyor hergün iş yerinde zaten kendisi esnek çalışmaya karşı çıkıyor işler dönmüyor diyor..... Rabbim herkesi korusun hastalarada Şifa versin

Ben de kalabalık olmayan saatlerde indiriyorum canım büyük bir alanı var lojmanın bazen bisiklet biniyor bazen hobi bahçemizde oynuyorlar bazen yürüyüş yapıyoruz ama herkesle mesafeli olarak. Nereye kadar böyle gider bilmesem de dikkatli yaşamaya çalışıyoruz. Allah kolaylık versin hepimize

LAydLiNe

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Pain Killer
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Çalışmıyorum
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 158
Kilonuz:69
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : Uzun süren stres dönemi ve hareketsizlik ve tabi sağlıksız beslenme.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha rahat hareket edebilmek ve sağlıklı olmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Deneme sürecine katıldım. Katılım ve bildirim konusunda sorun yoktu ama motivasyonum yetersizdi devam etmek istemedim.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırlar. Çemberler daralmayı bırak iç içe geçti bile. Bence şu an herkes potansiyel covid hastası

Hoş geldin canım aramıza Ben Ebru. Son zamanlarda motivasyon konusunda hepimizin bir sorunu var ama inşallah birlikte bunların hepsini çözüp ideal kilomuza ineceğiz.

ben bu hafta çok az spor yapabildim ... spora karşı bu hafta isteksizdim açıkcası..
Ben de her akşam niyetleniyorum sabah kalkıp yürüyüş yapacağım ama bir türlü eyleme geçemiyorum. Öyle normal ki yaşadığımız süreçte ama biliyorsun ki spor yapmadan olmuyor.

Sen bir de beni düşün. Hem çalışıyorum hem de hepsiyle bir ilgilenmeye çalışıyorum. Allah kolaylık versin inşallah hepimize. Senden de eski motivasyonunu bekliyorum. Akşama menü yazmayı unutma lütfen.

Geçmiş olsun cnm, sıkıntısız atlatır inşallah

Allah gönül rahatlığı versin inşallah.Zamanla her şey geçer.Önemli olan geçecek zaman gelene kadar sabretmek ve kendini hırpalamamak.Allah yardımcın olsun.
Insallah üstesinden gelirsin, kendine dikkat et bu süreçte, Allah kolaylık versin cnm
Ne desem bilemedim cnm, umarım halledersin sorunlarını birn önce kendine iyi bak kendini toparlayınca gel buraya özletme kendini
Canım gonulum herşey düzelir inşallah ama tamamen gitme olur mu yine gel duzeleceksin inşallah canım ♥
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce düze çıkarsın. Yardım edebileceğim bir şey var mı?
canım , inşallah sorunların en kısa zamanda çözülür ... Rabbim kolaylıklar versin
Hepinize çok teşekkür ederim
Hiç tanımadığın insanlardan böyle destek görmek kalbime bir tohum attı :)
Cuma günü terapim başlıyor inanıyorum ki herşey düzelecek ve kalbimdeki tohumlar artacak ve ilerde içimden çiçekler fışkıracak sonra da hepinize tek tek öpücüklerimi konduracağım ellerimde çiçeklerle kiminin duası kabul olur. Dualarınıza beni de alın lütfen her zaman aklımdasınız bunu unutmayın bende sizi seviyorum arkadaşlarım..

Sabah haşlanmış yumurta 2 zeytin 1 peynir 2 dilim ekmek

Ara yeşil çay 3 ceviz

Öğle 1 kase yoğurt 2 grisini
Ara
Soda leblebi
Türk kahvesi

Akşam 1 kase çorba fasulye kavurması salata
Ara çay form bisküvi
2 porsiyon meyve
Diyetisyen listem harfiyen uydum
2 lt su

Çok güzel menu

Hoşgeldin canıım, özlettin kendini
Nasılsın, tatilin nasıl geçti?
Ben de mezuniyetten sonra 2-3 kilo aldım, fırsat buldukça buraya uğramaya, eski düzenime dönmeye çalışıyorum..

Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırlar. Çemberler daralmayı bırak iç içe geçti bile. Bence şu an herkes potansiyel covid hastası
Bence de öyle..
Eşimin ve benim akrabalarımda covid sayıları artıyor giderek, her geçen gün birinin daha yakalandığını duyuyoruz Bu hastalık eninde sonunda bize de bulaşacak diye korkuyorum
Azıcık boğazım ağrıyıp halsizlik vs hissetsem covid mi oldum diye endişeleniyorum
Sen de çok çok dikkat et canım, hastanedesin, daha çok risk altındasın..
Şikayetlerin nasıl, azalma oldu mu ilaçlardan sonra? Nasıl hissediyorsun?

Hoşgeldin canıım, özlettin kendini
Nasılsın, tatilin nasıl geçti?
Ben de mezuniyetten sonra 2-3 kilo aldım, fırsat buldukça buraya uğramaya, eski düzenime dönmeye çalışıyorum..
Ben tatil okul derken biraz uzattım gelmeyi Üstüne de covid oldum
cok Şükür ki atlattık yarın dışarı çıkıyoruz ilk defa 20 gün oldu
Diyete başladım tekrar ama bu ara Corona da iyi beslenmek için güzel kilo aldım 96 yım inşallah bundan sonra yavaş yavaş veririm kiloları

Allah şifa versin inşallah canım artık çemberin ta kendisiyiz
Çok şükür bizde atlattık ama psikolojisi çok kötü heran kotulesebilirsin deniyor ya çok zordu Allah herkese şifa versin canım

Bugün özel bir spor yapmadım ama yürüdüm baya, pedometre açılmamış niyeyse tahminen bi 7000 civarıdır diye düşünüyorum.
Sabah 9.00
1 kaşarlı domatesli sandviç, 1 bardak taze portakal suyu
Öğle 12.30
1 porsiyon pilav üstü nohut
Ara 15,16
1 küçük meyveli yoğurt
Akşam 19.00
1 tane karniyarik, 1 kase yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…