Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla kaptanım hep bir söz duyuyordum anlayamıyordum şimdi anlıyorum.Deniz azalana kadar göl yok olur diye.O kadar kilo verdim hala kiloluyum.İnşallah bu defa sağlıklı bir kiloya ulaşmak istiyorum

Valla kaptanım hep bir söz duyuyordum anlayamıyordum şimdi anlıyorum.Deniz azalana kadar göl yok olur diye.O kadar kilo verdim hala kiloluyum.İnşallah bu defa sağlıklı bir kiloya ulaşmak istiyorum

Benim küçük kızım 7,5 yaşında ve yaklaşık 29 kilo. Düşünsene şu an üzerinden öyle kocaman bir yük attın. Hedefe ulaştığında geriye dönüp baktığında başardıklarına kendin bile inanamayacaksın. Ben 85 kilodan 60 kiloya indiğimde büyük bir mucizeydi benim için. Seni düşünemiyorum bile

Kızlar tam oturup da bir geçmiş okuyamıyorum. Hastane cidden çok yoğun bu aralar. O yüzden ara ara alıntılıyorum mesajları. Menülerin hepsine yorum yapacağım ilk fırsatta.

İnşallah dediğin gibi olur ve sonuca ulaşabilirim kaptanım

Geçmiş olsun canım, çok şükür atlatmışsınız. Allah bi daha yaşatmasın inşallah. Kilonu kafana takma, verirsin burda yine
Ben de bu hafta boğazım ağrıyıp biraz halsiz de hissedince, çevremde de Corona çıkınca korkup, iyi besleneyim dedim. Yarın + larda olabilirim

Merhaba bugünkü menü:

sabah:
Kahve

öğle:
Sebzeli yumurta
Peynir
Zeytin
Çay

Akşam
Salata( başka şey yemeye vakit yoktu)

bundan sonra sadece çay olur umarım.

İyi akşamlar arkadaşlar

Kahvaltı 09.20: 5 yk yoğurt yarım avokado yarım armut 1 yk chia tarçın
Ara 11.50: Rezebeli kuşburnulu çay
Öglen 13.30: Peynirli 2 cevizli bol yeşillikli salata
Ara16.30: Bir aktıvıa + 1 yk kuru üzüm
Akşam 18.30: Patlıcan yemeği + cacık yarım dilim tb ekmek
Şimdide maden suyu yeşil çay şeftali ve limon karışımı metabolizma hızlandırıcı içecek içiyorum.

Su 2.5 lt spor 30 dk bölgesel hareket çalıştım

Cok guzel programli bir menu olmus

Canim simdi okudum buyuk gecmis olsun, evde mi atlattiniz, benim cok yakin arkadasimin babasi şu an covid hastanede yatiyor, ishali varmis ondan midir acaba dedik. Siz ailecek hepiniz mi oldunuz? Covid atlatmışsın kilo da dert mi, verilir.

Günaydın canlarnasılsınız bakim görüşmeyelim
Geçen hafta 61.1
Bu hafta 61.9
Fark -200
Tartı da normalde önceki günler daha düşük bi sayı görmüştüm ama bi garip şişlik var adet herhalde bilemedim. Sağlam yüzmüştüm halbuki günde en az 2 saat kadar şimdi o kadar suyu boşa yutmuş gibihissettim ama haftaya çıkar acısı büyük ihtimalle

Son düzenleme:
Hasta olan ve olma şüphesi olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah

Merhaba bugünkü menü:

sabah:
Kahve

öğle:
Sebzeli yumurta
Peynir
Zeytin
Çay

Akşam
Salata( başka şey yemeye vakit yoktu)

bundan sonra sadece çay olur umarım.

canım sen evde miydin çalışıyor muydun hatırlayamadım. akşam salata ne salatası? onu biraz peynirle zenginleştirebilirsin ya da diyelim menü sana pek uymadı o zaman akşamdan sonra çayın yanına bişeyler atıştırabilirsin sağlıklı kuruyemişlerden mesela evde bulundur zaten 8-10 tane yiyebiliyorsun birazda yanına taze veya kuru meyve ekledin mi güzel bir ara öğün olur çay yerine de tarçınlı süt tok tutabilir

gerçi acıkmadıysan sııkıntı da yok ben olsam bu menüyle gece iki tabak bulgur pilavında bulurdum kendimi

60,9 olacak sanırım canım

olsun eksi eksidir yine de tebrik ederim sonucunu istikrarınla alacaksın

LAydLiNe kaptanım 60.9 olacak bu hafta ki yanlış yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…