Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese iyi geceler, herkesin yakinlarinda covid cikiyor sanirim gitgide çember daralıyor, sanirim herkes olmadan geçmeyecek bu meret, en az 1 yılımızı daha alır gibi geliyor bana.
Sevdiklerimize birşey olmadan atlatalim inşallah zor çünkü yaşlılari daha kötü yapar gerçekten Allah korktuklarimizdan emin eylesin

Çok özledim karniyarigi ağır yemeklerden uzak duruyoruz hala sindirimi kolay şeyler yiyorum

Maşallah sana 41 kere O dolu listelerden elinde var mı? Burada paylaşsan da diğer arkadaşlar da görse nasıl olur?
Var tabi kaptanım uygun zamanda paylaşırım.Benim menü emzirdiğim için fazlasıyla kuru meyve doluydu.
HatueL canım ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu?
Şimdi şöyle Eylülde doğum sonrası 96 kiloydum.Sonra nasıl oldu bilmiyorum Şubat ayında 118 oldum.Çok hızlı bir kilo alıştı.Mart ayında kendi başıma diyete başladım.Ama bir sey yemiyordum doğru düzgün spor dans akla gelen her şeyi yapıyordum.Yemediğim gibi su da içmiyordum.40 günde 8 kg verdim ama baktım sütüm çok azaldı ben enerjisiz kaldım.Onu orada bıraktım.Mayıs ayında 112'ydim.Diyetisyene başladım.Mayıs sonundan beri de düzenli olarak diyetteyim.
6 aydır uğraştayım diyebilirim.Ama hızlı alım olduğundan çok hızlı gitti şükür.
9 aylık hamileyken giydiğim hiç bir kıyafetim olmuyordu.

Hoş geldiniz aramıza

Dünkü menü

Kahvaltı 9.00: Bir haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik 2 ceviz 1 dilim tb ekmek
Öğlen 14.00: Haşlanmış tavuklu bol yeşillikli salata
Ara: 1 fincan sütlü kahve + 2 kuru kayısı
Akşam 19.00: Bir tabak patlıcan yemeği + 2 bardak kefir

2.5 lt su + 1.5 saat yürüyüş.

bercestecim hoş geldin çok özlettin kendini çok çok geçmiş olsun bu arada atlatmanıza sevindim

ben de bıraktığın yerde olmayı çok isterdim ama 129 çıktım dün tabi yolculuk ödemi,yaklaşık 10 gün kadar düzensiz beslenme sonucu bu tam cuma günü görücem akla kara belli olacak bakalım

belki senin de dönüşünle eski aktif halimize geri döneriz

Pain Killer hoş geldin sen de aramıza

her zamanki yaz rehavetinden silkelenip eylülün de çıkmasıyla herkesin aktif olacağını ve eski düzenine döneceğine inanıyorum. senin de düzenli katılımınla her şey daha güzel olacak inşallah hepimiz için

dünkü menümü yazayım

Sahur (4:30): 6 tane mürdüm eriği + 1 avuç badem + 3 kare çikolata + 1 bardak süt + 1 kupa şekerli neskafe

İftar(19:00): 1 porsiyon patlıcan kebabı + 300 ml ayran + 2,5 dilim ekmek

Ara(21:00): bir avuç üzüm + 1 parça peynir + yarım dilim ekmek

Ara(23:30): Şekersiz sütlü buzlu neskafe

saat ikiye geliyordu uyudum.

eski yazı stilime dönmek istedim belki enerjimi biraz değiştirir beni havaya sokar

bu arada sabah 127,4 çıktım gece sahur yapmama rağmen umutlarım yeşerdi

şuan bu rakamları konuşuyor olmak istemezdim ama olan oldu yapacak bir şey yok bundan sonra geriye bakmadan, stres yapmadan dümdüz ilerlemek var

Hoşbulduk,
Umarım öyle olur çünkü burada aktif olunca yediğinin hesabını veriyosun bu da gün içinde gereksiz yemeye engel oluyor.
şuan çok kararlıyım ama kaçamaklara dur diyecek birilerine ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ooo bak ne güzel bir sonuç almışsın bir günde 1.6 kg gitmiş.

Günaydınlar kızlar tartı öncesi son gün umarım herkes güzel sonuçlarla gelir. berceste_ canım çoook geçmiş olsun ben de artık hepimizin bir şekilde bu hastalığı geçireceğini düşünmeye başladım iyice hayırlısı diyelim

Canım hoşgeldin sen de umarım birlikte güzel kilolar veririz

Herkese iyi geceler, herkesin yakinlarinda covid cikiyor sanirim gitgide çember daralıyor, sanirim herkes olmadan geçmeyecek bu meret, en az 1 yılımızı daha alır gibi geliyor bana.

Valla dün eşimle beraber evimizi tadilat eden arkadaşında çıktı covid.Eşimde şimdilik bir şey yok gibi ama zaten kuluçka dönemi oluyor.Dünden beri epey stresliyim.Kendimizden çok bebeğim için endişeliyim.Allah herkesi korusun inşallah.

İnşallah bir şey çıkmaz canım üzüldüm

İnşallah bir şey çıkmaz canım üzüldüm
İnşallah ama kaç gündür hep beraberler.Malzeme almaya beraber gittiler beraber yeyip içtiler yanyana kırma dökme yaptılar.Dün sonucu öğrenince eşim başka odada yatayım dedi ama öncesinde hiç dikkat etmemiştik.Onda varsa hepimizde çıkar.

LAydLiNe kaaptanım bugün orucum bitiyor yarın artık kahvaltılı ara öğünlü düzenime dönebilirim 3 ara 3 ana öğün yapmayı düşünüyorum 2,5-3 saat aralıklarla yani 07.00/10.00/12.30/16.00/19.00/21.30 şeklinde. her öğünde de kalori hesaplaması yapıcam diyetkolikten diyetkolik bana toplam 2400 kalorilik şöyle bir beslenme öneriyor

ben öğleden sonraki bir öğünü yemeden 2100 civarı bir kaloriye düşürmeyi düşündüm onu sen ne dersin? bana neler önerirsin?

Ooo bak ne güzel bir sonuç almışsın bir günde 1.6 kg gitmiş.

sağol canım ödem gidiyor işte

canım onun kuluçka dönemi olacağı gibi kocanın da allah korusun pozitif olursa kuluçka dönemi olacak size bulaştırmamak için çok çok dikkat etsin hepimize bulaşacak bunun yolu yok. allah atlatmayı nasip etsin diyeceğiz

ama inşallah kocanda da yoktur

Diyetisyene başlamakla çok güzel bir karar vermişsin. Çünkü hem karnın doymuştur hem de sağlıklı bir şekilde kilo vermişsindir. Yüksek kilolardaki insanların kilo vermesi aslında sanılandan daha zor bence çünkü vücut ve beyin belli bir düzene alışıyor. Onu kırmak çok zor oluyor. Anladım ki sen gerçekten istemişsin bu işi. Ve neredeyse 30 kilodan fazla gitmiş. Harika bir iş başarmışsın ve buradan mezun olurken kendini muhteşem hissedeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…