Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akşamı okuyana kadar gıpta ettim öğünlerdeki yemek miktarlarına

Menü güzel ama ben olsam akşamı 6-7 arası yerdim. Bir şekilde 8.30a kaldıysam da cacık yer geçerdim. ( Yani iradeli benden bahsediyorum, kendimi kaybetmiş ben ne de olsa yedim artık deyip bir de abur cubur yerdi kesin)

Günaydın kızlar dünün menüsü
Sabah 07.00; t.b unundan krep
Domates,salatalık
Öğlen 12.30; 4/5 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kadar tavuk sote
Ara öğün 16.30; 1 avuç içinden az ceviz
Vee gelelim akşama 18.30; 1 tabak kadar menemen ve yanında 3 dilim beyaz ekmek
Su 1.5 litre
Spor yok, biran önce başlamam lazım ama iradem gitti spor konusunda

Günaydın

Dün dediğim gibi menü yazmadan takıma almayacaktım kendi kendimi. Hemen menü yazayım.

Kahvaltı yok

Öğle (12:00)
1,5 kepçe tarhana çorbası
1 servis kaşığı çökertme kebabı
1 tane kepekli roll ekmek (paket içindeki yuvarlak ekmeklerden)

Akşam (19:30)
1 tane mevlana ( ipince kaşarlı, kıymalı pide) Konya' da mevlana denir
Salata
1 tane kola

11:00
1 çay kaşığı çikolata

2 lt su, spor yok

Bundan sonra menü kötü de olsa, sağlıksız da olsa yazma kararı aldım. Yoksa olmuyor bu iş.

Ayrıca bu sabah büyük bir şok yaşadım. Tartıya çıktım tartı bana 73 ü gösterdi. Ama benim düşünceme göre bu imkansız çünkü geçen hafta cuma 74 lü kilolardaydım. 4 kez tartıya inip inip çıktım acaba hata var mı diye. Her defasında aynı rakamı gördüm Nasıl oldu bilmiyorum ama kilo vermişim. Bu cuma listeye giremem büyük ihtimal iki günde 500 gram gitmez ama haftaya listeye girmek için uğraşacağım.

Herkesten de iyi kötü menü bekliyorum. Anlaştık mı? Artık hep birlikte kendimize gelmemiz lazım.

dira90 bazen hayat bize acısı kolay kolay geçmeyecek yaralar açıyor ve dediğin gibi tek ilacı zaman. Hayata tutunmamız için daha başka sebeplerimiz var. Belki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama hiç olmazsa hayatta olan sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyiz. Biliyorum hiçbir söz hiç bir teselli acını hafifletmeyecek. Biz her zaman burada ve senin yanındayız biliyorsun. Ve bir an önce aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz

Makarna cıssss cısss makarna yemememiz lazım. Yanında bir de beyaz ekmek var. Akşamı yememen iyi olmuş. Makarnayı ancak yakmışsındır. Normalde spor yapabiliyor musun?

Geçmişte bir yerlerde Kayserili felan mıydın acaba demeye başladım Aşure, mantı, triliçe, profiterol hem de cumaya bu kadar yaklaşmışken. Oklavamı bulamıyorum gören var mı

Minik yanlışlar da olsa güzel bir menü olmuş.

Su olmamış. Beyaz ekmeğin zaten hayatından çıkması lazım. Ama genel anlamda çok güzel bir menü. Su ve spor konusunda dikkatli ol canım. Unutma şu an sen zoru başarıyorsun maşallah

Geçmişte bir yerlerde Kayserili felan mıydın acaba demeye başladım Aşure, mantı, triliçe, profiterol hem de cumaya bu kadar yaklaşmışken. Oklavamı bulamıyorum gören var mı
Yok ben kayserili değilim diyete başlayana kadar mantıyı çok seviyordum bu yüzden ben gitmeden herkes mantı diye tutturuyor ama annem dinamit döşüyor çok zayıflamışım diye kızdığından

ada81 pessinus candy_candy Aysegul 6666 kızlar menüler nerede?

*** 13. Takım 693. Etap ***

candy_candy (126.4///%)
Restful (86.9///%)
suhas (60.9///%)
ada81(63.1///%)

pessinus (67.1///% )

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 692. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (74.2///%) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
Aysegul 6666 (69///%) Kilosu sabit 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
krtp86 (52.2///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
Just a perfect day (67///%)663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.
Pain Killer (69///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 13.09.2020 Baş. Kilosu: 69 Hedef : 55

13. Takım Free liste ortalaması : %

Yok ben kayserili değilim diyete başlayana kadar mantıyı çok seviyordum bu yüzden ben gitmeden herkes mantı diye tutturuyor ama annem dinamit döşüyor çok zayıflamışım diye kızdığından

Anneler ahhhh anneler

Günaydın LAydLiNe kaptanım menüm aşırı kötü değil ama mükemmel olmadıkça yazasım gelmiyor. Dün akşam sadece kendimle ilgili şu değişikliği yaptım yemek sonrası çay kahve yanı bir şeyler yemeye dadanmıştım dün onu yapmadım midem guruldayarak uyudum ama sabah tartıda farkı gördüm diyeyim. Neyse yazayım menümü de
8.00
1 haşlanmış yumurta,1 küçük lavaştan hindi füme kaşar ve domatesle tost
13.00
1 bardak yeşil çay,1 tabak kısır,küçük bir haşhaşlı çörek
18.30
Yarım kase yoğurt çorbası,2 ince dilim ev yapımı tam buğday ekmeği,1 ince tavuk butu mantar bamya patlıcan patates biber ve sarımsakla fırınladık 0 yağla. Bir tabak da onu yedim.
Su 3 lt spor 30 dk leslie yaptım.
Kaptanım kendime küçük bir hedef olsa da 6000 adım hedefi koydum her gün hiç olmazsa bu kadar adım atmış olayın diye tamamlayamazsam gece uyumadan muhakkak bir leslie va bir şey yapıp tamamlıyorum hareket olmuş oluyor. Bu sıra hava soğudu dışarı çıkamıyorum adım sayım gün içinde düşük oluyor bu hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.

Amin canım.Cok teşekkürler.Ben burda gerçekten çok iyiydim.Hamile olduğumu öğrenince baya boşluğa düşmüştüm.Spora da alışınca tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…