- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
Mantıda tek olmadığıma çok sevindimBugün menü
Sabah 10.30
1 yağda yumurta
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
Akşam 16.00
1 karnı yarık
5 yk mantı
2.5 lt su içildi....
LAydLiNe
Merhaba, güzel bir konuya değindiniz.Arkadaşlar neredesiniz ? Kimseler uğramamış buralara
Normalde çok aktifti ama birkaç haftadır nedense böyle. Covid olan tatile giden derken ıssızlaştı gibi grup. Sen sorumluğunu bil yazmaya devam et başkalarının yazmaması etkilemesin seni ki hedefine ulaş. Bende çoğu zaman menümü yazıp çıkıyorum. Geçmişe çok nadir bakabiliyorum.Merhaba, güzel bir konuya değindiniz.
ben henuz gruba çarşamba günü girdim, yani 3-4 gündür burdayım ve gözlemim zaten yeterince etkileşim olmadığı. Tabi öncesini bilmiyorum belki izne ayrılan sayısı çoktur ya da sayımız mı az?
3-4 gündür motivasyonu korumaya çalışıyorum ama bugün bende de hemen yazmak için istek oluşmadı. Motivasyonu korumam irademle olmalı tabi ama zaten grupların amacı bu değil mi. Aktif olup motivasyonu diri tutmak.
Yanlış anlaşılmasın en son gelen sensin beğenmiyorsan sen bilirsin diyebilirsiniz ama ne bileyim kendi aramızda spor, su, kaçamak gibi önemli şeyleri yazsak daha etkili olur belki. Benim önceki gruplardan deneyimlerimdi bunlar.
Ben kilo verme sürecinde olduğumun heran farkında olmak ve hedeflerimi de hergün hatırlamak için şahsi diyet günlüğü de açtım artık.
Ama sorumluluğum sadece menü yazmak değilki. Ben gruba girerken ilk sayfada bir sürü kurallar var ve bir çok sorumluluk orada belirtilmiş. Onları okuyup kabul ettiğimi belirtince zaten buraya girebildim. Ama burada o kuralları göremedim.Normalde çok aktifti ama birkaç haftadır nedense böyle. Covid olan tatile giden derken ıssızlaştı gibi grup. Sen sorumluğunu bil yazmaya devam et başkalarının yazmaması etkilemesin seni ki hedefine ulaş. Bende çoğu zaman menümü yazıp çıkıyorum. Geçmişe çok nadir bakabiliyorum.
Merhaba, güzel bir konuya değindiniz.
ben henuz gruba çarşamba günü girdim, yani 3-4 gündür burdayım ve gözlemim zaten yeterince etkileşim olmadığı. Tabi öncesini bilmiyorum belki izne ayrılan sayısı çoktur ya da sayımız mı az?
3-4 gündür motivasyonu korumaya çalışıyorum ama bugün bende de hemen yazmak için istek oluşmadı. Motivasyonu korumam irademle olmalı tabi ama zaten grupların amacı bu değil mi. Aktif olup motivasyonu diri tutmak.
Yanlış anlaşılmasın en son gelen sensin beğenmiyorsan sen bilirsin diyebilirsiniz ama ne bileyim kendi aramızda spor, su, kaçamak gibi önemli şeyleri yazsak daha etkili olur belki. Benim önceki gruplardan deneyimlerimdi bunlar.
Ben kilo verme sürecinde olduğumun heran farkında olmak ve hedeflerimi de hergün hatırlamak için şahsi diyet günlüğü de açtım artık.
Geçmiş olsun.Mevsim geçişlerinde oluyor ne yazık ki.Benimde kızım diş çıkarıyor.Çok sancılı geçiyor 3-4 gecedir sabaha kadar uyumuyoruz.Nasılsınız hanımlar, ben biraz grip gibiyim ilaç kullanıyorum, dün 9000 adım attım ama bugün evdeyim dinleniyorum.
Dünkü menü
Sabah 9.30
Omlet, krem peynirli kepek ekmeği, domates salatalık biber
Öğle 13.30
Meyveli yoğurt, ceviz badem, 1 elma
Akşam 19.00
Balık salata( balıklar kızartma maalesef)
Teşekkürler canımCanim simdi okudum buyuk gecmis olsun, evde mi atlattiniz, benim cok yakin arkadasimin babasi şu an covid hastanede yatiyor, ishali varmis ondan midir acaba dedik. Siz ailecek hepiniz mi oldunuz? Covid atlatmışsın kilo da dert mi, verilir.
Selam aslında aktif bir grubun canım ama bayağı izinliler var napalim aktifleselimmi artıkMerhaba, güzel bir konuya değindiniz.
Elbetteki candy'm napiyonuz artık başlıyoruzbercestecim hoş geldin çok özlettin kendiniçok çok geçmiş olsun bu arada atlatmanıza sevindim
ben de bıraktığın yerde olmayı çok isterdim ama 129 çıktım düntabi yolculuk ödemi,yaklaşık 10 gün kadar düzensiz beslenme sonucu bu tam cuma günü görücem akla kara belli olacak bakalım
belki senin de dönüşünle eski aktif halimize geri döneriz
Şimdi nasılsın canım inşallah artmamistir semptomların işte bu dönemde moralsizlikten de çok yedimGeçmiş olsun canım, çok şükür atlatmışsınız. Allah bi daha yaşatmasın inşallah. Kilonu kafana takma, verirsin burda yine
Ben de bu hafta boğazım ağrıyıp biraz halsiz de hissedince, çevremde de Corona çıkınca korkup, iyi besleneyim dedim. Yarın + larda olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?