Sevdiklerimize birşey olmadan atlatalim inşallah zor çünkü yaşlılari daha kötü yapar gerçekten Allah korktuklarimizdan emin eylesinHerkese iyi geceler, herkesin yakinlarinda covid cikiyor sanirim gitgide çember daralıyor, sanirim herkes olmadan geçmeyecek bu meret, en az 1 yılımızı daha alır gibi geliyor bana.
Çok özledim karniyarigi ağır yemeklerden uzak duruyoruz hala sindirimi kolay şeyler yiyorumBugün özel bir spor yapmadım ama yürüdüm baya, pedometre açılmamış niyeyse tahminen bi 7000 civarıdır diye düşünüyorum.
Sabah 9.00
1 kaşarlı domatesli sandviç, 1 bardak taze portakal suyu
Öğle 12.30
1 porsiyon pilav üstü nohut
Ara 15,16
1 küçük meyveli yoğurt
Akşam 19.00
1 tane karniyarik, 1 kase yogurt
Teşekkür ederim.Hoş buldumHoşgeldin canım
Var tabi kaptanım uygun zamanda paylaşırım.Benim menü emzirdiğim için fazlasıyla kuru meyve doluydu.Maşallah sana 41 kereO dolu listelerden elinde var mı? Burada paylaşsan da diğer arkadaşlar da görse nasıl olur?
Şimdi şöyle Eylülde doğum sonrası 96 kiloydum.Sonra nasıl oldu bilmiyorum Şubat ayında 118 oldum.Çok hızlı bir kilo alıştı.Mart ayında kendi başıma diyete başladım.Ama bir sey yemiyordum doğru düzgün spor dans akla gelen her şeyi yapıyordum.Yemediğim gibi su da içmiyordum.40 günde 8 kg verdim ama baktım sütüm çok azaldı ben enerjisiz kaldım.Onu orada bıraktım.Mayıs ayında 112'ydim.Diyetisyene başladım.Mayıs sonundan beri de düzenli olarak diyetteyim.HatueL canım ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu?
Hoş geldiniz aramızaLAydLiNe
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Pain Killer
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Çalışmıyorum
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 158
Kilonuz:69
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : Uzun süren stres dönemi ve hareketsizlik ve tabi sağlıksız beslenme.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha rahat hareket edebilmek ve sağlıklı olmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Deneme sürecine katıldım. Katılım ve bildirim konusunda sorun yoktu ama motivasyonum yetersizdi devam etmek istemedim.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Ben tatil okul derken biraz uzattım gelmeyi Üstüne de covid oldum
cok Şükür ki atlattık yarın dışarı çıkıyoruz ilk defa 20 gün oldu
Diyete başladım tekrar ama bu ara Corona da iyi beslenmek için güzel kilo aldım 96 yım inşallah bundan sonra yavaş yavaş veririm kiloları
Hoşbulduk, teşekkür ederimHoş geldiniz aramıza
HoşbuldukPain Killer hoş geldin sen de aramıza
her zamanki yaz rehavetinden silkelenip eylülün de çıkmasıyla herkesin aktif olacağını ve eski düzenine döneceğine inanıyorum. senin de düzenli katılımınla her şey daha güzel olacak inşallah hepimiz için
Ooo bak ne güzel bir sonuç almışsın bir günde 1.6 kg gitmiş.dünkü menümü yazayım
Sahur (4:30): 6 tane mürdüm eriği + 1 avuç badem + 3 kare çikolata + 1 bardak süt + 1 kupa şekerli neskafe
İftar(19:00): 1 porsiyon patlıcan kebabı + 300 ml ayran + 2,5 dilim ekmek
Ara(21:00): bir avuç üzüm + 1 parça peynir + yarım dilim ekmek
Ara(23:30): Şekersiz sütlü buzlu neskafe
saat ikiye geliyordu uyudum.
eski yazı stilime dönmek istedimbelki enerjimi biraz değiştirir beni havaya sokar
bu arada sabah 127,4 çıktım gece sahur yapmama rağmenumutlarım yeşerdi
şuan bu rakamları konuşuyor olmak istemezdim ama olan oldu yapacak bir şey yokbundan sonra geriye bakmadan, stres yapmadan dümdüz ilerlemek var
Canım hoşgeldin sen de umarım birlikte güzel kilolar veririzHoşbulduk,
Umarım öyle olur çünkü burada aktif olunca yediğinin hesabını veriyosun bu da gün içinde gereksiz yemeye engel oluyor.
şuan çok kararlıyım ama kaçamaklara dur diyecek birilerine ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Herkese iyi geceler, herkesin yakinlarinda covid cikiyor sanirim gitgide çember daralıyor, sanirim herkes olmadan geçmeyecek bu meret, en az 1 yılımızı daha alır gibi geliyor bana.
İnşallah bir şey çıkmaz canım üzüldümValla dün eşimle beraber evimizi tadilat eden arkadaşında çıktı covid.Eşimde şimdilik bir şey yok gibi ama zaten kuluçka dönemi oluyor.Dünden beri epey stresliyim.Kendimizden çok bebeğim için endişeliyim.Allah herkesi korusun inşallah.
İnşallah ama kaç gündür hep beraberler.Malzeme almaya beraber gittiler beraber yeyip içtiler yanyana kırma dökme yaptılar.Dün sonucu öğrenince eşim başka odada yatayım dedi ama öncesinde hiç dikkat etmemiştik.Onda varsa hepimizde çıkar.İnşallah bir şey çıkmaz canım üzüldüm
Ooo bak ne güzel bir sonuç almışsın bir günde 1.6 kg gitmiş.
İnşallah ama kaç gündür hep beraberler.Malzeme almaya beraber gittiler beraber yeyip içtiler yanyana kırma dökme yaptılar.Dün sonucu öğrenince eşim başka odada yatayım dedi ama öncesinde hiç dikkat etmemiştik.Onda varsa hepimizde çıkar.
Var tabi kaptanım uygun zamanda paylaşırım.Benim menü emzirdiğim için fazlasıyla kuru meyve doluydu.
Şimdi şöyle Eylülde doğum sonrası 96 kiloydum.Sonra nasıl oldu bilmiyorum Şubat ayında 118 oldum.Çok hızlı bir kilo alıştı.Mart ayında kendi başıma diyete başladım.Ama bir sey yemiyordum doğru düzgün spor dans akla gelen her şeyi yapıyordum.Yemediğim gibi su da içmiyordum.40 günde 8 kg verdim ama baktım sütüm çok azaldı ben enerjisiz kaldım.Onu orada bıraktım.Mayıs ayında 112'ydim.Diyetisyene başladım.Mayıs sonundan beri de düzenli olarak diyetteyim.
6 aydır uğraştayım diyebilirim.Ama hızlı alım olduğundan çok hızlı gitti şükür.
9 aylık hamileyken giydiğim hiç bir kıyafetim olmuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?