Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce düze çıkarsın. Yardım edebileceğim bir şey var mı?

ay berceste de gelmiş ama sanırım benim yarışmadan çekilmem gerekecek tartım +5 te takılı kaldı belki oruç tutuyorum diye bilmiyorum ama her halükarda bu hafta artıyım kaptanım napayım izne ayılırken tartı bildiriliyorsa çekilicem yarışmadan

LAydLiNe

İzne ayrılırken de tartı bildiriliyor. Neden pes ediyorsun? Daha önünde 2 gün var. +3 ün üzerine bir de +5 mi oldu. Yani toplamda +8 kilo fazlan mı var?

Canım ya menülerine dikkat ediyorum da senin kilonda birisi için çok az görünüyor gözüme. Maşallah güzel gidiyor kiloların ama koruma döneminde nasıl besleneceksin diye de aklımdan geçirmiyor değilim
Bende merakla bekliyorum.Doktorumla beraber ilerliyorum ya tam bilemiyorum.
Aslında söyle ben ilk başladıgım zamanlar daha dolu menülerim vardı.Ama az değil 118 kg ile başlamıştım diyete buraya geldiğimde epey vermiştim.Sanırım vücut vermeye çok alıştı diye böyle ilerliyorum.Eskiden çok acıkıyordum ama artık o sorunu aştım.

Maşallah sana 41 kere O dolu listelerden elinde var mı? Burada paylaşsan da diğer arkadaşlar da görse nasıl olur?

İzne ayrılırken de tartı bildiriliyor. Neden pes ediyorsun? Daha önünde 2 gün var. +3 ün üzerine bir de +5 mi oldu. Yani toplamda +8 kilo fazlan mı var?

kaptanım bu sabah tartım -sahur da yaptım ama gece- net 129.0 ben çok çabuk ve çok kilo alıyorum maalesef düzenim şaştığında.. cumaya biraz daha az olur ödem gider, bi de oruç da bitecek ama yine artıda olurum diye tahmin ediyorum belli de olmaz.

bir türlü başlayamadığım için pes etmiştim gerçekten benden olmayacak takıma da zarar veriyorum diye pes etmiştim ama sen o güzel sesinle yine her şeyi değiştirdin tamam artık bundan sonra "başlicam", "o gün", "bugün", "cuma", "akşama", "iftara" falan yok ben başladım diyorum ve inşallah cumaya kadar ödemim geçer diye dua ediyorum. bundan sonra da BEN BUYUM arkadaş bu! sağlıklı beslenen, sağlığının peşinde olan biriyim artık

bu arada seni de yirim yirim nasıl tatlısın ya onca yoğunluğunun içinde beni umutsuzluğumun içinden çıkarmak için çabalıyorsun Allah senin gönlüne göre versin çünkü gerçekten iyi bir kalbin var

Harikasın cnm, bu takımın en büyük şansı kaptanımız gerçekten kimsenin pes etmesine müsade etmiyor ❤

Kızlar kendinize çok çok dikkat edin. Hastalık çok yayıldı. Bağışıklığınızı güçlü tutun mutlaka. Sağlıklı beslenin.
benimde kv ler kovid oldular canım ..... önce kaynım pozitif çıktı sonra eşi çocuğu ve kv de de kovid çıktı... kaynım ve karısı yaşı genç onlar ayakta atlatıyorlarmış.. Çocukta 4 yaşında onda da pek bişey yokmuş ama kv nin çok kronik rahatsızlığı var.. astım , şeker , kalp , uyku apnesi nefes almakta zorlanıyormuş....
Rabbim herkes korusun artık çember daraldı

ben bu hafta çok az spor yapabildim ... spora karşı bu hafta isteksizdim açıkcası..

Allah acil şifalar versin geçmiş olsun. Benim de üst kat komşumda çıkmış dün tüm apartmana yazmış inşallah başkalarına bulaşmaz. Korkuyoruz artık çember daralıyor

Allah acil şifalar versin geçmiş olsun. Benim de üst kat komşumda çıkmış dün tüm apartmana yazmış inşallah başkalarına bulaşmaz. Korkuyoruz artık çember daralıyor
çok sağol canım aminnn ayy Allah korusun aman dikkat edin .. komşuların nasıllarmış peki ? çoğu insan grip gibi geçiriyormuş .

günler nasıl geçiyor anlamıyorum , ev işi, kızımın dersleri derken bi bakıyorum akşam 21.00 olmuş .... resmen evde hem anne hemde öğretmen olduk..... tek tek dersleriyle ilgileniyorum geri kalsın istemiyorum ... bu süreç çok yorucu olacak

çok sağol canım aminnn ayy Allah korusun aman dikkat edin .. komşuların nasıllarmış peki ? çoğu insan grip gibi geçiriyormuş .
Valla elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz kimseyle de görüştüğümüz yok işin açığı şu an için eşim esnek de olsa mesaiye gidip geliyor yalnızca. Apartmanda da çocuklar hiçbir yere dokunmasınlar vs diye uğraşıyoruz olduğu kadar. Söylediği şu an için hiçbir şeyinin olmadığı şeklinde ilerleyen zamanda ne olur bilemiyorum. Yoğun bakımda hemşireydi kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…